Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula

Osaczona przez rodzinę

Polecane posty

Gość Jula

Mam problem. Dwa lata temu moja siostra wyszła za mąż. Jakiś czas po ich ślubie fotela do mnie informacja że szwagier rozpowiada nieprawdziwe informacje na mój temat. Zrobiłam o to awanturę na co on uznał że przecież nic się nie stało bo to tylko takie tam klamstewko. Od tamtego czasu unikam wszelkich kontaktów z nim o co siostra i reszta rodziny mają do mnie pretensje. Zbliżają się święta i tym razem nie mam żadnych innych planów i już usłyszałam że mam o wszystkim zapomnieć, przeprosić i złożyć mu życzenia wszystkiego dobrego tak jak reszcie. Wywierają na mnie emocjonalny nacisk w tej sprawie A ja już nie wiem jak to zrobić żeby pozostać w zgodzie sobą i nie dac się ponizyc A jednocześnie mieć święty spokój od wyrzutów pod moim adresem że zepsuła święta wszystkim. Mam już tego dość. Wszyscy nawet moi rodzinę martwia się o moja siostrę i jej męża A nikt nie zwaza na to co ja czuje w tej sytuacji. A dodam ze mieszkam caly czas z rodzicami. Siostra juz dawno sie wyprowadzila i ma wlasne mieszkanie. Doszlo dp tego ze kiedy oni przyjezdzaja ja czuje w rodzinnym domu jak intruz.