Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy chirurg może przeklinać podczas rozmowy ? Ma prawo ?

Polecane posty

Gość gosc

Z siostrzeńcem udaliśmy się do chirurga w sprawie blizny . Widać , ze lekarz jest świeżo po studiach i specjalizacji - miał niecałe 28 lat . Z charakteru był bezczelny i strasznie przeklinał . Do gabinetu przyszedł śmierdzący fajami a jeszcze przed konsultacją palił sobie dumny papieroska . Za konsultacje zgarnął 250 zł i sie głupio śmiał z  chłopca ... Ze frankenstein i z Nosferatu wampir ... Co drugie słowo padało z jego ust słowo k .... a i głupi śmiech . Nie spodziewaliśmy się tego po nim . Z twarzy wyglada niewinnie , jest bardzo przystojny . Ale nie dało się z nim porozmawiać . Ciagle obrażał i wyskakiwał z głupimi tekstami ... Miał na sobie fartuch chirurgiczny i próbował do końca spalić fajkę .. Aż ja wyrzucił  i splunął przed klinika ... Niby przebieg zabiegu dobrze wyjaśnił i konkretnie , ale często zdarzało mu się obrażać chłopca i pokazywał głupie miny . Chirurg miał ulizane blond włosy , widać ze się upodabnia do polskiego aktora - z portretu wyglądał na bardzo miłego i delikatnego , ale jak przyszliśmy na konsultacje to dziecko prawie się popłakalo ...

Gdy lekarz go badał to zadzwonił mu jeszcze telefon 

Gość Gość

A to łobuz 

Gość Gość

jak dziecko ma morde jak niewypal to prowadzisz do fachowca od tuningu, a nie do psychoterapeuty

jakie ma to znaczenie czy klnie czy nie - wazne zeby wzial kase i wykonal solidnie robote

Gość Gość

jak dziecko ma morde jak niewypal to prowadzisz do fachowca od tuningu, a nie do psychoterapeuty

jakie ma to znaczenie czy klnie czy nie - wazne zeby wzial kase i wykonal solidnie robote

Gość gosc
41 minut temu, Gość Gość napisał:

To był chirurg nie psychoterapeuta

Ponoć przed naszą konsultacja wykonywał jakiś zabieg I zgarnął Bardzo duża kasę 

Gość luc

przeklinać może każdy obrażać tez każdy, czy to chirurg czy pacjent. To świadczy jedynie o kulturze osobistej. Jeżeli mój lekarz by sie tak zachowywal powiedziałbym mu wprost ze nie jest dla mnie lekarzem tylko rozwydrzonym chłystkiem z dyplomem i bym wyszedł. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość luc napisał:

przeklinać może każdy obrażać tez każdy, czy to chirurg czy pacjent. To świadczy jedynie o kulturze osobistej. Jeżeli mój lekarz by sie tak zachowywal powiedziałbym mu wprost ze nie jest dla mnie lekarzem tylko rozwydrzonym chłystkiem z dyplomem i bym wyszedł. 

On miał jeszcze tatuaże 

Gość Gość

Chirurg miał całe ręce w tatuażach 

Gość Gość

Przeciez to drurna prowokacja. Tak, pewnie, mlody chirurg przeklina i wyzywa dziecko od nosferatu, a do tego ma tatuaze (szok i niedowierzanie!)

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Przeciez to drurna prowokacja. Tak, pewnie, mlody chirurg przeklina i wyzywa dziecko od nosferatu, a do tego ma tatuaze (szok i niedowierzanie!)

Bo chciał pewnie udawać gangstera I kibola a tatuaży miał dużo I złoty zegarek 

Gość рапапа-пам

To nie jest kwestia prawa, tylko kultury osobistej. Dopóki cię nie obraża, może sobie kląć do woli.

Gość Gość
6 minut temu, рапапа-пам napisał:

To nie jest kwestia prawa, tylko kultury osobistej. Dopóki cię nie obraża, może sobie kląć do woli.

Lekarz miał tatuaże smoków i demona 

Gość Gość

Lekarz miał na sobie zielony fartuch 

Gość Gość

Chirurg miał też tatuaż z tylu szyi, jakiegoś nietoperza 

Gość Gość
5 godzin temu, рапапа-пам napisał:

Lekarz miał białe kalosze 

Gość Gość

Lekarz powiedział że się nie myje i ma kilka zaburzeń energooszczędnych 

Gość Gość

Lekarz powiedział że się nie myje i ma kilka zaburzeń energooszczędnych 

Gość Lekarz

Włosy miał blond i ulizane 

Gość gosc

Włosy miał średni  blond i ulizane 

Gość Temat : Chirurg

Lekarz bezpośrednio podniósł głos i powiedział : niech pan ze mnie zejdzie i się nie wp......a

w nie swoje sprawy - to k u r w a moja sprawa kiedy palę , wiec c...j wam do tego . Mi wszystko wolno 

Gość Węgorz
6 godzin temu, Gość Temat : Chirurg napisał:

Lekarz bezpośrednio podniósł głos i powiedział : niech pan ze mnie zejdzie i się nie wp......a

w nie swoje sprawy - to k u r w a moja sprawa kiedy palę , wiec c...j wam do tego . Mi wszystko wolno 

😮

Gość ana

Gość gosc

Napisano czwartek o 17:52

Z siostrzeńcem udaliśmy się do chirurga w sprawie blizny . Widać , ze lekarz jest świeżo po studiach i specjalizacji - miał niecałe 28 lat . Z charakteru był bezczelny i strasznie przeklina

<><><>

zmien dilera !!!

Gość Olek
16 minut temu, Gość ana napisał:

Gość gosc

Napisano czwartek o 17:52

Z siostrzeńcem udaliśmy się do chirurga w sprawie blizny . Widać , ze lekarz jest świeżo po studiach i specjalizacji - miał niecałe 28 lat . Z charakteru był bezczelny i strasznie przeklina

<><><>

zmien dilera !!!

Jest jakiś młody chirurg podobny do Jakuba Gierszała- ale mało znany i wulgarny 

Gość Pijak

Może to ten wampir z Mokotowa 

Gość Krzyś

Lekarz wygladal jak Gierszał 

Gość SMAKOSZ
11 minut temu, Gość Krzyś napisał:

Lekarz wygladal jak Gierszał 

A MI SMIERDZI Z DUUPY SMRODEM I BRUDEM MAM BIALY NOS MAM BIALY NOS MAM BIALY NOS MAM BIALY NOS MAM BIALY NOS