Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Kto jest ojcem dziecka

Polecane posty

Gość Marta

Hej, liczę na rady nie na hejt. Jestem w 10tc, w maju rozstałam się z moim eks. Zaczęłam trochę imprezować, spotykałam się z jednym facetem, ale dla mnie nie było to nic poważnego, bardziej kolega, nawet nie dawałam mu się całować. No i pewnego razu na imprezie, trochę za dużo wypiłam, poszłam spać, i on to wykorzystał wziął mnie na półprzytomna, pamietam ze mowilam nie i ze boli, ale dla niego to chyba były jęki rozkoszy. Skończył mi na brzuchu, w ogóle byłam wściekła ze nawet się nie zabezpieczył. Gdybym była świadoma nigdy bym na to nie pozwoliła. Po tym zdarzeniu nie odzywałam się do niego, on przychodził z kwiatami, stwierdziłam ze to moja wina, mogłam tyle nie pic i powiedzmy ze mu wybaczyłam, ale brzydzi mnie on. Było to 5/6 pazdziernika. Natomiast 14 pazdziernika spotkałam się z moim byłym, pogodziliśmy się. Spaliśmy ze sobą bez zabezpieczenia, nie skończył we mnie ale było tak na krawędzi... później zrobiliśmy to drugi raz po ok 10 minutach. Ostatni okres miałam 27 września, wiec owulacja wypada mi na 11-12 pazdziernika. Mam cykle 30 dniowe, natomiast ostatni cykl trwał 37 dni. Czy jest możliwe żeby plemniki tamtego faceta przetrwały aż 6 dni? Czy przez ostatni okres owulacja mogła mi się raczej przyspieszyć czy opóźnić? Wiem, ze to wróżenie z fusów, ale boje się zrobić testy dna, bo mój były nie wie o tym co się wydarzyło, jego kocham, a tamtym się brzydzę Przez to co zrobił. Dziękuje wam za wszystkie rady i proszę oszczędźcie sobie zbędnych koementarzy. 

Gość Ania

czemu się nie zabezppieczasz 

Gość Marta

Z. Tłum nie bałam się mieć dziecka, tamto jak napisałam wcześniej  byłam nieswiadoma

Gość Ima mi

Ojcem jest ten drugi,myślę że wiesz o tym.

Gość Patola

Jeśli to nie prowokacja, to niezła z ciebie patologia. Dziecko jest raczej tego drugiego.

Gość Marta

Nie uważam się za patologie. Czy to moja wina ze ktoś mnie wykorzystał? Ten drugi czyli który? Mi się wydaje, ze jest byłego, wg pomiarów ginekologa tez ale pewności brak 

Gość Ona

Twojego byłego 

Gość Ula

Wydaje się że jest to twój były partner, nie ma natomiast pewności. Jest za mały odstęp czasu między jednym a drugim stosunkiem. 

Gość Gość

Facet cię zgwałcił a ty się obwiniasz? To nie ważne,że byłaś pijana.

Gość Marta

Dziękuje wam za odpowiedzi, jest to dla mnie trudny czas i mam nadzieje ze los nie dokopał mi po całości 

Gość eryt

teoretycznie żaden w tobie nie skończył a jesteś w ciąży, ja obstawiam niestety gwałciciela z pijackiej imprezy. pewnie na brzuchu znalazla sie tylko resztka.

Gość Juli

Zrób testy DNA, to będziesz miała pewność, ale z drugiej strony co to zmieni?