Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornela

Jak mam sie zachowac aby nie urazic mojego faceta a go zaskoczyc

Polecane posty

Gość Kornela

Otóż od miesiąca spotykam się z rewelacyjnym mężczyzną, cała sytuacja jest świetna, jedyna różnica jaka między nami jest to wzrost - ja jestem wyższa mam 167cm mój chłopak 162, mi to wogole nie przeszkadza i kiedy idzimy razem też tego nie widać, taka różnica wzrostu jest niewyczuwalna.

Jest on wspaniały, słodki, bardzo miły, szarmancki, chojny, nasze spotkania zawsze sa na wysokim poziomie widać,że nie żałuje pieniędzy na mnie,  teraz zabiera mnie na randke niespodzianke i chcę go zaskoczyć, kupiłam sobie super szpilki, ale jak je zakładam to jestem nagle bardzo wyskoa przypuszaczam że na szpilkach mogę mieć ze 175cm wzrostu, a nie chciała bym go urazić ani dać mu odczuć że kpie z niego albo dogryzam mu w taki pośredni sposób.

Co prawda on powiedział że uwielbia szpilki i kobiety na szpilkach ale ta sytuacja może mieć inny przebieg. Zdała sobie sprawe dopiero jak założyłam te szpilki.

Prosze doradźcie mi, oczywiście jego wole się nie pytać- to będzie neispodzianka

Gość Ell.

Nie czulabym sie dobrze bedac wyzsza. Wolalabym zrezygnowac ze szpilek. Niewielka strata, bo szpiki deformuja stopy i zle wplywaja na kregoslup. 

Madry, fajny, szarmancki mezczyzna jest nieczesto spotykanym zjawiskiem. Mysle ze on tez by sie czul lepiej nie patrzac ciagle w gore. 

Ale to tylko moje zdanie. 

Gość meeMee

A po ile lat maciee?

Gość Kornela
10 minut temu, Gość meeMee napisał:

A po ile lat maciee?

Ja mam 25 lat, on 30.

Randka jest dzisiaj.

22 minuty temu, Gość Ell. napisał:

Nie czulabym sie dobrze bedac wyzsza. Wolalabym zrezygnowac ze szpilek. Niewielka strata, bo szpiki deformuja stopy i zle wplywaja na kregoslup. 

Madry, fajny, szarmancki mezczyzna jest nieczesto spotykanym zjawiskiem. Mysle ze on tez by sie czul lepiej nie patrzac ciagle w gore. 

Ale to tylko moje zdanie. 

Właśnie tak teraz pomyślałam... tylko troche niepotrzebnie je kupiłam 😞 Mogłam wybrać inne buty. 😄

Gość Ell.

A co to jest nietrafiony zakup. Wystaw na OLX i sprzedasz z niewielka strata. Powodzenia. 

Gość Taki obraz wasz

Możesz założyć te szpilki i nie robić już chłopakowi nadziei bo jesteś beznadziejna przy pierwszej lepszej okazji jak zagadać do ciebie w wysokiej szczupłe brunet 180 cm który zalicza wszystkie laski na dyskotece zdradzisz tego faceta z tym przystojniakiem nie rób lepiej mu krzywdy bo pokazałaś tymi szpilkami że jesteś

Gość Kornela
29 minut temu, Gość Taki obraz wasz napisał:

Możesz założyć te szpilki i nie robić już chłopakowi nadziei bo jesteś beznadziejna przy pierwszej lepszej okazji jak zagadać do ciebie w wysokiej szczupłe brunet 180 cm który zalicza wszystkie laski na dyskotece zdradzisz tego faceta z tym przystojniakiem nie rób lepiej mu krzywdy bo pokazałaś tymi szpilkami że jesteś

Przestań bawić się w jasnowidza nie mam zamiaru nikogo zdradzać ani robić mu krzywdy

Gość kamil

Witaj

Jestem wyzszy od twojego faceta i rownie fajny jesli jests zainteresowana napisz

kamil1991xxx1991@gmail.com

Gość Hahhaha

Straszny karakan

Gość taki obraz wasz
Dnia 12.12.2019 o 13:56, Gość Taki obraz wasz napisał:

Wypad, podszywie.

Dnia 12.12.2019 o 14:26, Gość Kornela napisał:

Przestań bawić się w jasnowidza nie mam zamiaru nikogo zdradzać ani robić mu krzywdy

Nie ja to pisałem. Wierzę, że jesteś z tych normalnych i faktycznie go kochasz, powodzenia 🙂

Gość Kornela
2 godziny temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Wypad, podszywie.

Nie ja to pisałem. Wierzę, że jesteś z tych normalnych i faktycznie go kochasz, powodzenia 🙂

dzięki spotkanie okazało się rewelacyjne a facet idealny i tolerancyjny co interesujące chciał zobaczyć jak wyglądam w tych nowych szpilkach mimo że przyszłam w butach na płaskiej podeszwie

Gość Ewa
Przed chwilą, Gość Kornela napisał:

dzięki spotkanie okazało się rewelacyjne a facet idealny i tolerancyjny co interesujące chciał zobaczyć jak wyglądam w tych nowych szpilkach mimo że przyszłam w butach na płaskiej podeszwie

To fajnie a po ile lat macie