Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gyto

Pierwszy raz - seks analny

Polecane posty

Gość Gyto

Siema

Jak powinien wyglądać pierwszy raz (anal)? W sensie co robić, czego nie jak zacząć?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gyto napisał:

Siema

Jak powinien wyglądać pierwszy raz (anal)? W sensie co robić, czego nie jak zacząć?

Nie powinien wcale wyglądać, to zajęcie dla zboczeńców. Szkoda kobiet które zdobyły się (za namową) na ten wykolejony pseudo seks.

Gość XXX
13 minut temu, Gość gość napisał:

Nie powinien wcale wyglądać, to zajęcie dla zboczeńców. Szkoda kobiet które zdobyły się (za namową) na ten wykolejony pseudo seks.

Jak ktoś nie próbował nie powinien się wypowiadać. Nikt mnie nie musiał namawiać,sama zaproponowałam i było dobrze i mi i partnerowi.

Troche opisów już tu chyba jest jak i co.Najwazniejsze nawilżenie i trzeba być naprawdę podnieconym wtedy się tam łatwiej rozluźnić,no i wg mnie lewatywa wskazana.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość XXX napisał:

Jak ktoś nie próbował nie powinien się wypowiadać. Nikt mnie nie musiał namawiać,sama zaproponowałam i było dobrze i mi i partnerowi.

Troche opisów już tu chyba jest jak i co.Najwazniejsze nawilżenie i trzeba być naprawdę podnieconym wtedy się tam łatwiej rozluźnić,no i wg mnie lewatywa wskazana.

Poszłaś za modą i się zeszm@ciłaś, orgazm podczas lewatywy miałaś? Czy tylko muszlę zasr@łaś? 😄

Gość Ona

Seks analny najprzyjemniejszy nie jest, przynajmniej nie dla mnie, ale facet zadowolony, a to najważniejsze 🙂

na początek to na pewno lewatywa. Bo inaczej trochę się możesz wybrudzić. Później dobrze nawilż jej tyłeczek, bo inaczej będzie ja mocno bolało i nie zechce kontynuować.  Rób to bardzo delikatnie.  

Gość Aonno

Nie oszukujmy się, bez solidnej lewatywy anal jest dość mocno nieestetyczny.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Ona napisał:

Seks analny najprzyjemniejszy nie jest, przynajmniej nie dla mnie, ale facet zadowolony, a to najważniejsze 🙂

na początek to na pewno lewatywa. Bo inaczej trochę się możesz wybrudzić. Później dobrze nawilż jej tyłeczek, bo inaczej będzie ja mocno bolało i nie zechce kontynuować.  Rób to bardzo delikatnie.  

Ja bym cię wolał w brochę posuwać, tylko nie tykam tych co w kopciucha dają. "Facet zadowolony, to najważniejsze" ha ha ha a gdzie twój honor? Gdzie twoja reputacja? Gdzie twoja delikatność, kobiecość?  Wiem!!! W d0pie!.

Gość Fia

Raz spróbowałam. Nie polecam.

Po pierwsze lewatywa, po drugie zadbanie o komfort psychiczny obu osób, po trzecie dobre nawilżenie, po czwarte zaczynanie stopniowo np od jednego palca, żeby kobieta się rozluźniła, po piąte nie oczekujcie fajerwerków, bo pierwszy raz zazwyczaj jest trochę stresujący i noże być lekko bolesny, ale po tych kilku pierwszych razach staje się bardzo fajny i uczymy się czerpać z niego większą przyjemność, ja osobiście  uważam, że jest to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy na świecie i orgazm przeżywam dużo mocniej.

Pierwszy ma być fajny, drugi lepszy, trzeci jeszcze lepszy. Dokładnie odwrotnie jeśli chodzi o partnera. Za pierwszym razem musi być najlepszy 😊

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować