Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaaS

Jakich macie ulubionych aktorów?

Polecane posty

Gość AlicjaaS

Hej!

Chciałbym zapytać Was jakie aktorki są Waszymi ulubionymi oraz w jakich filmach i serialach zdecydowanie wypadły najlepiej?

Gość Kiss

Leonardo Di Caprio i Tilda Swinton.

Gość Kiss

Leonardo Di Caprio i Tilda Swinton.

Gość Alek

Także ze światowego kina powiedziałbym, że Di Caprio. Natomiast jeśli chodzi o krajowe aktorki to kogo byście wymieniły?

Gość iioonita

Z polskich aktorek lubię np. olge bołądź, julie wieniawe i agnieszke włodarczyk (ale to ze starszych filmów i seriali)

Gość Jola

Ja natomiast na pewno mogę tutaj wyróżnić Agatę Kuleszę, a z młodych aktorek polskich myślę że Julia Wieniawa radzi sobie coraz lepiej. 

Gość Iga

Ja tez lubię Włodarczyk i boladz. Z tych starszych to dymna i stenka 

Gość Ozzek

No to już kilka dobrych aktorek się pojawiło i rzeczywiście ciężko się z Wami nie zgodzić. 

Gość Zaskoczona

Wieniawa aktorka ???to to chyba nawet matury nie ma

Gość JolaS

Nie zawsze wykształcenie jest najważniejsze, jeśli ktoś ma charyzmę i jednocześnie chęci oraz możliwości to może osiągnąć zamierzony cel. 

Gość Paula

Dokładnie, o aktorstwie nie świadczy tylko odpowiednie wykształcenie jest wielu dobrych aktorów w kraju i za granicą którzy nie mieli do czynienia z takimi szkołami.

Gość Ollas

Zobaczymy jak będzie sobie radziła za kilka lat, ja myślę że już nie będzie takich wątpliwości bo potrzebne jest przede wszystkim doświadczenie. 

Gość monika
Dnia 30.12.2019 o 15:19, Gość Zaskoczona napisał:

Wieniawa aktorka ???to to chyba nawet matury nie ma

Nie każdy musi być po szkole aktorskiej aby dobrze grał. Jest naprawdę sporo aktorów bez szkoły którzy mają po prostu talent.

Gość roman

Dokładnie nie każdy musi być po szkole aby dobrze grał. W sumie to bym powiedział nawet że niektórzy po szkole aktorskiej grają dużo gorzej niż ci bez szkoły. 

Gość Gosc

Tom Hardy

Gość iza
1 minutę temu, Gość roman napisał:

Dokładnie nie każdy musi być po szkole aby dobrze grał. W sumie to bym powiedział nawet że niektórzy po szkole aktorskiej grają dużo gorzej niż ci bez szkoły. 

Ale w każdy zawodzie tak jest jeżeli masz talent oraz pasję to wykonujesz swoją pracę znakomicie nawet bez szkoły. 

Gość hania

Ale Wieniawa jak na tak młody wiek to bardzo dobrze gra. Widać, że dziewczyna ma talent i za jakiś czas naprawdę będzie dobra. 

Gość gocha
4 minuty temu, Gość hania napisał:

Ale Wieniawa jak na tak młody wiek to bardzo dobrze gra. Widać, że dziewczyna ma talent i za jakiś czas naprawdę będzie dobra. 

Też ją lubię. 

Kulesza również jest bardzo dobra 

Gość Igor

Z polskich aktorów to Pazura, Zbrojewicz, z aktorek cięzko powiedzieć..Lubiłem kiedyś Włodarczyk, ale dawno nie grała chyba w niczym, z tych młodych to Gąsiewska, Wieniawa całkiem spoko

Gość Gość
50 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tom Hardy

🤤 taaaaaaak

Gość Wizzi

Jeśli chodzi o zagranicznych to zdecydowanie jestem za Keanu Reeves filmy z nim zawsze oglądam z ogromną chęcią 🙂

Gość Mireeke

Niech jakiś aktor/aktorka z polski zagra w kinie gatunkowym a nie tylko komedia i sensacje 😄

Gość Olla

Zgadzam się, natomiast jest kilak dobrych aktorek które też sprawdziły się w zagranicznych produkcjach. 

Gość PatkaOl

Mi jak ktoś nie leży to nie oglądam 🙂  Nasi aktorzy np. Kot, czy Kożuchowska radzą sobie dobrze nie zależnie w czym grają. 

Gość Rossa

Kot to rzeczywiście aktor który spokojnie poradzi sobie również w dużych produkcjach za granicą i oby jeszcze kariera szła do przodu!

Gość Monna

Natomiast w przypadku młodych aktorek ja postawiłabym na Wiktorię Gąsiewską oraz Julię Wieniawą, są w coraz większej ilości produkcji i widać, że radzą sobie coraz lepiej więc oby tak dalej. 

Gość ula

Wieniawa faktycznie bardzo w ostatnim czasie rozwinęła swój talent aktorski. Bardzo fajna aktorka, zresztą z tego co widziałam to ma również zagrać w tym nowym horrorze który powstaje.

Gość iza

Wieniawa faktycznie bardzo w ostatnim czasie rozwinęła swój talent aktorski. Bardzo fajna aktorka, zresztą z tego co widziałam to ma również zagrać w tym nowym horrorze który powstaje.

Widziałaś te 2 teasery? Wynika z nich, że Wieniawa zagra  główną rolę.

Jak na razie moim zdaniem nie pokazała zbyt dużo, ale to może po prostu przez to, że dostawała takie, a nie inne role. Może teraz coś się zmieni 🙂