Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę znów

Moim marzeniem byłoby usiąść na plaży z kobieta, którą kocham przed zachodem słońca w ciepły letni wieczór z szampanem w ręku

Polecane posty

Gość pragnę znów

szkoda, że to takie nierealne.. i prosze nie mówce, ze wszystko przede mną, bo skoro przez 35 lat się to nie wydarzyło, to nie czarujmy się, że jeszcze się to wydarzy, prędzej meteoryt pie.r.dolnie w ziemie ;(

Gość Gość

Pragniesz znów, to jak odrodzenie☺ Teraz tylko zrealizować pragnienie. Nie bój się, w najgorszym wypadku powie nie,  w najlepszym będziesz szczęśliwy.😊strach jest zazwyczaj gorszy niż przyczyna,  która go powoduje.

ja sobie wczoraj przed zaśnięciem wypbrażała,m, ale właśnie jesienią czy nawet zimą zwykle polskie wydmy, bezludna plaża i mężczyzna posiadający polar i kurtkę:)

ale to chyba nie byłeś Ty, bo tamten to był taki wysportowany, rozbudowany, z zieloną herbatą w termosie, jakby mnie na plecach tam przyniósł, a nie alkohol do wykorzystania odizolowanej w ten sposób niewiasty jak menel...

Gość Gość
12 minut temu, brokentiger87 napisał:

ale to chyba nie byłeś Ty, bo tamten to był taki wysportowany, rozbudowany, z zieloną herbatą w termosie, jakby mnie na plecach tam przyniósł, a nie alkohol do wykorzystania odizolowanej w ten sposób niewiasty jak menel...

Po jakiemu to? Trzeźwa jesteś?

Gość Ona

Nie masz czego żałować, na pewno zaraz by się pojawiło kilku czarnych i by ją zgwałcili na twoich oczach. No chyba że by cię to kręciło i byś wtedy walił konia