Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieta789

Dostałam miesiączki podczas seksu

Polecane posty

Gość swieta789

Nie miałam mieć wtedy okresu, ale ja zawsze mam nieregularne cykle.  Podczas seksu z facetem, z którym się spotykam, dostałam okresu. Na dodatek mam wrażliwe oczy i nawet nie wiem kiedy zaczęłam łzawić, w rezultacie rozpuścił się mój cały make-up. Po tej akcji czuję się skrępowana, a on się nie odzywa. Ja też nie piszę, bo mi głupio. Wydaje mi się, że musiałam go nieźle obrzydzić i zniechęcić do swojej osoby.  On był wtedy inny niż zazwyczaj, zdenerwowany i przestraszony. Zastanawiam się, czy jest sens do niego pisać. Na początku myślałam, że nie, bo to było zbyt żenujące, bym się odzywała. Milczę już 3,5 tygodnia. Nie lajkuje mu zdjęć, które wrzuca. Ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy do niego napisać. Jego siostra się do mnie odzywała, sondowała, czy jestem na niego zła i sama zaczęła mówić coś o okresie. Może to znak, żeby napisać coś neutralnego i zobaczyć, czy w ogóle odpisze.  Przyjaciel mi doradził, żeby napisać, bo może on się zdenerwował, bo uznał, że zrobił mi krzywdę. A Wy co o tym sądzicie?