Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little Town

czy urodzenie dziecka przed 30 to patologia?

Polecane posty

Gość Little Town

Dlaczego wielkomiejskie kobiety sukcesu uważają że dziecko przed 30 to patologia. Ja znam mnóstwo kobiet które przed 30 mają dzieci i nie są żadną patologią. A świetnie wykształcone, dobrze zarabiające mieszkanki dużych miast pewnie takich nie znają i z góry zakładają że dzieci w tym wieku to patologia. Nie wszystkie kobiety w Polsce są takie jak wy. Ja mieszkam w małym mieście i tutaj dziecko przed 30 nie jest niczym niezwykłym, to coś normalnego. Dodam jeszcze że znam młode kobiety przed 30 które nie mają wyższego wykształcenia, pracują fizycznie, słabo zarabiają i mają kiepską pracę. A nawet jak pracują w biurach to na podrzędnych stanowiskach. Znam też takie które nie pracują i takie co chodziły do zawodówek a nie do liceów. Są też takie które kiepsko uczyły się w szkole i takie co skończyły słabe kierunki na słabych uczelniach. Zrozumcie że polska to nie tylko wielkie miasta, i nie wszystkie kobiety w Polsce to świetnie wykształcone, niesamowicie wyemancypowane i nastawione na karierę zawodową kobiety sukcesu. Nie wszystkie Polki skończyły dobre szkoły, były prymuskami, nie wszystkie mają dobrą pracę i świetnie zarabiają, nie każda ma dzieci dopiero po 30. Znam młode kobiety które szybko wyszły za mąż. Wiele znanych mi kobiet wyszło za mąż i dzieci urodziło przed 25 r.ż. Takich kobiet jest cała masa, więcej niż tych wielkomiejskich japiszonek. Wyjdźcie z tych swoich zamkniętych wielkomiejskich środowisk ludzi sukcesu, nie wszyscy myślą i żyją tak jak wy. Wasz styl życia nie jest jedynym istniejącym. Nie każdy pracuje na wysokim stanowisku, jest super wykształcony, mieszka w dużym mieście i zarabia krocie. Wam wielkomiejskim kobietom sukcesu wydaje się że jesteście większością a tak naprawdę jesteście mniejszością i to zdecydowaną.