Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KPU

Dorosły facet, czy to normalne zachowanie ?

Polecane posty

Gość KPU

Witam

Mam faceta od pol roku,ale znamy sie 3. Ja mam 27lat on 30 i ..cóż. Spędzamy ze sobą sporo czasu a ja już rzygam tym, naprawdę. Chodzi o to,że on ciągle mnie przytula, głaszcze, całuje wszędzie. Ja nie wiem czy on jest jakiś niezaspokojony czy dziecinny czy ma traume z dziecinstwa, ale denerwuje mnie to już. Ostatnio przytulalismy sie godzine tak po prostu, wlasciwie codziennie sie przytulamy na lozku, nie zawsze to prowadzi do sexu ale często.pomieszkujemy juz wiec on nawet wolne wzial kilkanascie razy by po prostu sie poprzytulac, powaga.

np.wczoraj lezelismy objeci i ja tylko sie schylilam po telefon na ziemie, a ten juz mi glaszcze nogi, pupe, caluje w kark, poszlam gotowac obiad to on juz stoi za mna i mnie mizia, usiedlismy do stolu, podalam mu obiad to zamiast wziac talerz zaczal mi smyrac reke. Tak jest non stop, mi juz niedobrze jest ale nie chce go urazic ,a aluzje olewa.. co radzicie? to dobry chlopak,nie chce go zranic

Cóż, jedni mają mniejszą, inni większą potrzebę czułości i bliskości z partnerem. Skoro aluzje, sugestie i wymykanie się nie dają facetowi do myślenia, a Tobie jego zachowanie bardzo przeszkadza, nie pozostaje nic innego, jak w delikatny sposób opowiedzieć się wprost co do własnych oczekiwań. Umiejętność rozmowy na trudne tematy też jest istotna w relacji.

Gość jokk

sama jestes facetka

Gość gość

a ja lubię takich facetów..

Gość gość

Trochę za często to robi , ale też się nie mogę opanować czasem i muszę pieścić kobietę . 

Gość kpu
26 minut temu, Nenesh napisał:

Cóż, jedni mają mniejszą, inni większą potrzebę czułości i bliskości z partnerem. Skoro aluzje, sugestie i wymykanie się nie dają facetowi do myślenia, a Tobie jego zachowanie bardzo przeszkadza, nie pozostaje nic innego, jak w delikatny sposób opowiedzieć się wprost co do własnych oczekiwań. Umiejętność rozmowy na trudne tematy też jest istotna w relacji.

Wlasnie ja nie potrafie delikatnie, chyba, bo zawsze słyszę,że ranię...

14 minut temu, Gość gość napisał:

Trochę za często to robi , ale też się nie mogę opanować czasem i muszę pieścić kobietę . 

Też masz potrzebe takiej czułosci czy to raczej zalezy od kobiety i miłosci do niej?

Gość gość
2 minuty temu, Gość kpu napisał:

Wlasnie ja nie potrafie delikatnie, chyba, bo zawsze słyszę,że ranię...

Też masz potrzebe takiej czułosci czy to raczej zalezy od kobiety i miłosci do niej?

Ja nie jestem w związku żadnym , ale spotykam się ze znajomą na seks . Powiem tak , że jeśli jest obok kobieta to chce się ją przytulic  i pieścić bo tak już działacie na nas .

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ja nie jestem w związku żadnym , ale spotykam się ze znajomą na seks . Powiem tak , że jeśli jest obok kobieta to chce się ją przytulic  i pieścić bo tak już działacie na nas .

o fuuu nie chcialabym cie do zwiazku 😕 nie masz szacunku do siebie!

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

o fuuu nie chcialabym cie do zwiazku 😕 nie masz szacunku do siebie!

Dlatego , że się bzykamy czy co ?

Gość gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Dlatego , że się bzykamy czy co ?

tak dlatego, masz za lekkie podejscie do sexu ps wtracilam sie tylko

faceci szanujcie sie bo nic dziwnego ze potem porzadna kobieta nie chce przechodzonego a jak wezmie to w lozku jest kloda bo sie brzydzi ale glosno tego nie powie....

Gość Gość

To straszne 😱😱😱jak on może....Nie narzekaj tylko się cieszyć !!!

Gość kpu
49 minut temu, Gość gość napisał:

Aha czyli bez roznicy, to moze on tez jest ten sam typ co Ty. Znam mezczyzn ktorzy sa bardzo zimni i jedyna czulosc o ile w ogole, jest tylko w lozku.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To straszne 😱😱😱jak on może....Nie narzekaj tylko się cieszyć !!!

Wierz mi tez bys rzygala ta slodkoscia po kilku miesiacach.Pierwsze tygodnie byly fajne, ale czuje juz,ze sie dusze.

Gość Gosc

A ja myślę ze on Cie za bardzo nie pociąga dlatego Cie to irytuje...czyzby związek z rozsądku bo ,,to dobry chłopak"?

Gość lolek

grzmoć go 9 razy dziennie to mu  pieszczoty z glowy wypadna