Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik

Jak podniecać na maksa chłopaka?

Polecane posty

Gość Kasik

Panowie i Panie jakie macie pomysły aby nakręcić i podniecić chłopaka?

Chce spróbować czegoś nowego.

Zdradźcie Wasze pomysły 😉

4 minuty temu, Gość Kasik napisał:

Panowie i Panie jakie macie pomysły aby nakręcić i podniecić chłopaka?

Chce spróbować czegoś nowego.

Zdradźcie Wasze pomysły 😉

Mojego faceta bardzo podniecił masaż erotyczny z olejkiem i opaską na oczach :)

To był mój pomysł.

Olejek potrzebny do masażu inaczej zatrzesz skórę.

Najpierw ściągnełam mu ubrania, założyłam mu opaske na oczy i  kazałam położyć sie na brzuch, a w tym czasie sama sie rozebrałam wiec miał miłą niespodzkanke jak poczuł moje piersi , mówił ze to go zaskoczyło , masowawałam mu plecy i uda a przy tym dotykalam piersiami po plecach i calowalam w kark. Później kazalam mu odwrocic sie na plecy. Całowalam go , lizalam po szyi pod uchem lekko je ugryzłam masowałam od góry w dół , brzuch z brzucha przeszłam na uda , ocierałam sie piersiami o jego członek , później były pieszczoty oralne , wszystko powoli bez pośpiechu , zajęło mi to 30 min z hakiem , doszedl praktycznie od razu. 

Gość Adrian
5 godzin temu, Mimi25 napisał:

To był mój pomysł.

Olejek potrzebny do masażu inaczej zatrzesz skórę.

Najpierw ściągnełam mu ubrania, założyłam mu opaske na oczy i  kazałam położyć sie na brzuch, a w tym czasie sama sie rozebrałam wiec miał miłą niespodzkanke jak poczuł moje piersi , mówił ze to go zaskoczyło , masowawałam mu plecy i uda a przy tym dotykalam piersiami po plecach i calowalam w kark. Później kazalam mu odwrocic sie na plecy. Całowalam go , lizalam po szyi pod uchem lekko je ugryzłam masowałam od góry w dół , brzuch z brzucha przeszłam na uda , ocierałam sie piersiami o jego członek , później były pieszczoty oralne , wszystko powoli bez pośpiechu , zajęło mi to 30 min z hakiem , doszedl praktycznie od razu. 

Marzę o czymś takim 😞