Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hosc

Levvogram

Polecane posty

Go艣膰 gosc

nie baldzo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Oj nie, nie... kolejna zarozumia艂a influencerka "z misj膮", przekonana o tym, 偶e zawsze ma racj臋 i co艣 do przekazania 艣wiatu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia

Zarozumia艂a, zadufana osoba, kt贸rej si臋 wydaje, ze podbi艂a kule ziemska, bo sko艅czy艂a medycyn臋. Robi takie wra偶enie, jakby by艂a pierwsza osoba w swojej rodzinie z wy偶szym wykszta艂ceniem i wali jej na dekiel z radosci聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lady A

Irytuj膮ca na聽maksa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Bardzo ja lubi臋, jest m艂odziutka, wi臋c jej pogl膮dy nie s膮 jeszcze stabilne, ale wyrobi sie, bo jest m膮dra i ciekawa 艣wiata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia

Jak kto艣 madry mo偶e by膰 lewakiem? Najbardziej antyludzkim systemem 艣wiata??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Sylwia napisa艂:

Jak kto艣 madry mo偶e by膰 lewakiem? Najbardziej antyludzkim systemem 艣wiata??

Lewicowe pogl膮dy s膮 antyludzkie? Przeciwnie, w czystej formie s膮 bardzo pro ludzkie, o wiele bardziej ni偶 prawicowe, ktore zrodzi艂y mi臋dzy innymi faszyzm, kt贸ry doprowadzi艂 mi臋dzy innymi do wybicia po艂owy narodu polskiego.

Je艣li jaka艣 m膮dra g艂owa b臋dzie chcia艂a teraz rzuci膰 mi w odpowiedzi przyk艂adem komunizmu, to spiesz臋 z zapobiegawcz膮 odpowiedzi膮, 偶e komunizm to nie to samo co marksizm lub socjalizm i zasadniczo si臋 te doktryny od siebie r贸偶ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia
24 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Lewicowe pogl膮dy s膮 antyludzkie? Przeciwnie, w czystej formie s膮 bardzo pro ludzkie, o wiele bardziej ni偶 prawicowe, ktore zrodzi艂y mi臋dzy innymi faszyzm, kt贸ry doprowadzi艂 mi臋dzy innymi do wybicia po艂owy narodu polskiego.

Je艣li jaka艣 m膮dra g艂owa b臋dzie chcia艂a teraz rzuci膰 mi w odpowiedzi przyk艂adem komunizmu, to spiesz臋 z zapobiegawcz膮 odpowiedzi膮, 偶e komunizm to nie to samo co marksizm lub socjalizm i zasadniczo si臋 te doktryny od siebie r贸偶ni膮.

Oj....chyba masz ma艂a wiedz臋 z historii. Faszyzm by艂 lewicowa ideologia w 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

m艂odziutka to ile ma lat?

Jest denerwuj膮ca,ma spaczone pogl膮dy...tylko weganizm i pomoc zwierz臋tom na plus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
26 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

m艂odziutka to ile ma lat?

Jest denerwuj膮ca,ma spaczone pogl膮dy...tylko weganizm i pomoc zwierz臋tom na plus

Ma 26 lat.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
3 godziny temu, Go艣膰 Sylwia napisa艂:

Oj....chyba masz ma艂a wiedz臋 z historii. Faszyzm by艂 lewicowa ideologia w 100%

Nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh

lubilam, ale niestety, raz sie z nia nie zgodzilam. nawet juz nie pamietam w jakiej kwestii. i odpowiedziala agresywnie. to byl moment, kiedy stwierdzilam "ok, nie doroslas jeszcze do dyskusji" :)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

chamka afere zrobi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No ale jak to

Jak膮 afer臋?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Czasem mam wra偶enie, 偶e ona jest podstawiona, 偶eby tak naprawd臋 tylko o艣miesza膰 pogl膮dy, kt贸re rzekomo popiera np. feminizm. Bo to niemo偶liwe, 偶eby by膰 a偶 tak g艂upim i robi膰 taki czarny PR swojemu 艣rodowisku. Ale niestety prawdopodobnie jest po prostu a偶 taka g艂upia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
20 minut temu, Go艣膰 No ale jak to napisa艂:

Jak膮 afer臋?聽

Niby jest feministk膮, a ci膮gle robi jakie艣 dramy, w kt贸rych naje偶d偶a na inne grupy kobiet. To nie pierwsza taka jej akcja, gdy atakuje inne kobiety. Teraz rozp臋ta艂a burz臋, 偶e jako kobieta nie masz prawa czu膰 zwi膮zku z natur膮, bo to seksistowskie i trzeba t臋pi膰 wszystkie kobiety, kt贸re promuj膮 偶ycie w zgodzie z cyklem natury. Je艣li jeste艣 kobiet膮 i czujesz si臋 zwi膮zana z natur膮, to wed艂ug niej nie masz prawa nazywa膰 si臋 feministk膮. I inne tego typu bzdury. Ona odlatuje co jaki艣 czas. Ostatnio si臋 czepia艂a Pani Ekscelencji, 偶e skoro kiedy艣 uwa偶a艂a, 偶e jest za gruba i schud艂a to nie ma prawa m贸wi膰 dzi艣, 偶e jest cia艂o pozytywna, bo je艣li si臋 kiedy艣 odchudza艂a艣 albo goli艂a艣 pachy, to to jeste艣 pusta, ulegasz patriarchatowi, itp... Z tego te偶 zrobi艂a dram臋. I naje偶d偶a艂a na nauczycielk膮, kt贸ra postawi艂a jedynk臋 jej kuzynowi za to, 偶e da艂 odpisa膰 koledze z klasy swoj膮 prac臋 i oboje oddali tak膮 sam膮. Bo lewogram uwa偶a艂, 偶e przecie偶 to tylko pomoc i jakim prawem jej kuzyna ukarano za to, 偶e oszukuje w szkole. Ludzie tak j膮 skrytykowali za to, 偶e usun臋艂a wszystkie materia艂y o tym i si臋 pru艂a, 偶eby ju偶 jej o tym nie wspomina膰. Troch臋 siedzia艂a cicho i zaraz wr贸ci艂a z nowymi aferami. Og贸lnie jest jaka艣 niestabilna emocjonalnie. Co chwil臋 p艂acze, jest za艂amana, a chce dyktowa膰 innym jak maj膮 偶y膰. W swoich 艣rodowiskach jest nielubiana i krytykowana. Jedynie ma grupk臋 wyznawczy艅 w艣r贸d pseudo feministek dla kt贸rych celem feminizmu jest niegolenie pach i chodzenie w brudnych ciuchach. Jest bardzo agresywna, wredna i egoistyczna. Nie akceptuje innego zdania i nie potrafi dyskutowa膰. P艂acze przez nietolerancj臋 w stosunku do niej, bo rzekomo jest bi czy tam lesbijk膮. A sama za chwil臋 podsyca nienawi艣膰 do innych grup. Bo jej nie pasuj膮 kobiety, kt贸re 偶yj膮 w zgodzie z聽 natur膮, wi臋c wyda艂a polecenie by si臋 ich pozby膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Zobacz sobie jej posta na instagramie o聽 ezoteryce聽聽,wszystko tam jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dlaczego te instagramowe feministki s膮 zawsze bi albo les 馃え

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa
2 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Niby jest feministk膮, a ci膮gle robi jakie艣 dramy, w kt贸rych naje偶d偶a na inne grupy kobiet. To nie pierwsza taka jej akcja, gdy atakuje inne kobiety. Teraz rozp臋ta艂a burz臋, 偶e jako kobieta nie masz prawa czu膰 zwi膮zku z natur膮, bo to seksistowskie i trzeba t臋pi膰 wszystkie kobiety, kt贸re promuj膮 偶ycie w zgodzie z cyklem natury. Je艣li jeste艣 kobiet膮 i czujesz si臋 zwi膮zana z natur膮, to wed艂ug niej nie masz prawa nazywa膰 si臋 feministk膮. I inne tego typu bzdury. Ona odlatuje co jaki艣 czas. Ostatnio si臋 czepia艂a Pani Ekscelencji, 偶e skoro kiedy艣 uwa偶a艂a, 偶e jest za gruba i schud艂a to nie ma prawa m贸wi膰 dzi艣, 偶e jest cia艂o pozytywna, bo je艣li si臋 kiedy艣 odchudza艂a艣 albo goli艂a艣 pachy, to to jeste艣 pusta, ulegasz patriarchatowi, itp... Z tego te偶 zrobi艂a dram臋. I naje偶d偶a艂a na nauczycielk膮, kt贸ra postawi艂a jedynk臋 jej kuzynowi za to, 偶e da艂 odpisa膰 koledze z klasy swoj膮 prac臋 i oboje oddali tak膮 sam膮. Bo lewogram uwa偶a艂, 偶e przecie偶 to tylko pomoc i jakim prawem jej kuzyna ukarano za to, 偶e oszukuje w szkole. Ludzie tak j膮 skrytykowali za to, 偶e usun臋艂a wszystkie materia艂y o tym i si臋 pru艂a, 偶eby ju偶 jej o tym nie wspomina膰. Troch臋 siedzia艂a cicho i zaraz wr贸ci艂a z nowymi aferami. Og贸lnie jest jaka艣 niestabilna emocjonalnie. Co chwil臋 p艂acze, jest za艂amana, a chce dyktowa膰 innym jak maj膮 偶y膰. W swoich 艣rodowiskach jest nielubiana i krytykowana. Jedynie ma grupk臋 wyznawczy艅 w艣r贸d pseudo feministek dla kt贸rych celem feminizmu jest niegolenie pach i chodzenie w brudnych ciuchach. Jest bardzo agresywna, wredna i egoistyczna. Nie akceptuje innego zdania i nie potrafi dyskutowa膰. P艂acze przez nietolerancj臋 w stosunku do niej, bo rzekomo jest bi czy tam lesbijk膮. A sama za chwil臋 podsyca nienawi艣膰 do innych grup. Bo jej nie pasuj膮 kobiety, kt贸re 偶yj膮 w zgodzie z聽 natur膮, wi臋c wyda艂a polecenie by si臋 ich pozby膰.

Ona nie rozumie, 偶e wi臋kszo艣膰 wsp贸艂czesnych kobiet goli pachy lub nogi dla SIEBIE a nie dla faceta, bo kobiety lubi膮 si臋 czu膰 dobrze i poprawia膰 sobie humor maseczkami lub innymi bzdetami, kt贸re np mi i wiem 偶e wielu innym pozwalaj膮 poprawi膰 samopoczucie w kiepski dzie艅, lub przed okresem gdzie cz艂owiek czuje si臋 zwyczajnie ble (ja tak mam). Jestem ciekawa co ta nawiedzona furiatka jeszcze wymy艣li, tym postem o ezoteryce totalnie mnie rozbroi艂a poniewa偶 sama dzia艂am od lat wg cyklu ksi臋偶ycowego i te tematy bardzo mnie interesuj膮, ona atakuje wszystkie grupy nie maj膮c poj臋cia o czym pitoli. Mog艂aby si臋 zaznajomi膰 z histori膮, dlaczego to kobiety s膮 w艂a艣nie uto偶samiane z natur膮 i dlaczego to w艂a艣nie kobiety wybieraj膮 takie 偶ycie (m臋偶czy藕ni te偶, ale jest ich raczej bardzo ma艂o).聽Po prostu ma-sa-kra jak si臋 patrzy.. i tak ona jest totaln膮 pseudo feministk膮, podbiega ona mi bardzo pod nazi feminizm kt贸ry jest bardzo szkodliwy. Dodatkowo jej kompleksy i niezr贸wnowa偶enie oraz frustracja kt贸ra od niej p艂ynie, ta agresja w jej wypowiedziach, nie rozumiem jak ta dziewczyna sta艂a si臋 jakkolwiek popularna na platformie instagram. 呕al mi tych dziewczyn, kt贸re za ni膮 pod膮偶aj膮. I聽skoro generalnie wszystko jest seksistowskie to dlaczego ona nie zgoli g艂owy, nie pofarbuje w艂os贸w na kolorowo i wtedy b臋dzie wg samej siebie kwintesencj膮 kobieco艣ci. Okropna dziewucha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa
18 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Dlaczego te instagramowe feministki s膮 zawsze bi albo les 馃え

Bo w wi臋kszo艣ci tak w艂a艣nie, lub s膮 sfrustrowane seksualnie, bo nikt nigdy ich nie chcia艂, a je艣li nawet by艂y w zwi膮zkach hetero to szybko facet ucieka艂. Kto normalny wytrzyma艂by z takim praniem m贸zgu dzie艅 w dzie艅 i niezr贸wnowa偶eniem psychicznym... pseudo feminizm wzi膮艂 si臋 w艂a艣nie z nienawi艣ci do m臋偶czyzn, dlatego wi臋kszo艣膰 jest albo bi albo r贸wnie偶 "udaje" lesbijki. Znam kilka takich udaj膮cych, 偶a艂osne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa
3 minuty temu, Go艣膰 go艣ci贸wa napisa艂:

Bo w wi臋kszo艣ci tak w艂a艣nie, lub s膮 sfrustrowane seksualnie, bo nikt nigdy ich nie chcia艂, a je艣li nawet by艂y w zwi膮zkach hetero to szybko facet ucieka艂. Kto normalny wytrzyma艂by z takim praniem m贸zgu dzie艅 w dzie艅 i niezr贸wnowa偶eniem psychicznym... pseudo feminizm wzi膮艂 si臋 w艂a艣nie z nienawi艣ci do m臋偶czyzn, dlatego wi臋kszo艣膰 jest albo bi albo r贸wnie偶 "udaje" lesbijki. Znam kilka takich udaj膮cych, 偶a艂osne.

Kurcz臋 zjad艂o mi si臋, mia艂o by膰:

Bo wi臋kszo艣ci przypadk贸w tak jest, 偶e* (nie lub :P)聽

Udost臋pnij ten post