Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gumi

Rzucilem palenie papierosow i ....

Polecane posty

Gość Gumi

(Paczka dziennie 6euro.. 6lat bez papierosow.. okolo 13tysiecy euro NIE WYDANE NA PAPIEROSY)

Mam 32 lata od jakichs 9 nie pale ziola.. i od prawie 6 papierosow..  czy palilem duzo.. paczka na dzien plus z 3gramy ziola .. przez dwa lata palilem dziennie non stop ziolo i papierosy... pozniej rzucilem ziolo.. ale papierosy zostaly.. po rzuceniu papierosow pojechalem do holandii na 2 dni i to byl test.. balem sie nie tyle powrotu do ziola co zmiksowania ziola z tytoniem , nawyku palenia... ale kupilwm sobie ciastko z thc zjadlem posmialem sie i wrocilem.. do dzis nie pale. I nie wiem nie umie zrozumiec czemu palilem... fajki gorzej rzucic bo jest na nie ogolne przyzwolenie... motywowalem sie nie raz zdrowiem.. ale widzac jak ludzie nigdy nie pala a choruja na raka pluc.. motywacja uciekala.. motywowalem sie pieniedzmi ale ich nie potrzebowalem..  az ktoregos dnia wstalem i powiedzialem sobie ... tyton.. tak bez powodu.. za kazdym razem jak chcialo mi sie zapalic szedlem i walilem sobie placa na otrzezwienie... sluchalem i czytalwm wypociny tych cip jak ja to mowie jak to nie wytrzymali i wrocili do nalogu its.. az minal pierwszy miesiac... wtedy doslownie jedzenie .. zapachy to wszystko bylo wyrazne, inne lepsze... 

Gość Anastazja

Ja rzucam 4lata... nie palilam 2 lata.. raz zapalilam jointa , posmialam sie bylo fajnje ale wiadomo pozniej luzna atmosfera, zaplisz fajke i na drugi dzien kupilam papierosy.. ehh kiedys z tym wygram

Gość Kaska

Ja nie pale 3tydzien.. i z dnia na dzien jest lepiej..