Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc

To nie prawda,ze faceci kochaja wesole dziewczyny

Polecane posty

Go艣膰 gosc

ja jestem weso艂a, do tego przylepa ale rozumiem ze trzeba dac troche przestrzeni -lubie聽 beztrosko spedzac czas z ludzmi , przywiazuje sie, lubie sie calowac, tulic, mam rozne szalone pomysly ..dosc duzo mowie

i co ? jakos nie mam adoratorow...聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wygl膮d przede wszystkim

....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30

Tak jak kto艣 wyja艣ni艂 za pomoc膮 swojego nicku. Wygl膮d, wygl膮d i jeszcze raz wygl膮d. Reszta dla facet贸w to mniej lub聽bardziej mi艂e dodatki i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30

Ja na przyk艂ad wiem co musia艂abym zrobi膰, 偶eby mie膰 adorator贸w: g艂odowa膰, zrobi膰 seri臋 liposukcji tam gdzie nawet g艂od贸wki nie pomog膮, zabieg przeszczepu t艂uszczu do biustu lub wszczepienia implant贸w i rhinoplastyk臋 nosa (co prawda nos nie jest taki z艂y, ale do idealnego malutkiego聽"mangowego" noska nieco mu brakuje).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Moze jeste艣 klasycznym bluszczem, czyli typem dziewczyny, kt贸ry jest niczym cie艅 dla faceta.

Weso艂o艣膰 nie polega na tym co napisa艂a艣. Lubisz siebie? Swoje 偶ycie? Potrafisz si臋 po艣wi臋ci膰? W艂a艣ciwie do czego potrzebni Ci faceci kt贸rzy b臋d膮 za Tob膮 biega膰? Adorowa膰?聽聽

Ja jestem samotniczk膮, mimo to mam wielu聽adoratorow, ale jako艣 nie wyobra偶am sobie by膰 w zwi膮zku z osob膮 do kt贸rej nic nie czuje. Moje serce jest zamkni臋te na facet贸w, ich jednak do mnie ci膮gnie. I szczerze mam czasem tego do艣膰. A im te偶 wsp贸艂czuj臋 bo na d艂u偶sz膮 met臋 trudno tak o kogo艣 zabiega膰. Uwierz, 偶e odda艂abym ich zbiorowe zainteresowania za jednego osobnika, kt贸ry by zrozumia艂 m贸j styl bycia i z kt贸rym to ja chcia艂abym si臋 ca艂owa膰 czy przytula膰.聽聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30
2 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ja jestem samotniczk膮, mimo to mam wielu聽adoratorow, ale jako艣 nie wyobra偶am sobie by膰 w zwi膮zku z osob膮 do kt贸rej nic nie czuje. Moje serce jest zamkni臋te na facet贸w, ich jednak do mnie ci膮gnie. I szczerze mam czasem tego do艣膰. A im te偶 wsp贸艂czuj臋 bo na d艂u偶sz膮 met臋 trudno tak o kogo艣 zabiega膰. Uwierz, 偶e odda艂abym ich zbiorowe zainteresowania za jednego osobnika, kt贸ry by zrozumia艂 m贸j styl bycia i z kt贸rym to ja chcia艂abym si臋 ca艂owa膰 czy przytula膰.聽聽聽

No ok, ale chyba wi臋ksze prawdopodobie艅stwo, 偶e kto艣 si臋 w ko艅cu trafi jak si臋 ma to powodzenie ni偶 jak si臋 go nie ma. Do mnie aktualnie nie podbijaj膮, ale mam nadwag臋, poza tym poza prac膮 praktycznie nigdzie nie bywam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30

A no i jeszcze dodam, 偶e jak si臋 ma powodzenie, to my艣lenie typu"musz臋 ciu艂a膰 na lposukcje, 偶eby kto艣 mnie zechcia艂 na powa偶nie" ma si臋 z g艂owy, a uwierzcie, 偶e to du偶y komfort psychiczny z kt贸rego sobie nawet nie zdajecie sprawy. Dla niekt贸rych kobiet to naturalne, ,偶e do nich w k贸艂ko kto艣 podbija, ale nie dotyczy to ka偶dej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Dl nich najwa偶niejszy jest wygl膮d. Wi臋c skoro nie masz powodzenia pewnie nie jeste艣 zbyt 艂adna/atrakcyjna.聽

艁adne dziewczyny nigdy nie narzekaj膮 na adorator贸w, nawet jak same s膮 z艂o艣nicami, ksi臋偶niczkami czy smutaskami.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz

Akurat oty艂o艣膰 jest nie zdrowa i w 99% wynika ze s艂abej woli lub niewiedzy jak zywi膰 si臋 dobrze. Oty艂o艣膰 pokazuje charakter cz艂owieka. Je艣li nie jestes w stanie zadba膰 o siebie to jak chcesz dba膰 o zwi膮zek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30
2 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Dl nich najwa偶niejszy jest wygl膮d. Wi臋c skoro nie masz powodzenia pewnie nie jeste艣 zbyt 艂adna/atrakcyjna.聽

艁adne dziewczyny nigdy nie narzekaj膮 na adorator贸w, nawet jak same s膮 z艂o艣nicami, ksi臋偶niczkami czy smutaskami.聽

Dok艂adnie tak, Przy czym najwa偶niejsza jest og贸lna atrakcyjno艣膰 fizyczna. Lepiej mie膰 przeci臋tn膮 twarz i cia艂o ni偶 艂adn膮 twarz i cia艂o kt贸re si臋聽 nie podoba czy te偶 brzydk膮 twarz i super cia艂o. Ja twarz mam ok, do tego d艂ugie w艂osy, niez艂y biust, ty艂ek a la Kim. K., no ale ca艂o艣ciowo chyba wygl膮dam niespecjalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Wi臋ksze prawdopodobie艅stwo, 偶e si臋 kto艣 trafi jest wtedy, kiedy to Ty jeste艣 gotowa kogo艣 w swym聽偶yciu ugoscic, zaprosi膰 do swojego 偶ycia. Faceci w wi臋kszo艣ci s膮 ... Nie ma co przejmowa膰 si臋 wi臋kszo艣ci膮 馃槈聽Nie ka偶dy facet chce dziewczyny z powodzeniem; woli jaka艣 skromniejsz膮, kt贸ra ma to co艣 i jest dla niego wyborem nr jeden bo np zle znosi zazdro艣膰 o ni膮. Inny facet zrobi wszysyko by mie膰 przy boku instamodelke by si臋 dobrze prezentowa膰 w czyich艣 oczach. Takie jest 偶ycie.聽

Nawet je艣li masz nadwag臋 to zawsze mo偶esz co艣 z tym zrobi膰. Widuje si臋 tyle pi臋knych kobiet, kt贸re maj膮 niby te kilka kilo za du偶o ale s膮 atrakcyjne. Dbaj膮 o siebie, s膮 otwarte na innych. Lepiej by膰 pi臋kn膮 kobiet膮, nie seksown膮. Je艣li mo偶esz to odwiedzaj聽miejsca gdzie mo偶esz spotka膰 potencjalnego partnera, takiego dla siebie. Je艣li nie lubisz klub贸w nie zmuszaj si臋. Mo偶esz te偶 sama wyj艣膰 z inicjatyw膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30
5 minut temu, Go艣膰 xyz napisa艂:

Akurat oty艂o艣膰 jest nie zdrowa i w 99% wynika ze s艂abej woli lub niewiedzy jak zywi膰 si臋 dobrze. Oty艂o艣膰 pokazuje charakter cz艂owieka. Je艣li nie jestes w stanie zadba膰 o siebie to jak chcesz dba膰 o zwi膮zek.

Tak, oty艂o艣膰 jest niezdrowa, ale co do tych 99% to si臋 nie zgodz臋. My艣l臋, 偶e w wielu przypadkach to choroby j膮 powoduj膮 czy te偶 sk艂onno艣ci genetyczne., bo nie powiesz mi chyba 偶e normalne jest, 偶e jeden wpier/dala co chce i jest chudy a inny by by膰 艣redniej postury musia艂by si臋 g艂odzi膰. Ja opr贸cz tego, 偶e mam sk艂onno艣ci do tycia choruj臋 na lipodemi臋 co powoduje, 偶e nawet jakbym si臋 g艂odzi艂a, b臋de mia艂a grube nogi i spory ty艂ek. Wiem, bo kiedy艣 g贸r臋 nosi艂am w rozmiarze 36 a do艂 w rozmiarze 40/42. I niezale偶nie od masy cia艂a zawsze dolne partie cia艂a mam 2,3 rozmiary wi臋ksze od g贸rnych. Tu pomog膮 tylko liposukcje na kt贸re obecnie mnie nie sta膰, ale b臋d臋 zbiera膰 na nie kas臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kochaj膮 艂adne, weso艂e dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz

Tak tak dlatego napisa艂em 99%. $0 lat temu ma艂o kto mia艂 nadwag臋. Widze co jedz膮 osoby oty艂e w moim otoczeniu. I zawsze jest to g...o.
Ilo艣膰 zjadanego po偶ywienia ma ma艂e znaczenie w por贸wnaniu co jesz. Mozesz sie g艂odzi膰 a byc oty艂a jak jesz niew艂a艣ciwie. Dlatego napisa艂em brak wiedzy lub silnej woli. Ale ma艂o kto ma wiedz臋. Jak nawet dietetycy m贸wia ogranicz kalorie to shudniesz. Lol a p贸偶niej efekt jojo bo kto jest w stanie si臋 g艂odzi膰 non stop.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kilka lat wstecz nie produkowano tyle przetworzonej zywnosci. Teraz to ju偶 masowa konsumpcja nastawiona na trucie. Racja ma艂o kto potrafi si臋 m膮drze od偶ywia膰 lub wytrwa膰 w silnej woli. Czasem po prostu cz艂owiek tnie koszty i nie ma czasu. Wszystko co zdrowsze kosztuje wi臋cej, wymaga te偶 wi臋cej czasu cho膰by na same przygotowanie ni偶 w艂o偶enie do mikrofal贸wki. Je艣li kto艣 gotuje dla ca艂ej rodziny to ju偶 wgl.聽

Udost臋pnij ten post

45 minut temu, Go艣膰 xyz napisa艂:

Jak nawet dietetycy m贸wia ogranicz kalorie to shudniesz. Lol a p贸偶niej efekt jojo bo kto jest w stanie si臋 g艂odzi膰 non stop.

Tak, najwa偶niejsze s膮 kalorie.
Jak si臋 dobrze dobierze spos贸b od偶ywania i ilo艣膰 jedzenia, do ilo艣ci za偶ywanego ruchu, to dieta wcale nie jest uci膮偶liwa i nie jest to g艂odzenie si臋, a je si臋 normalnie, tylko mniej i koniecznie bez podjadania.
Specjalna 偶ywno艣膰 wcale nie jest konieczna, wa偶ne, 偶eby mniej je艣膰.
Pochwal臋 si臋, 偶e schud艂em 20kg w troch臋 ponad rok, a w tym czasie by艂o 15kg w p贸艂 roku.
Na pocz膮tku faktycznie si臋 g艂odzi艂em, 偶eby nie czu膰 g艂odu pi艂em bardzo du偶o wody.
Po dodaniu aktywno艣ci fizycznej, najpierw d艂ugi marsz, po zrzuceniu ~8kg by艂o bieganie, gra w pi艂k臋, a w lecie rower, troch臋 si艂owni, zacz膮艂em je艣膰 ju偶 praktycznie normalnie, tylko bez podjadania i bez ob偶arstwa.
Jak pracowa艂em w domu, to nie by艂em w stanie si臋 powstrzyma膰 od podjadania i to podjadanie (du偶o s艂odyczy) dawa艂o dodatkowe 1000kcal i ty艂em.
呕eby nie podjada膰 i chudn膮膰, na pocz膮tku zacz膮艂em pi膰 du偶o wody, zamiast podjadania. Po po艂udniu przed obiadem, kiedy czu艂em ju偶 g艂贸d wychodzi艂em na d艂u偶szy spacer, lub bieganie, truchtanie i tak godzinka dziennie.

Jak pracuj臋 poza domem nie ma problemu podjadania w dzie艅, ale wieczorem ju偶 tak.... wi臋c po obiedzie, przed kolacj膮 staram si臋 czym艣 zaj膮膰, a po kolacji, cz臋sto id臋 na spacer, cho膰by pieszo do marketu oddalonego o ~2km, co zajmuje mi 1,5godz.. w lecie rower. Wtedy zapomina si臋聽 o tym, 偶e chce si臋 co艣 zje艣膰 i przestaje si臋 podjada膰.
Dla zdrowia kolacj臋 zjadam o 18.30-19.00. Jak p贸藕niej, to czuj臋 偶e w nocy 偶o艂膮dek nadal pracuje.
Moje odchudzanie zacz臋艂o si臋 od problem贸w z brzuchem i jak jem mniej to og贸lnie czuj臋 si臋 du偶o lepiej.
Prawie przesta艂em je艣膰 mi臋so, a jak jem to tylko w 艣rodku dnia (drugie 艣niadanie lub obiad) bo niestety jak wi臋cej i na kolacj臋 to ewidentnie mam jaki艣 problem ze strawieniem mi臋sa.

Teraz trzymanie diety (g艂贸wnie ilo艣ciowej) jest dla mnie jakim艣 dodatkowym celem do zrealizowania i nie jest obci膮偶eniem, a daje zadowolenie, kiedy brzuch nie boli, a kiedy艣 bola艂 2-3 razy w tygodniu.
Aktywno艣膰 fizyczna te偶 daje zadowolenie i przy okazji pomaga chudn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona ona ona 30

Ech, ale facetom z tego co wiem 艂atwiej jest zrzuci膰 wag臋. To kobiety s膮 bardziej zaprogramowane na gromadzenie t艂uszczu, czysta biologia. Poza tym organizm po pewnym czasie przyzwyczaja si臋 do odpowiedniej dawki aktywni艣ci fizycznej, jesli serwuje si臋 j膮 regularbie. Ja potrafi艂am przyty膰 je偶d偶膮c par臋 razy w tygodniu na rowerze. Wiosn膮, latem chodzi艂am na d艂ugie spacery, po kilkana艣cie kilometr贸w, do tego te偶 d艂u偶sze przeja藕d藕ki roweroiwe i troch臋 schud艂am. Przesta艂am chodzi膰 na te spacery i co? Oczywi艣cie kilogramy wr贸ci艂y i to pomimo tego, 偶e nadal par臋 razy w tygodniu sp臋dzam po ok 40 minut dziennie na rowerze.

Przyty膰 mi jest baaaardzo 艂awo. Wystarczy weekend 偶e wi臋cej podjem i ju偶 dodatkowe nawet 2 kg wi臋cej na liczniku. Tak wi臋c musz臋 si臋 naprawd臋 pilnowa膰, bo jak tego nie robi臋, to kilogramy id膮 w g贸r臋.

Co do bycia aktywnym i mojej choroby, to jest taka trenerka fitness Ioana Chira, kt贸ra jest du偶膮 kobietk膮 i tak jak ja ma nieproporcjonalnie masywne nogi, ty艂ek, te偶 ma spore ramiona i to pomimo, 偶e jest bardzo aktywna fizycznie, wysportowana. Na tym w艂a艣nie polega lipodemia, 偶e chora obrz臋kni臋ta tkanka t艂uszczowa, kt贸ra zgromadzona jest w odpowiednich partiach cia艂a nie reaguje ani na diety ani na ruch, na kremy te偶 nie (r贸wnie偶 pr贸bowa艂am i nadal mi si臋 zdarza wypr贸bowywa膰 kolejne nowinki kosmetyczne, oczywi艣cie ejfekt贸w brak lub mizerne). Tak wi臋c 艂atwo pisa膰 o chudni臋ciu komu艣, kto nie ma sk艂onno艣ci do tycia i dziwnej rzadkiej choroby na kt贸r膮 jedynym remedium s膮 liposukcje, kt贸re i tak nie zlikwiduj膮 choroby, a jedynie cofn膮 j膮 do wcze艣niejszego stadium sprzed x lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WygladSieLiczy
2 godziny temu, Go艣膰 ona ona ona 30 napisa艂:

Tak jak kto艣 wyja艣ni艂 za pomoc膮 swojego nicku. Wygl膮d, wygl膮d i jeszcze raz wygl膮d. Reszta dla facet贸w to mniej lub聽bardziej mi艂e dodatki i tyle.

Tak jak i dla kobiet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki obraz wasz
Dnia 21.12.2019 o 13:51, Go艣膰 ona ona ona 30 napisa艂:

Dla kobiet wygl膮d jest o wiele wa偶niejszy ni偶 dla m臋偶czyzn. Nieatrakcyjna kobieta mo偶e nadrobi膰 charakterem, nieatrakcyjny m臋偶czyzna - nie ma szans.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 taki obraz wasz napisa艂:

Dla kobiet wygl膮d jest o wiele wa偶niejszy ni偶 dla m臋偶czyzn. Nieatrakcyjna kobieta mo偶e nadrobi膰 charakterem, nieatrakcyjny m臋偶czyzna - nie ma szans.

呕ycie. Po co si臋 powtarzasz?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki obraz wasz
17 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

呕ycie. Po co si臋 powtarzasz?聽

A po co wy si臋 powtarzacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 freddy
Dnia 21.12.2019 o 06:39, Go艣膰 gosc napisa艂:

ja jestem weso艂a, do tego przylepa ale rozumiem ze trzeba dac troche przestrzeni -lubie聽 beztrosko spedzac czas z ludzmi , przywiazuje sie, lubie sie calowac, tulic, mam rozne szalone pomysly ..dosc duzo mowie

i co ? jakos nie mam adoratorow...聽

desperatka do kwadratu, wielkie halo bo stada samc贸w pustak贸w si臋 za ni膮 nie 艣lini膮, 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuba praktyczny
Dnia 21.12.2019 o 06:51, Go艣膰 ona ona ona 30 napisa艂:

leje na wygl膮d, laska powinna umie膰 dobrze gotowa膰 i piec ciasta, co mi z jej wygl膮du

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zombie
Dnia 21.12.2019 o 06:55, Go艣膰 ona ona ona 30 napisa艂:

Ja na przyk艂ad wiem co musia艂abym zrobi膰, 偶eby mie膰 adorator贸w: g艂odowa膰, zrobi膰 seri臋 liposukcji tam gdzie nawet g艂od贸wki nie pomog膮, zabieg przeszczepu t艂uszczu do biustu lub wszczepienia implant贸w i rhinoplastyk臋 nosa (co prawda nos nie jest taki z艂y, ale do idealnego malutkiego聽"mangowego" noska nieco mu brakuje).

masz kompleksy rozmiaru piramid w Cairo, a zapewniam cie 偶e nic z powy偶ej nie musisz robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Obserwuj臋
Dnia 21.12.2019 o 13:16, Go艣膰 gosc napisa艂:

Mam kilka kole偶anek, "ksi臋偶niczek", idealnych z wygl膮du, i s膮 same 馃槢

Szukaj膮 i nie mog膮 znale藕膰 nikogo konkretnego. Przyci膮gaj膮 zbok贸w.

Udost臋pnij ten post