Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola

Dlaczego Polacy są tacy zimni!?

Polecane posty

Gość Lola

W Polsce bardzo rzadko słyszałam komplementy na swój temat a naprawdę niczego mi nie brakowalo, mam urodę, spryt, elokwencje, wrażliwość. I dobrze o tym wiedziałam od zawsze ale dopiero w innych krajach mnie docenili. Czemu nasz naród jest tak zimny i zawistny że woli się ugryźć w du/pe zamiast zachwycic kimś i nawet pokierować w dobra stronę? 

Gość Maczo

To raczej Polki są królowymi lodu i wyżej srrrają niż d0pę maja

Polscy faceci to generalnie wesołki i luzacy

Gość Gosc

To raczej nie masz tego o czym piszesz. Np. w anglii przeciętna polka uchodzi za piękność. W Norwegii, to już w ogóle jesteś boginią. Odpowiadając na Twoje pytanie. To zależy w jakim towarzystwie się w Polsce obracałaś i jakich mężczyzn miałaś dookoła siebie. 

Gość Lola
26 minut temu, Gość Maczo napisał:

To raczej Polki są królowymi lodu i wyżej srrrają niż d0pę maja

Polscy faceci to generalnie wesołki i luzacy

Bardzoo zabawne, wiesz. Ja poważnie pisze i ...i w temacie nie potrzebuje ale inteligentnych wesolkow owszem tyle że na polskim forum  ciężko znaleźć 

Gość Lola
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

To raczej nie masz tego o czym piszesz. Np. w anglii przeciętna polka uchodzi za piękność. W Norwegii, to już w ogóle jesteś boginią. Odpowiadając na Twoje pytanie. To zależy w jakim towarzystwie się w Polsce obracałaś i jakich mężczyzn miałaś dookoła siebie. 

Mam. W Polsce byłam ignorowana, kazdy myśli o własnej dupie i ceni się wyżej niż na to zasługuje. Na szczęście polskie geny mam w 1% i no mowie o wyspach akurat ale kilku innych krajach Europy, USA, azji

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Lola napisał:

Mam. W Polsce byłam ignorowana, kazdy myśli o własnej dupie i ceni się wyżej niż na to zasługuje. Na szczęście polskie geny mam w 1% i no mowie o wyspach akurat ale kilku innych krajach Europy, USA, azji

Pogadaj z moją kobietą, to Ci powie jak można być traktowanym w Polsce. 

Ps: Nie wiem jak w kilku innych krajach w Europie czy USA ale mieszkałem 5 lat w Anglii i koleżanki, które mówiły jak Ty chodziły z obitymi twarzami kilka miesięcy później. 

Gość Gosc

Zawsze możesz zmienić narodowość nikt nie karze Ci  być Polką, my raczej nie stracimy. Moim zdaniem większość płaczących tu kobiety, po prostu interesuje się baranami bez mózgów, więc później nie dziwi mnie, że płaczą. 

Gość Lorenzo01

Problem jest taki, ze Polki karzą facetów za bycie otwartymi i ciepłymi. W większości jest to wina kobiet i faceci naturalnie wytwarzają w sobie z czasem dystans. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Problem jest taki, ze Polki karzą facetów za bycie otwartymi i ciepłymi. W większości jest to wina kobiet i faceci naturalnie wytwarzają w sobie z czasem dystans. 

A z jakiego kraju masz geny? 

Gość gość
19 minut temu, Gość Lola napisał:

Gość Lola
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pogadaj z moją kobietą, to Ci powie jak można być traktowanym w Polsce. 

Ps: Nie wiem jak w kilku innych krajach w Europie czy USA ale mieszkałem 5 lat w Anglii i koleżanki, które mówiły jak Ty chodziły z obitymi twarzami kilka miesięcy później. 

Wiadomo że to tez zalezy, mi chodzi o bezinteresowne i szczere docenienie.a Ty Grozisz mi?

To zle trafiles bo moge zrobic cos znacznie gorszego

Gość Lola
12 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Nie zauważyłam.Własnie ze względu na to ciepło i otwartość lgną do arabów.

15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zawsze możesz zmienić narodowość nikt nie karze Ci  być Polką, my raczej nie stracimy. Moim zdaniem większość płaczących tu kobiety, po prostu interesuje się baranami bez mózgów, więc później nie dziwi mnie, że płaczą. 

Od dawna mam inne obywatelstwo,po prostu tu się wychowałam ,mieszkałam większość młodości i cholernie tego żałuję.Polakami nigdy nie byłam zainteresowana, każdy dostawał kosza.

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Mama czysta Ukrainka, wygląda jak laleczka, ojciec ma ojca Niemca a matkę Włoszkę

Gość Esteta
1 godzinę temu, Gość Lola napisał:

W Polsce bardzo rzadko słyszałam komplementy na swój temat a naprawdę niczego mi nie brakowalo, mam urodę, spryt, elokwencje, wrażliwość. I dobrze o tym wiedziałam od zawsze ale dopiero w innych krajach mnie docenili. Czemu nasz naród jest tak zimny i zawistny że woli się ugryźć w du/pe zamiast zachwycic kimś i nawet pokierować w dobra stronę? 

Hej słuchaj mała Lolitko 😄 W samozachwyt wpadłaś, to bardzo źle o tobie świadczy. Murzyni, Azjaci cię "docenili" czy wiecznie pijani Anglicy? 😄

Gość Lola
Przed chwilą, Gość Esteta napisał:

Hej słuchaj mała Lolitko 😄 W samozachwyt wpadłaś, to bardzo źle o tobie świadczy. Murzyni, Azjaci cię "docenili" czy wiecznie pijani Anglicy? 😄

Brzmisz jak dresiara... Murzyni i Arabowie lecą na każdą, na wyspach nawet nie byłam więc wiesz. Wyżej napisałam. Do zachwytu daleka droga,po prostu widze swoje zalety i Polakow to boli.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Lola napisał:

Wiadomo że to tez zalezy, mi chodzi o bezinteresowne i szczere docenienie.a Ty Grozisz mi?

To zle trafiles bo moge zrobic cos znacznie gorszego

Ty nie jesteś zbyt bystra co? - chyba mamy odpowiedź dlaczego w Polsce nie doceniali tej Twojej wspaniałość. 

Nie, nie grożę Ci tylko mówię, że tak się kończyły te ich wspaniałe związki z innymi narodowościami, choć też wychwalały tych gości pod niebiosa. 

Swoją drogą jestem na prawdę bardzo ciekawy co byś mogła zrobić nieznajomemu z internetu xD Uśmiałem się 

Gość gość
5 minut temu, Gość Lola napisał:

Nie zauważyłam.Własnie ze względu na to ciepło i otwartość lgną do arabów.

Od dawna mam inne obywatelstwo,po prostu tu się wychowałam ,mieszkałam większość młodości i cholernie tego żałuję.Polakami nigdy nie byłam zainteresowana, każdy dostawał kosza.

Mama czysta Ukrainka, wygląda jak laleczka, ojciec ma ojca Niemca a matkę Włoszkę

Dzięki za odpowiedź 🙂 fajnie,  pewnie znasz sporo języków, podziwiam 🙂

Gość Lola
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ty nie jesteś zbyt bystra co? - chyba mamy odpowiedź dlaczego w Polsce nie doceniali tej Twojej wspaniałość. 

Nie, nie grożę Ci tylko mówię, że tak się kończyły te ich wspaniałe związki z innymi narodowościami, choć też wychwalały tych gości pod niebiosa. 

Swoją drogą jestem na prawdę bardzo ciekawy co byś mogła zrobić nieznajomemu z internetu xD Uśmiałem się 

A Ty chyba nie jesteś zbyt życzliwy,co?Polak czy po prostu przesiąknąłeś polactwem?

Jeśli nie jestem bystra to czemu mam tyle kursów,5 jezykow obcych i studia prawnicze z wyróżnieniem ? 🙂 Ale możesz myśleć jak chcesz. I jak coś to wyżej pisałam o SPRYCIE, nie o inteligencji.

Ja nie wiąże się z Arabami, obecnie nie mam chłopaka a wcześniej miałam Francuza i Amerykanina. Zresztą nie chodzi mi o docenienie ze strony facetów a ludzi ogolnie. Tu wszyscy mają skwaszone mordy, a za granicą jest zupełnie inaczej. Aż mi się nie chce na święta tu być, ale zrobiłam grzeczność rodzinie 😕 

Gość Esteta
Przed chwilą, Gość Lola napisał:

Brzmisz jak dresiara... Murzyni i Arabowie lecą na każdą, na wyspach nawet nie byłam więc wiesz. Wyżej napisałam. Do zachwytu daleka droga,po prostu widze swoje zalety i Polakow to boli.

Ciekawe /głupie/ spostrzeżenie, ja facet w średnim wieku i dresiara 😄 Nikomu nie ubliżając  - ukraińska kultura, rozumiem. Szkoda że nie mieli jej kiedy zabijali tysiące nic niewinnych  Polaków. Zresztą, jesteś pełnoletnia, nikt cię nie trzyma, bilet i adieu!

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Zapytaj jej się o "Try Zuby" czy wie co to jest .

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Lola napisał:

A Ty chyba nie jesteś zbyt życzliwy,co?Polak czy po prostu przesiąknąłeś polactwem?

Jeśli nie jestem bystra to czemu mam tyle kursów,5 jezykow obcych i studia prawnicze z wyróżnieniem ? 🙂 Ale możesz myśleć jak chcesz. I jak coś to wyżej pisałam o SPRYCIE, nie o inteligencji.

Ja nie wiąże się z Arabami, obecnie nie mam chłopaka a wcześniej miałam Francuza i Amerykanina. Zresztą nie chodzi mi o docenienie ze strony facetów a ludzi ogolnie. Tu wszyscy mają skwaszone mordy, a za granicą jest zupełnie inaczej. Aż mi się nie chce na święta tu być, ale zrobiłam grzeczność rodzinie 😕 

Skwaszone mordy powiadasz? To wypier.... "wykrztaucono"  córwo! Poszła  won!

Gość Lola
11 minut temu, Gość gość napisał:

a dziękuję chociaż ktoś próbuje ratować opinię Polaków 😉 znam kilka języków z zamiłowania nawet bardziej, angielski w odm.amerykanskiej i brytyjskiej,niemiecki,włoski,hiszpański i  arabski na bardzo dobrym poziomie. Teraz cos probuje sie poduczyc chinskiego i w planach francuski ale czasu brak 😄 ogolnie polecam, z kazdym nowym jezykiem mozna sie poczuc jak nowa osoba 😄 

5 minut temu, Gość Esteta napisał:

Ciekawe /głupie/ spostrzeżenie, ja facet w średnim wieku i dresiara 😄 Nikomu nie ubliżając  - ukraińska kultura, rozumiem. Szkoda że nie mieli jej kiedy zabijali tysiące nic niewinnych  Polaków. Zresztą, jesteś pełnoletnia, nikt cię nie trzyma, bilet i adieu!

Ale tak własnie brzmisz jak typowa dresiara spod sklepu z piwem.Przypomniało mi się, bo mam podobną kuzynkę z taka wymowa 😉 . Naród jak narod,Polacy tez maja swoje za uszami a to sa dalsze pokolenia.Obecnych Ukraincow poznalam i sa znacznie zyczliwsi, nie spotkalam sie ze swinstwem z ich strony a u Polakow niestety wiele razy i to od "najblizszych przyjaciol". Z tego co ja wiem, to moja rodzina takich rzeczy nie robiła (chodzi o tą wojne). I jakbys czytal uwazniej to mieszkam na stałe w USA, teraz jestem u rodziny na swieta i nic sie nie zmienilo,a ostatni raz bylam 3 lata temu i sytuacja wydaje sie lepsza, 500 plus i te sprawy

Gość Lola
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Zapytaj jej się o "Try Zuby" czy wie co to jest .

Oho,typowe polactwo:) Podstawową wiedzę mam o każdym kraju,także wsadź se wiesz gdzie swoje teksty

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Skwaszone mordy powiadasz? To wypier.... "wykrztaucono"  córwo! Poszła  won!

"Córwą" to ty jesteś, do pięt mi nie dorastasz

Gość Gość

Oho,typowe polactwo:) Podstawową wiedzę mam o każdym kraju,także wsadź se wiesz gdzie swoje teksty

"Córwą" to ty jesteś, do pięt mi nie dorastasz

Wypier..... powiedziałem, takie pomiotło nie godne jest jeść POLSKI CHLEB.

Gość Lola
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wypier..... powiedziałem, takie pomiotło nie godne jest jeść POLSKI CHLEB.

Hoho, powiedziałEM. a Co mnie obchodzi co gadasz?  przestań zasmiecać wątek, nikt cie tu nie chce. Nie jestes godny rozmawiac ze mna , tym bardziej na tak prymitywnym poziomie... nie mam zamiaru sie znizac.

Gość Gosc

Ja jestem ogólnie życzliwa i staram się traktowac ludzi kulturalnie i tak jak sama chciałabym być traktowana. Trochę się obawiam ludzi którzy patrzą z góry na innych, mniej zdolnych... jesteś bystra i ci się udało. Dobrze ze masz szansę i nie musisz siedzieć w tej Polsce. Taki mamy klimat może, mentalność ze to trochę smutne. Zależy gdzie się mieszka. W mojej małej mieścinie wszystko wokół szare i mało perspektyw, po ulicach snują się pijaczki, słychać przekleństwa,  a powietrze nasycone jest smogiem. Trochę dolujace to wszystko. No nic. Fajnie ze ci się udało.

Gość Gość

Hoho, powiedziałEM. a Co mnie obchodzi co gadasz?  przestań zasmiecać wątek, nikt cie tu nie chce. Nie jestes godny rozmawiac ze mna , tym bardziej na tak prymitywnym poziomie... nie mam zamiaru sie znizac.

Już upadłaś pyskiem na dno, niżej nie możesz się zniżyć. Wypier..... i bez odbioru z badziewiem nie dyskutuję.

Gość finid

egoizm kobiet zamrozil stosunki 🙂

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Już upadłaś pyskiem na dno, niżej nie możesz się zniżyć. Wypier..... i bez odbioru z badziewiem nie dyskutuję.

badziewiem to ty jestes won do meneli

Gość Lola
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja jestem ogólnie życzliwa i staram się traktowac ludzi kulturalnie i tak jak sama chciałabym być traktowana. Trochę się obawiam ludzi którzy patrzą z góry na innych, mniej zdolnych... jesteś bystra i ci się udało. Dobrze ze masz szansę i nie musisz siedzieć w tej Polsce. Taki mamy klimat może, mentalność ze to trochę smutne. Zależy gdzie się mieszka. W mojej małej mieścinie wszystko wokół szare i mało perspektyw, po ulicach snują się pijaczki, słychać przekleństwa,  a powietrze nasycone jest smogiem. Trochę dolujace to wszystko. No nic. Fajnie ze ci się udało.

To co Ty robisz w tej Polsce, zgnijesz tu dziewczyno. Ja mam podobne podejście, zawsze miałam i chyba dzięki wyjazdowi to we mnie nie zginęło. Ja nie patrze z góry na kogoś mniej zdolnego, biedniejszego czy coś🤗. Dla mnie liczy się własnie życzliwość, szczerość w relacjach.Po tym oceniam i za to kocham ludzi.Co mi po iluś talentach czy bogactwie.Nie wiem co Ci poradzić, bo do USA jest się ciężko dostać ale może tu w Europie, gdzieś do bezpieczniejszego kraju,choćby przez agencję? Oczywiscie sprawdzoną.