Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dzisiejsi menzszysni to pi pi y

Polecane posty

Gość Gość

Kobiety też powinny pracować i zarabiać tyle co mężczyźni. Ale co z tego że tak jest jak faceci i tak zostali w średniowieczu tylko doszło do tego że są nierobami i mają dwie lewe ręce. Po co mi facet jak nie potrafi kompletnie nic zrobić w domu. Nie naprawi spluczki, ściany w jednym pokoju zeszło mu tydzień pomalować. A przy tym się denerwować, klal, zalil mamusi jaki to biedny i na koniec i tak ....il. Gotować sprzątać to nie bo to należy do kobiet. Kobieta ma urodzić wychowywać dziecko i jeszcze nie wołać pieniędzy jak cos na dziecko trzeba bo ma swoje zarobki. To co go to interesuje. On wydaje swoje pieniądze na samochody i uważa że to tak poważna funkcja życiowa że wszyscy go powinni za to podziwiać. Może się pochwalić przed kolegami i wszystkimi jaki ma samochód, chociaż często nim nie przejeżdża koło ich domu bo za duży silnik to za dużo pali więc go nie stać żeby tym potem jeździć. 

Wybaczcie ale któryś już związek z kolei i facet okazuje się totalna pi p..  

Nie mam 20 lat, miałam trzy długie związki, i po jakimś czasie, teraz dopiero po 3 latach wyszło jakie facet ma dokładnie przekonania. Bo wcześniej był do rany przyloz i wogole.

Pisze wam to po to kobiety, żeby się po części wyzalic, a po części przestrzec przed tym żeby za szybko się nie decydować na jakiś poważny krok jeśli nie jesteście pewne co do wszystkich aspektów, nie wiecie jakie on ma dokładnie wyobrażenie co do przyszłości. 

Po co robic z siebie niewolnice i marnować życie dla kogoś kto was nie szanuje. 

Chciałabym poznać opinię mezatek, które są już dłuższy czas po ślubie, jak to się układało u was, na co zwrócić uwagę wybierając partnera na całe życie. 

Pozdrawiam, AM

Gość uśmiałem się

20 latka miała trzy długie związki? BUAHAHAHAHAHAHAHAHA 😄

wy baby jesteście mistrzyniami w usprawiedliwianiu waszego puszczalstwa 😄

długi związek to miałem ja 10 lat z jedną kobietą, a teraz dobija mi 11 rok z aktualną kobietą.

a ty dziewczynko jesteś puszczalskim pustakiem, który ma dopiero 20 lat i już trzy bolce obskoczone...

żaden z ciebie materiał ani na dziewczynę, ani na żonę.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość uśmiałem się napisał:

długi związek to miałem ja 10 lat z jedną kobietą, a teraz dobija mi 11 rok z aktualną kobietą.

a ty dziewczynko jesteś puszczalskim pustakiem, który ma dopiero 20 lat i już trzy bolce obskoczone...

Przeciez napissla, ze nie ma juz 20 lat. Co sie unosisz 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość uśmiałem się napisał:

Pisze wyraźnie "nie mam 20 lat". Ciekawe czym usprawiedliwisz że jesteś imbecyl.em. 

Dlatego w tym temacie zakaz wypowiadania się dla facetów. 

Gość Gość

Pisze wyraźnie "nie mam 20 lat". Ciekawe czym usprawiedliwisz że jesteś imbecyl.em. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

[...] Nie mam 20 lat, [ ...]

Przed chwilą, Gość uśmiałem się napisał:

20 latka miała trzy długie związki? BUAHAHAHAHAHAHAHAHA 😄[...]

Czytanie ze zrozumieniem się kłania... kultura osobista również.

Gość Gość

Gość Tomek

Na YT krąży wykład Dr. psychologii Jordana Petersona z Toronto, który tłumaczy jak lewica i feminizm zniszczyły współczesnych mężczyzn.

Mężczyzna potrzebuje odpowiedniego środowiska i odpowiedniej kobiety by mógł odkryć w sobie męskość, by być zaradnym i pewnym siebie.

Mężczyzna potrzebuje dwóch rzeczy - wolności decydowania o swoim życiu oraz poczucia odpowiedzialności za swoje czyny.

Wszystko to marksizm kulturowy wypaczył. Tak naprawdę teraz to państwo decyduje za mężczyzn o ich życiach, państwo obrabia nas z naszych zarobków poprzez ogromne podatki, państwo narzuca nam jak wychowywać mamy swoje dzieci, narzuca nam na siłę ideologię gender - skoro mężczyzna nie ma prawa decydować jak wychować swoje dzieci, to po co mamy mieć dzieci.

Państwo rzuca mi kłody pod nogi jeśli chcę być przedsiębiorczy i samodzielny. Założenie własnej firmy to koszmar biurokratyczny, podatki są tak wysokie, że mam 80% szans na bankructwo w ciągu pierwszych 2óch lat a tylko 20% że przetrwam.

Socjalizm i lewactwo zniszczyło w mężczyznach to co najpiękniejsze czyli poczucie wolności i odpowiedzialności.

Jeżeli mężczyzna nie czuje się ani wolny, to nie czuje w konsekwencji odpowiedzialności, a więc staje się takim typowym lewackim incelem, żyjącym dniem dzisiejszym, uciekającym od życia, bojącym się ryzykować i walczyć o swoje

Gość Gość

Coś w tym jest, ale ja jeszcze poznawalam facetów co potrafili wszystko zrobić, gładź położyć, kafle (żaden z dwóch nie pracował w budowlance ), w aucie cos naprawić, czy przy kranie. Moja bratanica poznawała już tylko wychudzone, anemiczne fajtłapy z wystylizowaną grzywką, które wozila po rodzinie, bo ona prawko zaczęła robić tuż przed 18ką, zdawała tuż po urodzinach, a oni dupo.waci do prawka, jeden nie miał i piszczał na autostradzie (wiozlam ich wtedy do siebie), a drugi (jej narzeczony) zdaje już z ponad rok i zdać nie może, jest coraz gorzej, za mojej młodości te 20cia lat temu tak nie było. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Tomek napisał:

Na YT krąży wykład Dr. psychologii Jordana Petersona z Toronto, który tłumaczy jak lewica i feminizm zniszczyły współczesnych mężczyzn.

Mężczyzna potrzebuje odpowiedniego środowiska i odpowiedniej kobiety by mógł odkryć w sobie męskość, by być zaradnym i pewnym siebie.

Mężczyzna potrzebuje dwóch rzeczy - wolności decydowania o swoim życiu oraz poczucia odpowiedzialności za swoje czyny.

Wszystko to marksizm kulturowy wypaczył. Tak naprawdę teraz to państwo decyduje za mężczyzn o ich życiach, państwo obrabia nas z naszych zarobków poprzez ogromne podatki, państwo narzuca nam jak wychowywać mamy swoje dzieci, narzuca nam na siłę ideologię gender - skoro mężczyzna nie ma prawa decydować jak wychować swoje dzieci, to po co mamy mieć dzieci.

Państwo rzuca mi kłody pod nogi jeśli chcę być przedsiębiorczy i samodzielny. Założenie własnej firmy to koszmar biurokratyczny, podatki są tak wysokie, że mam 80% szans na bankructwo w ciągu pierwszych 2óch lat a tylko 20% że przetrwam.

Socjalizm i lewactwo zniszczyło w mężczyznach to co najpiękniejsze czyli poczucie wolności i odpowiedzialności.

Jeżeli mężczyzna nie czuje się ani wolny, to nie czuje w konsekwencji odpowiedzialności, a więc staje się takim typowym lewackim incelem, żyjącym dniem dzisiejszym, uciekającym od życia, bojącym się ryzykować i walczyć o swoje

Ale bzdury buhaha

Gość Kezs
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Coś w tym jest, ale ja jeszcze poznawalam facetów co potrafili wszystko zrobić, gładź położyć, kafle (żaden z dwóch nie pracował w budowlance ), w aucie cos naprawić, czy przy kranie. Moja bratanica poznawała już tylko wychudzone, anemiczne fajtłapy z wystylizowaną grzywką, które wozila po rodzinie, bo ona prawko zaczęła robić tuż przed 18ką, zdawała tuż po urodzinach, a oni dupo.waci do prawka, jeden nie miał i piszczał na autostradzie (wiozlam ich wtedy do siebie), a drugi (jej narzeczony) zdaje już z ponad rok i zdać nie może, jest coraz gorzej, za mojej młodości te 20cia lat temu tak nie było. 

Na wschodzie jeszcze są normalni faceci ale w UK gdy się kran zepsuje to dzwonią po specjalistów bo "mężczyźni" sami nie potrafią głupiej uszczelki wymienić

Gość Kezs
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Na wschodzie jeszcze są normalni faceci ale w UK gdy się kran zepsuje to dzwonią po specjalistów bo "mężczyźni" sami nie potrafią głupiej uszczelki wymienić

Gość Gość

Nie piierdolcie gamonie jakbyście znali wszystkich ludzi na świecie. Prawdziwy to dla ciebie chlejacy pieski przed telewizorem i klnacy

Gość rozsądny

Same to stworzyłyście baby swoim wyemancypowaniem. Tylko kobiety jak to kobiety nie przewidziały, że ruchy społeczne mają swoje konsekwencje:

silne kobiety ----> słąbi mężczyzni

silni mężczyzni ----> słabe podporządkowane kobiety.

To jak Panie - jednak wracamy do patriarchatu ? 😄 Hah, jakie wy jesteście głupie, przeprowadziłyscie rewolucje społeczną a teraz nie potraficie unieść jej konsekwencji, jakie to babskie.

I dobrze wam tak, my sramy i tak na wasze nieistotne opinie.

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie piierdolcie gamonie jakbyście znali wszystkich ludzi na świecie. Prawdziwy to dla ciebie chlejacy pieski przed telewizorem i klnacy

A ty nie pierd.ol jakbyś znał autorkę i nie pisz co oznacza dla niej prawdziwy facet, tymbardziej, że to opisała, a ty i tak masz swoją wersję, swój świat i tam zostań. 

Gość Gość
15 minut temu, Gość rozsądny napisał:

Same to stworzyłyście baby swoim wyemancypowaniem. Tylko kobiety jak to kobiety nie przewidziały, że ruchy społeczne mają swoje konsekwencje:

silne kobiety ----> słąbi mężczyzni

silni mężczyzni ----> słabe podporządkowane kobiety.

To jak Panie - jednak wracamy do patriarchatu ? 😄 Hah, jakie wy jesteście głupie, przeprowadziłyscie rewolucje społeczną a teraz nie potraficie unieść jej konsekwencji, jakie to babskie.

I dobrze wam tak, my sramy i tak na wasze nieistotne opinie.

...ie kobiety walczyły o swoje prawa, gdyby nie to dalej by nie miał praw wyborczych a może i praw do nauki. Chciałbyś taka głupia niewyksztalcona karyne? 

Gość Gość

Mimo emancypacji, baby wcale nie stały się mądrzejsze. Wręcz przeciwnie 😂