Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawetniezezdystansem

Problem z facetem (łóżko) poradźcie

Polecane posty

Gość nawetniezezdystansem

Jestem z moim facetem od 8 miesięcy. Przez połowę naszego związku mnie oszukiwał i spotykał się z dziewczyną, z którą wcześniej sypiał, spotykał się. Mówi, że podczas związku ze mną z nią nie sypiał. W każdym razie uprawiamy seks, natomiast do tej pory była bardzo rzadko gra wstępna, on mnie w ogóle nie dotykał, a podczas seksu nie zdejmował mi stanika. Seks polegał wyłącznie na penetracji. Ostatnio okazało się, że tej dziewczynie robił minetkę (i nie tylko jej, ale poprzednim także)... Spotykali się i znali znacznie krócej niż my. On był z dziewczną maksymalnie pół roku. Mam straszny żal do niego, że nasz seks wygląda, jak wygląda, a innym przypadkowym laskom robił minetki......... Brzydzę się go i nie umiem sobie poradzić z tą informacją. Zresztą do tej pory nie umiem poradzić sobie z kłamstwem, dlatego wiadomość o minetce mnie dobiła. Poradźcie coś proszę bo oszaleję.

Ps. Uprzedzając pytania: dbam o higienę, myję się przed każdym seksem, jestem zadbaną kobietą.

Gość Ffff

To on ci powiedzial ze im robil? Czy byla na ich profilach fejsiwych ta informacja?

Gość gość
8 minut temu, Gość Ffff napisał:

To on ci powiedzial ze im robil? Czy byla na ich profilach fejsiwych ta informacja?

ha ha ha

Gość adzia

Sorry, jesteś typową głupią babą jakich jest 80%, łazisz do wyra ze szmatławcem i się siebie nie brzydzisz?

Nie bez powodu jak widzę jestem mizantropką.

Gość nawetniezezdystansnem
Dnia 13.12.2019 o 18:46, Gość adzia napisał:

Sorry, jesteś typową głupią babą jakich jest 80%, łazisz do wyra ze szmatławcem i się siebie nie brzydzisz?

Nie rozumiem dlaczego siebie mam się brzydzić? Na początku związku w ogóle go nie pytałam ile miał kobiet przede mną. Nie interesowało mnie to. Do momentu kiedy nie zaczełam zauważać, że mnie praktycznie w ogóle nie dotyka, a podczas seksu nie zdejmuje mi stanika. Zaden z moich poprzednich partnerów tak nie robił. Okazało się, że miał on 10 kobiet i większości z nich robił minetki. I chyba to mnie najbardziej uderzyło, że mi (kobiecie o której mówi, że jestem najważniejsza) nie zdejmuje nawet stanika.

10 minut temu, Gość nawetniezezdystansnem napisał:

Nie rozumiem dlaczego siebie mam się brzydzić? Na początku związku w ogóle go nie pytałam ile miał kobiet przede mną. Nie interesowało mnie to. Do momentu kiedy nie zaczełam zauważać, że mnie praktycznie w ogóle nie dotyka, a podczas seksu nie zdejmuje mi stanika. Zaden z moich poprzednich partnerów tak nie robił. Okazało się, że miał on 10 kobiet i większości z nich robił minetki. I chyba to mnie najbardziej uderzyło, że mi (kobiecie o której mówi, że jestem najważniejsza) nie zdejmuje nawet stanika.

Uczono mnie, że nawet bolesna prawda jest lepsza niż okłamywanie, więc piszę ci - nie jesteś dla niego atrakcyjna, tak jak jego była. Jest z tobą może ze względu na twoją osobowość, może z innych powodów, ale nie pociągasz go niestety.

Być może wciąż w głowie ma tą poprzednią.

Skoro wiedziałaś, że przez połowę waszego "związku" spotykał się z byłą, a dalej z nim postanowiłaś być, to coś jest nie tak z tobą.

Musisz siebie bardziej cenić, wykop go w podskokach i nie pozwalaj tak siebie traktować. Nie łudź się, nic z tego nie będzie.

On nie ma szacunku do ciebie, skoro na boku robi to z inną.  Nie możesz sobie pozwalać na takie rzeczy.

Gość Nawetniezezdystansem

Ona nawet nie była jego była. Oni się po prostu spotykali. 

1 minutę temu, Gość Nawetniezezdystansem napisał:

Ona nawet nie była jego była. Oni się po prostu spotykali. 

Sama sobie przed chwilą odpowiedziałaś, jakiego beznadziejnego kandydata na związek sobie wybrałaś. 😄

Ja tego nie rozumiem. Nie sadzilam że w tym wieku będę mieć takie problemy każde z nas ma swoją przeszłość seksualna. Z racji jednak tego że wiedziałam że on nie był w dłuższych związkach, ani poważnych relacjach i biorąc pod uwagę jego zachowanie (nie dotyka mnie, nie zdejmuje stanika), zdziwiłam się że robił minetki przypadkowym osobom...... Mówi mi że jestem śliczna, że cudownie mu ze mna itd. 

Gość Gość

Niby skąd wiesz że robił minetkki? Dla mnie prowo

Gość Gość

Jako facet by się przyznał że robił przed kobieta której tego nie robi. Spiierdalaj do szkoły glupi bachorze

To wyszło w rozmowie, ja o to zapytałam, o ilość partnerek itd. Nie jestem bachorem, mam 27 lat. 

Gość Gość
Dnia 13.12.2019 o 18:46, Gość adzia napisał:

lecz się

Gość Gość

A robisz mu gałę? Tamte na pewno robiły to i on im lizał łiłę, proste

Gość Niezezdystansem

Bardzo wulgarnie zadane pytanie ale tak, robię. 

Czuje sie gorsza od tyxg

Gość hac

Niech ktoś wreszcie zdejmie tej pani stanik!

Gość Dżesika

A tzycki masz maleńkie czy wielkie? Może nie takie jak była. Ciesz się że nie kładzie ci świerszczyka na buzi jak inni

Mam normalne piersi. Mówi że sa ładne. Inni partnerzy też na nie nie narzekali. Co to za różnica? On mnie nawet nie rozbiera, ani nie dotyka. 

Gość Gość aseks
16 godzin temu, Gość hac napisał:

Niech ktoś wreszcie zdejmie tej pani stanik!

Hahaha 

Gość skorpionnek

to po co z nim jesteś? boisz się samotności czy wkurza Cię że jest gdzieś jakaś lepsza od Ciebie?