Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara

interesuje się tematyką magii

Polecane posty

Gość Sara

Od jakiegoś czasu interesuje się tematyką magii, rytuałów i tak się zastanawiam cały czas na ile takie działania mogą być rzeczywiście skuteczne. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z tym związane i może się wypowiedzieć?

Gość pytanko

Lubisz w dupę?

51 minut temu, Gość Sara napisał:

Od jakiegoś czasu interesuje się tematyką magii, rytuałów i tak się zastanawiam cały czas na ile takie działania mogą być rzeczywiście skuteczne. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z tym związane i może się wypowiedzieć?

Występują w różnych kulturach, bez względu na czasy. Dziś też.

Np. Nie kracz, bo wykraczesz - to powiedzonko jest używane i dziś. Świadczy to o tym, że współczesny człowiek również nie wyzwolił się spod wpływu myślenia magicznego.

Dlaczego? Bo, w jego subiektywnej ocenie poprzez osobiste doświadczenie, dostrzega coś autentycznego w magii.

Gość gość

Trudności w miłości niestety wydawały się nie do pokonania, a jednak koleżanka poleciła mi stronę marcintarot.pl/ i skorzystałam z miłosnego rytuału wiccańskiego. Kilka tygodni po jego zakończeniu zupełnie odmieniło się moje życie, obecnie już nie wątpię w to, że rytuały mogą być skuteczne, jeśli będą prawidłowo prowadzone.