Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciej24

Czy ona coś do mnie czuje ?

Polecane posty

Witam nigdy nie sadziłem że dojdzie do tego że będe zakładać temat na forum ale jestem rozwalony psychicznie i potrzebuje pomocy/podpowiedzi co robić.Zaczne od poczatku w Maju tego roku poznałem dziewczyne (przyjaciółke mojej koleżanki) od samego poczatku miałem wrażenie że sie jej podobam poprzez różne sytuacje tego samego dnia w którym sie poznaliśmy cały czas sie przytulała i robiła wszystko żeby być obok mnie tydzień później zaprosiła mnie i innych znajomych do siebie do domu pamiętam że wtedy siedziała obok mnie a jej przyjaciołka naprzeciwko była bardzo wesoła dopóki nie powiedziałem oczywiście dla żartu że wyprowadzam się do innego  miasta w momencie jak to powiedziałem cały chmuor i uśmiech z jej twarzy zszedł w sekunde i spojrzała się na swoja przyjaciółke gdy powiedziałem że to żart zaczeła mnie przytulać.

inna sytuacja była u mnie w domu ze swoja przyjaciółka i jeszcze mój kolega mój kolega powiedział że musi już wychodzić jej koleżanka puściła jej oczko i powiedziała to ja pójde z toba czyli tak jak by chciała żebyśmy zostali sam na sam ale ona wstała i powiedziała dobra to ja też pójde dodam że widziała jak widze że przyjaciółka puszcza jej oczko.

ostatnio słyszałem przez przypadek jak jej przyjaciółka wymienia imiona chłopaków w których była lub jest zakochana właśnie ta dziewczyna i padło tam moje imie no ale nie wiadomo czy chodzi o mnie. 

Nigdy przy mnie nie gadała o innych chłopakach jak już to jej przyjaciółka wygada kto sie jej podoba itp

miesiac temu poznała innego chłopaka który bardzo szybko ja spławił 

Chodzimy do tej samej szkoły i sytuacja wyglada tak że jednego dnia biegnie sie przytulić a jednego dnia przejdzie obok bez słowa  dodam że widze że jest zazdrosna gdy NP stoje  z kolegami a ona z koleżankami obok i powiem coś o jakieś dziewczynie która przechodzi to zara sie odwraca i patrzy o kogo chodzi albo jedziemy razem autobusem i widze jak patrzy katem oka w mój telefon gdy widzi że pisze z jakas dziewczyna albo przegladam instagrama innych dziewczyn. Z tego co sie dowiedziałem dużo o mnie opowiada swojej mamie.Pewnego razu wzieła mój telefon i ustawiła siebie na tapete. Niektórzy już nawet pytali czy jesteśmy razem.Za każdym razem gdy na coś czekamy to sie przytula.Naprawde nie wiem co o tym myśleć jednego dnia sie cały czas tuli a innego  mnie ignoruje nigdy nie wyznała mi uczuć więc nie wiem co mam z tym zrobić. Od kilku miesięcy jest cały czas to samo. Dodam że jest w moim typie i mogłbym z nia chodzić ale nie wiem czy ona serio coś do mnie czuje czy po prostu traktuje to jako przyjaźn.

co wy o tym sadzicie bo siedze i ciagle o tym myśle.

Gość max

Najlepiej pogadaj z nia szczerze i powiedz,ze nie wiesz sam co o tym myslec.Powiedz jej ze ci zalezy i ze chcialbys jakos to okreslic.Z pewnoscia cie lubi ale czy jestes jedyny to troche mialbym watpliwosci.Moze tak byc ze jak sie trafi jej "lepszy" to zwieje szybko wiec dobrze byloby to troche zabezpieczyc i okreslic relacje wasze.Zapytaj w prost jak miedzy wami jest?!! nie daj sie zbyc polslowkami tylko popros o odpowiedz....

Przed chwilą, maciej24 napisał:

[...] Dodam że jest w moim typie i mogłbym z nia chodzić [...]

Skoro tak, to może po prostu wykonaj w końcu jakiś krok ku pogłębieniu relacji, zamiast tylko obserwować i mieć wątpliwości. Zweryfikuj dziewczynę, zaproś ją gdzieś niezobowiązująco, poświęć więcej uwagi, jeśli zareaguje z entuzjazmem i zacznie odwzajemniać... to będziesz wiedział, co dalej. Szczere rozmowy na tym etapie relacji wydają mi się zbędne, wywieranie presji i wymuszanie opowiadania się w momencie, kiedy się jeszcze de facto dobrze nie znacie, może zniszczyć znajomość.

Gość max

Skoro juz sie tulą do siebie i czas spedzaja razem to co tu poglebiac;) rozmowa jest rozwiazaniem,bez nacisku i presji ale rozmowa!!!