Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia1

Botox niebezpieczny dla zdrowia!!!

Polecane posty

Jesli ktoś z was wykonuje sobie zabiegi z botoxem to ostrzegam szczególnie jezeli chodzi o okolice oczu i czoła.

Z natury mam taka urode ze zapadaja mi się mocno końciki oczu,brzydko to wyglą jak bym byla bardzo zmęczona.

Kilka lat temu zdecydowalam sie na botox,gdybym wiedziala jak poważne konsekwencje niesie za soba to dziadostwo nigdy nie zdecydowała bym

się na zabieg.Malo tego,prawdopodobnie będe musiala używać tego do konca życia.Ponad połtora roku temu postanowilam nie korzystać z tego typu zabiegu 

Po odstawieniu botoxu zaczełam  tracić wzrok,widzenie stalo sie bardzo slabe i zupelnie za mglą,,na jedno oko prawie nic nie widzialam..obawialam sie ze to jaskra albo zaćma 

W pewnym momencie skojarzyłam botox,ciągle myslałam dlaczego raptem tak słabo widze.Postanowilam ponownie skorzystac z zabiegu by sprawdzic czy napewno powodem jest kilkuletnie uzywanie botoxu.. Okazalo sie że tak po ponownym wstrzyknięciu botoxu funkcje widzenia znow byly  normalnie.Botox tak mocno osłabił mięsnia odpowiedzialne za oczy ze już nie sa w stanie bez tej trutki normalnie funkcionowac..Zyciowa lekcja,porażka.ODRADZAM WSZYSTKIM!