Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynka

Czy mężczyźni lubią kobiety o brązowych włosach?

Polecane posty

Gość Szatynka
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Blondynki wyglądają zazwyczaj jak zadufane w sobie ...ki , brazowowlose to takie szare myszki a ciemne eleganckie ale zadziorne tak widzę kobiety ja sama 

Szarą myszką się nie czuję. Może chodzi Ci o kolor ciemny blond / bardzo jasny brąz? Taki mysi? Takie babki też wyglądają ciekawie. 

Moim zdaniem kolor włosów jest atutem, jeśli same uczynimy z niego swoją zaletę i gdy go po prostu lubimy.

Gość Aaa

Jeszcze ważne autorko u

Ile ważysz i mierzysz, czy masz ładną twarz, kształt twarzy, itd. 

Gość Bicek
11 minut temu, Gość Szatynka napisał:

To chyba ja, tylko, że włosy brązowe, a nie czarne. Ale tak, jasna cera i jasne oczy, ciemne brwi i brązowe włosy. To chyba nie jest tak źle. 

Choć do Megan Fox mi daleko 😄

A ja mam ciemny blond na głowie, a brwi gęste i ciemne, zarost też jak u araba, na torsie też ciemne, gęste. Nawet polscy bruneci tak przeważnie nie mają. Dziwne, co?

Gość Szatynka
43 minuty temu, Gość Aaa napisał:

Jeszcze ważne autorko u

Ile ważysz i mierzysz, czy masz ładną twarz, kształt twarzy, itd. 

Jestem taka w sam raz, nie za gruba, nie za chuda. Rozmiar 38 🙂

Gość doremi
9 godzin temu, Gość Onsam napisał:

Dokladnie. Czarnowlose, ciemnowlose wygladaja grozniej. Na bardziej niedostepne. Tak jest. A do blondi latwiej zagadac. Glupie ale tak jest. Chociaz, jak pokazesz ze jestes pogodna, usmiechnieta i masz troche dluzsze te wlosy pewno rownie sie za Toba obejrze. Blondynki najczesciej sa wypicowanymi lalkami. Ale bardziej przyciagaja wzrok.

Ja z kolei częściej widuję na ulicy wypicowane prawdziwe brunetki, te farbowane zresztą też 🙂i one bardzo przyciągają uwagę, bo mocniej się malują.

Gość Szatynka
1 godzinę temu, LenaN napisał:

Nie wydaje mi się żeby kolor włosów miał szczególne znaczenie ja zmienilam kolor z blond na rudy i nawet mi się bardziej podoba .Masz się podobać sama sobie a nie facetom przynajmniej ja tak uważam

Podobam się sobie, po prostu chciałam znać opinię 🙂

Gość Szatynka

Nie wydaje mi się żeby kolor włosów miał szczególne znaczenie ja zmienilam kolor z blond na rudy i nawet mi się bardziej podoba .Masz się podobać sama sobie a nie facetom przynajmniej ja tak uważam

Gość Szatynka

Gość Szatynka
1 godzinę temu, Gość doremi napisał:

Ja z kolei częściej widuję na ulicy wypicowane prawdziwe brunetki, te farbowane zresztą też 🙂i one bardzo przyciągają uwagę, bo mocniej się malują.

Wypicowane, to znaczy? 

Nie noszę sztucznych rzęs, makijaż też mam raczej naturalny. Czasem pomaluję usta mocniejszym kolorem szminki.

Gość gość
24 minuty temu, Gość Szatynka napisał:

Wypicowane, to znaczy? 

Nie noszę sztucznych rzęs, makijaż też mam raczej naturalny. Czasem pomaluję usta mocniejszym kolorem szminki.

No i tak trzymać. Najgorsze co może być to "mocna tapeta" na twarzy kobiety. Mnie na przykład ostry makijaż bardzo odpycha.

Gość Ola

Ja miałam już chyba wszystkie kolory włosów, a naturalnie jestem blondynką. Z moich obserwacji: kiedy miałam brązowe włosy mało facetów do mnie podbijalo, a jeśli już to zazwyczaj starsi ode mnie.  Obecnie mam platynowy blond i mam większe powodzenie, ale głównie wśród mało interesujących facetów. Poza tym zauwazylam, że ludzie traktują mnie mniej poważnie. Sądzę, że najlepiej wygladalam w tym naturalnym blondzie , więc powracam do niego.