Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy zdarza się wam w nocy

Polecane posty

Gość Gość

Czy zdarza się wam w nocy obudzić z chęcią na masturbacje? Gdy już zrobicie sobie dobrze znowu spokojnie zasypiacie.

Gość teeny
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy zdarza się wam w nocy obudzić z chęcią na masturbacje? Gdy już zrobicie sobie dobrze znowu spokojnie zasypiacie.

Zdarza sie.

Gość Gość x

Miewam niekiedy takie stany. Lecz gdy już spełnie swoje zachcianki, to juz do białego rana nie mogę zasnąć. Fajnie gdy mój chłopak jest obok mnie wtedy go budzę i mówię w czym jest problem 🐒🐒🐒🐷🐖🆘

Gość Gość

W nocy jesteśmy tak umęczeni pracą że nie ma mowy o budzeniu się. Ale rano wstajemy trochę później to często mamy stosunek. Ale zdarza się gdy żona budzi się już przy moich pieszczotach i nie puszczam jej już do łazienki to w orgaźmie  nie utrzyma pęcherza z całej nocy i puszcza co bardziej jeszcze mnie podnieca. Mokre prześcieradło w typ wypadku bez znaczenia.

Gość Magda
23 godziny temu, Gość Gość napisał:

W nocy jesteśmy tak umęczeni pracą że nie ma mowy o budzeniu się. Ale rano wstajemy trochę później to często mamy stosunek. Ale zdarza się gdy żona budzi się już przy moich pieszczotach i nie puszczam jej już do łazienki to w orgaźmie  nie utrzyma pęcherza z całej nocy i puszcza co bardziej jeszcze mnie podnieca. Mokre prześcieradło w typ wypadku bez znaczenia.

Przydarzyło mi się coś podobnego gdy na delegacji spałam w motelu. Szybko usnęłam ale w nocy zbudziła mnie potrzeba siku. Byłam zaspana to zaczęłam trzymać za cipkę. Zaczęłam czuć podniecenie. W dniu jazdy nie masturbowałam się to zaczęłam się szybko podniecać z ręką w kroku. Sikac chcialo mi si bardzo ale podniecenie bylo bardzo mocne i podlozylam tylko pod siebie koc i w rozkoszy zsikalam sie bez wstawania.

Gość Dojrzały 59

Tak 🙂

Gość Gość gość

Właśnie przed chwilą. Czyli tak😊

Gość Gogo

Pierwdszy raz kiedy obudzilam sie i przylapalam me,a na masturbacj, bylam zdziwiona. Przeiez leze obok wiec mogl zrobic o ze mna. Nigdy nie boli mnie glowa. Wyskoczylam na niego ale on wytlumaczyl mi ze poprostu cods mu ie przysnila i mu zes,tywnial wiec chcial szybka cos z tym zrobic. Chociaz mialam wielka ochote go wyreczyc, kazalam mu skoczyc . Patrzylam a potem wyjelam wibrator , o ktorym nie wiedzial i zrobilam sobie dobrze na jego oczach. Tej nocy juz nie spalidsmy.😀

Gość Ja właśnie taki

Wielokrotnie. Często też przez sen mam wytrysk i się wtedy budzę. Jak mam jakieś mocne sny, ewentualnie podniecające to zawsze się spuszczę przez sen. Wkurza mnie to trochę, bo muszę wstawać i iść do kibla wycierać się i nowe gacie zakładać. Na szczęście żona śpi i nic nie wie.

Gość MarcinMiły

Regularnie się budzę i masturbuję się. 

Żony nie budzę bo potem trudno jej zasnąć. Seks jest zawsze ale wkasna ręką jest dobrą kochanką.

Dnia 20.12.2019 o 08:20, Gość Magda napisał:

Przydarzyło mi się coś podobnego gdy na delegacji spałam w motelu. Szybko usnęłam ale w nocy zbudziła mnie potrzeba siku. Byłam zaspana to zaczęłam trzymać za cipkę. Zaczęłam czuć podniecenie. W dniu jazdy nie masturbowałam się to zaczęłam się szybko podniecać z ręką w kroku. Sikac chcialo mi si bardzo ale podniecenie bylo bardzo mocne i podlozylam tylko pod siebie koc i w rozkoszy zsikalam sie bez wstawania.

Robiłaś tak już kiedyś wcześniej? Pytam, bo są kobiety, które dodatkowo podnieca, kiedy bardzo chce im się sikać. Zresztą mnie też kręci, kiedy kobiecie chce się siku.

Jak najbardziej zdarza się i jest to normalne. Mnie kobieta chyba częściej "wyczuwa" w nocy. Budzi mnie dotykając go. Jak kończy to leży już na brzuchu i każe mi się spuszczać na pupę, wciera sobie i idziemy spać przeważnie. Czasem ona jest nakręcona jakimiś fantazjami w nocy to dobry jest szybki 69. Ja leżę na plecach, ona siada muszelką na usta i obciąga jednocześnie. Polecam.