Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna

Stopy

Polecane posty

Go艣膰 smutna

Tyle sie s艂yszy o fetyszu st贸p u facet贸w. 呕al膮 si臋 偶e kobiety nie chc膮 im dawa膰 st贸p do zabawy. A u mnie jest odwrotnie. Marz臋 偶eby narzeczony chocia偶 spojrza艂 na moje stopy, ale nic z tego. Mam zgrabne rozmiar 38, zadbane, g艂adkie ale o masa偶u mog臋 tylko pomarzy膰. Mam ochot臋 spotka膰 si臋 z kt贸rym艣 z koleg贸w lubi膮cych stopy i da膰 im swoje do masowania, ca艂owania, lizania. Nie wiem po co o tym pisze, chyba musze sie wygada膰. Bardzo mi brakuje zainteresowania narzeczonego moimi stopami i to jest naprawd臋 dla mnie problem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc
58 minut temu, Go艣膰 smutna napisa艂:

Tyle sie s艂yszy o fetyszu st贸p u facet贸w. 呕al膮 si臋 偶e kobiety nie chc膮 im dawa膰 st贸p do zabawy. A u mnie jest odwrotnie. Marz臋 偶eby narzeczony chocia偶 spojrza艂 na moje stopy, ale nic z tego. Mam zgrabne rozmiar 38, zadbane, g艂adkie ale o masa偶u mog臋 tylko pomarzy膰. Mam ochot臋 spotka膰 si臋 z kt贸rym艣 z koleg贸w lubi膮cych stopy i da膰 im swoje do masowania, ca艂owania, lizania. Nie wiem po co o tym pisze, chyba musze sie wygada膰. Bardzo mi brakuje zainteresowania narzeczonego moimi stopami i to jest naprawd臋 dla mnie problem

Jprd jak 偶y膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Obci膮膰 i dac mu w prezencie.聽

馃Χ

Udost臋pnij ten post

Dnia 18.12.2019 o 00:47, Go艣膰 smutna napisa艂:

To pewno masz seksowne st贸pki馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kolega

Koniecznie spotkaj si臋 z jakim艣 koleg膮, kt贸ry Ci ch臋tnie wypie艣ci i wyli偶e stopy.

To b臋dzie zdrada, bo narzeczony i tak nie korzysta. A z drugiej strony - kobiety lubi膮ce zabawy swoimi stopami s膮 tak膮 rzadko艣ci膮, 偶e nie powinny si臋 marnowa膰; ich stopy powinny by膰 lizane tak cz臋sto, jak si臋 da - amator贸w nie brakuje ;-)

Udost臋pnij ten post