Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo czy mało dzisiaj zjadłam oceńcie

Polecane posty

Gość gość

To mój przykładowy jadłospis- codziennie jem podobnie. Jestem dość szczupła, ale chciałabym schudnąć ze 2 kilo - ważę 52,5 przy wzroście 158.

Czasem zdrowiej się odzywiam, ale dzisiaj byłam w podrózy iw biegu jadłam na mieście, jednak kalorycznie mniej wiecej jem tyle samo.

Dzisiaj np jadłam: na śniadanie- palucha takiego w rodzaju precla tylko mniejszego, jednego cheeseburgera z maca ( ok, wiem, że to niezdrowe), 2 male oscypki, jeden mały zestaw sushi 10 sztuk takich mniejszych i wypiłam koktajl  z naturalnych truskawek.

Jak myslicie ile to na oko może być kalorii? Bo wiem, że jedząc tyle raczej nie schudnę bo codziennie mniej więcej tyle jadam...

Gość gość

edit: oczywiście to wszystko nie było na śniadanie, tylko ten precel, a potem zapomniałam wyszczegolnic nastepnych posiłków 😉 Tyle jadłam przez cały dzien

Gość Gosc

Jeśli ten parcel to coś takiego jak z biedronki to 214 kcal

cheesburger 300 kcal

oscypek (mały, przyjmijmy 30g) 116kcal x2 To Razem 232kcal

sushi to  cieżko powiedzieć, pewnie na opakowaniu było by napisane, ale średnio w jednym masz Ok 30-40 kcal czyli łącznie powiedzmy 350kcal

koktajl, to tez zależy czy z mlekiem? Jeśli tak to ile procent?Słodzikami czy cukrem? Ile ml? 

Ale powiedzmy ze to będzie  ze 150 kcal 

razem koło 1246~ 1250

jesli jesteś mało aktywna to niestety radzę włączyć ruch do swojego życia, bo inaczej żeby schudnąć musiałabyś zredukować kalorie jescZe bardziej a może to skutkować zmniejszona przemiana materii i późniejszym efektem Jo-Jo.