Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśli

Co zrobić?

Polecane posty

Gość Myśli

Chciałam się dziś spotkać z jednym facetem. Wiem ze będzie dziś w mieście gdzie i ja przypadkowo jestem  tylko nie wiedziałam czy zostaje tu na dłużej. Wtedy można by się zobaczyć.  Napisałam wiec do niego z pytaniem czy dziś wraca. Odpisał ze jeszcze nie wie. Ja mu na to wysłałam jakaś emotkę... Może zle to rozegrałam? Może powinnam dopisać żeby jak coś dał znać? Albo dlaczego pytam?  Napisać coś jeszcze? Bo to chyba dziwnie wyszło. 

Gość gość

Zapytaj wprost czy ma ochotę na kawę, po prostu tak mu napisz. 

Gość Mysli

A nie jest tak ze to będzie narzucanie? Jakby chciał to by dopytał czemu pytam? 

Gość gość

Według mnie nie, proste przekazy są najskuteczniejsze. Pisz czy ma ochotę na kawę bez zbędnych emotek i innych rzeczy, konkretnie bez owijania w bawełnę typu jak długo zostanie, co robi itp. Mężczyźni lubią inicjatywę i rzeczowe rozmowy.

Gość gosc jasnowidz

Daj spokoj, znowu wyladujesz z nim w lozku, a niby tego nie chcesz. 

Gość Mysli

Nie chce i chce mu to udowodnić a sobie już w ogóle. Dlatego chciałabym żeby się to dziś udało. 

Gość gosc jasnowidz

Ale czy ty rozumiesz, ze on ma juz o tobie wyrobione zdanie? Wie, ze na niego lecisz i nie mozesz przezyc, ze cie olal po raz kolejny. Stale do niego wypisujac i wrecz blagac o spotkanie pokazujesz jak bardzo ma racje. 

Gość Mysli

Teraz chwile ze mną popisał i chciałby się spotkać jeżeli zostanie. W każdym razie uważam ze jeżeli wyszłabym z takiego spotkania, nie doszłoby do niczego to mógłby się lekko zdziwić i może opinia by się zmieniła? 

Gość Mysli

Poza tym ja do niego bardzo mało pisze. Nie wypisuje do niego co tydzien

Gość Lara

Ile masz lat ?