Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslony

Dziwne zachowanie nowej dziewczyny, pomóżcie.

Polecane posty

Gość zamyslony

Prośba o poradę.

3 miesiące temu poznałem dziewczyną na Badoo. Spotkania wszystko się rozwija ok. Wiem, że dziewucha (30 lat) nie miała nigdy faceta dlużej niż pół roku, za to całe mnóstwo krótkich jakichś znajomości (jak opowiada to trochę tych imion było, z którym się np, całowała). Myślę sobie dobra, moze nie trafiła na godnego, zeby byli ze sobą dłużej. Wymiguje się trochę od pytania z iloma spała (trochę ją podpuszczam, ale to klasyk).

Problem taki, niedawno przeszliśmy do konkretnych rzeczy. Całuje się świetnie, ale z minetką i palcówką widżę, ze ona ma blokadę trochę. Nadmienie, że ona to taki śmieszek, dużo się śmieje i bardzo bardzo często aż za często. Wracając - Jak jej robię dorbze to widzę, że ona w ogole nie odczuwa przyjemności null, zero. Ostatnio jak robiłem jej palcówkę to się roześmiała, nie przejąłem się zbytnio ale odeszła mi ochota na dalszą akcję i poszliśmy spać, rano się rozeszliśmy.

Kurde, trochę dziewczyna zagadka dla mnie. Nie traktuje jej poważnie, bo to w koncu Badoo, ale ..... co sądzicie ogólnie o takiej sytuacji?