Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gość

faceci mają fajne życie to nie fair :(

Polecane posty

Gość gość gość

Tak jak wyżej. Faceci mają prawie raj na ziemi. Wybierają kobiety,które musza robić sie na bóstwo,kusić by taki sie nimi zainteresował,więcej zarabia,nie rodzi,czyli nie czuje tego totalnego bólu,nie okresują a więc nie plamią,nie zyją w bólu co miesiąc. Ja mam bardzo bolesne i niestety ginekolog powiedział,że taka jest juz moja natura. Faceci moga być brzydcy a i tak znajdą kobietę,każda przecież chce miłości a ci nie moga znaleźć bo stawiają wymagania wyżej niż ustawa przewiduje. A kobieta? Miej bardzo małe piersi,nadwagę z nie twojej winy to już jesteś skreślona. Moja kolezanka ma nadwage  i ciężko jej kogoś znaleźć bo jednak faceci patrza tylko i wylącznie na wygląd. Faceci ogólnie mają lepiej a to tylko dlatego że maja kiełbasę między nogami. Jakie to niesprawiedliwe :( Kobietki,jakie my jesteśmy silnymi bohaterkami,że jakoś potrafimy żyć na tym niesprawiedliwym świecie :(

Gość Lea

Ja tam swoje lubię😃

Gość facet

trzeba było jabłka w raju nie zrywać i byście były wiecznie młode i piękne, same to spíerdoliłyście jak tylko baba potrafi gdy ma wszystko i palma jej odbija i chce jeszcze więcej. Baba to źródło zła. Dlatego macie jak macie. Faceci to niestety tylko ofiary.

Gość gość gość
3 minuty temu, Gość facet napisał:

trzeba było jabłka w raju nie zrywać i byście były wiecznie młode i piękne, same to spíerdoliłyście jak tylko baba potrafi gdy ma wszystko i palma jej odbija i chce jeszcze więcej. Baba to źródło zła. Dlatego macie jak macie. Faceci to niestety tylko ofiary.

to co jest napisane w Bibii to jest symbolika a nie że tak było naprawdę w rzeczywistości :) To poprostu bajka,może nie bajka...historyjka o tym :) Tak samo jak historyjka o miejscach pozagrobowym :) Prosze mi tu religii nie wpychać bo akurat religia ma mało wspólnego z realnym życiem,gdyby było jak w Biblii nie byloby tak dużo zła bo TEN  na górze zrobiłby coś z glodującymi dziećmi w Afryce,czy umierającymi dziećmi na raka. A tak? Więc skończ temat Biblii

Gość Gosc

Zgadzam się ale pod warunkiem że jest przystojny. Taki przeciętny polak to ma gorzej od każdej polki

Gość Krystian Grey

Bogaty i przystojny = raj na ziemi bez względu na położenie geograficzne.

Ładna i bogata = raj na ziemi

Ładna = może mieć dobrze

Bogaty = może mieć dobrze

Przeciętna = może mieć dobrze

Przeciętny = raczej nie będzie miał dobrze

Brzydka = raczej nie będzie miała dobrze

Brzydki i biedny = ten ma przechlapane

Mam obawę, że w tym temacie ani faceci ani kobiety nie będą potrafić wypowiedzieć się obiektywnie.

Gość dewast

taa fajne, dyskryminacja gorsze traktowanie w kazdej sferze, kobieta seksik w oprawie od najmlodszych lat, uchodzenie za niby myslacą o milosci, czyli czysta strategia ze tzw fact ma sie starac, nastepnie zaliczanie nastepnego, że niby zostala wykorzystana

Gość gamoń

Slimaki maja jeszcze lepiej.

Sa hemafrodytami nie musza brac kredytu na mieszkanie i chodzic do pracy zeby go splacac (zreszta nie maja nog bo im niepotrzebne)

Nie spiesza sie, nigdy niczego nie zapominaja zabrac z mieszkania, nie potrzebuja samochodu bo wszedzie maja blisko mają oczy na czułkach wiec moga zajrzec gdzies zanim tam wpelzna, zra salate za darmo i hywaja w najlepszych francuskich restauracjach

Gość Popo
4 minuty temu, Gość Krystian Grey napisał:

Ładna = może mieć dobrze

Bogaty = może mieć dobrze

Przeciętna = może mieć dobrze

Przeciętny = raczej nie będzie miał dobrze

Brzydka = raczej nie będzie miała dobrze

Brzydki i biedny = ten ma przechlapane

100%racji, bogaty i przystojny może dosłownie wszystko i mieć każda. 

Gość gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zgadzam się ale pod warunkiem że jest przystojny. Taki przeciętny polak to ma gorzej od każdej polki

No własnie nie. Mylisz się. Jak nie jest się przystojnym, to czesto jak jesteś romantykiem  lub poprostu fajny charakter: z poczuciem humoru,pomocny,życzliwy,kochajacy,czuły jesteś brany. Masz fajny charakter,to masz  jeszcze szanse. Masz zryty,to nie ma szans żadnych. Ale uroda nie jest głownym kryterium dla kobiet,dla was-tak. Kobieta przymyka oko na niektóre rzeczy jesli chodzi o wygląd,za to wy nawet za kolezankę nie weźmiecie typowej brzyduli,niestety. Nie mowię że wszystkie kobiety nie patrzą. Są też i takie jak wy. Ale w porównaniu do was niestety jest ich garść,malutka część. Gdyby tak bylo jak piszesz,to wielu brzydszych nie miało by partnerek. To kobietom brzydszym jest bardzo ciężko wybić się wśród innych kandydatek i cierpi,bo nie jest taka jak wpisują w ikony piękna np. media(telewizja,internet) Wszystko naszpikowane jest sek.sem i aż tym kipi jak sie ogląda reklamy,teledyski. Tyłek,szczupła,obdarowana pieknymi piersiami,z dlugimi włosami i piękną cera. I teraz wy,nie odróżniacie rzeczywistości od telewizji czy internetu i szukacie wśród kobiet partnerek o wyglądzie takim jak widzieliście w mediach. Czemu? Sami znacie odpowiedź. Nie kłamcie że jest inaczej :) A że coraz więcej kobiet tez zaczyna patrzec na wygląd...to już tylko mi zostaje patrzec jak się męczycie i placzecie,przynajmniej wiecej jak to jest :) A przyjemne to nie jest,bycie skreślanym za wygląd. To teraz macie :D

Gość Gość

A ja mam to gdzieś, tak było jest i będzie. Przystojni zawsze dobrze się bawili, a ładne miały powodzenie, tak było jest i będzie. 

Gość gość gość
1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

Ogólnie jedyny plus bycia kobietą,to to że jak kobieta od najmłodszych lat zauważy,że facetow przyciągają części intymne,to jak odsloni troszke biust,kawaleczek dosłownie,albo ubierze nwm spódniczkę,spodenki to się ślinicie i nie możecie wzroku oderwać. Waszym sensem zycia a jednocześnie słabością to sek.s i dlatego kobieta może wami manipulowac i wykorzystywac do własnych celow,dzieki właśnie tym walorom. To przykre i jednoczesnie prawdziwe. Jesteście słabi pod tym względem. Zresztą,sami wiecie jak jest :) 

Gość Prawda
2 minuty temu, Gość gość gość napisał:

No własnie nie. Mylisz się. Jak nie jest się przystojnym, to czesto jak jesteś romantykiem  lub poprostu fajny charakter: z poczuciem humoru,pomocny,życzliwy,kochajacy,czuły jesteś brany. Masz fajny charakter,to masz  jeszcze szanse. Masz zryty,to nie ma szans żadnych. Ale uroda nie jest głownym kryterium dla kobiet,dla was-tak. Kobieta przymyka oko na niektóre rzeczy jesli chodzi o wygląd,za to wy nawet za kolezankę nie weźmiecie typowej brzyduli,niestety. Nie mowię że wszystkie kobiety nie patrzą. Są też i takie jak wy. Ale w porównaniu do was niestety jest ich garść,malutka część. Gdyby tak bylo jak piszesz,to wielu brzydszych nie miało by partnerek. To kobietom brzydszym jest bardzo ciężko wybić się wśród innych kandydatek i cierpi,bo nie jest taka jak wpisują w ikony piękna np. media(telewizja,internet) Wszystko naszpikowane jest sek.sem i aż tym kipi jak sie ogląda reklamy,teledyski. Tyłek,szczupła,obdarowana pieknymi piersiami,z dlugimi włosami i piękną cera. I teraz wy,nie odróżniacie rzeczywistości od telewizji czy internetu i szukacie wśród kobiet partnerek o wyglądzie takim jak widzieliście w mediach. Czemu? Sami znacie odpowiedź. Nie kłamcie że jest inaczej 🙂 A że coraz więcej kobiet tez zaczyna patrzec na wygląd...to już tylko mi zostaje patrzec jak się męczycie i placzecie,przynajmniej wiecej jak to jest 🙂 A przyjemne to nie jest,bycie skreślanym za wygląd. To teraz macie 😄

A to jakieś zawody? Ile masz lat bo chyba gimnazjum bez obrazy xd Faceci zawsze wola mlodziutkie, ładna cera itp bo to biologia! Najlepsza kandydatka i geny do splodzenia potomstwa. Problem w tym, że na tak idealne kobiety mogą sobie pozwolić zaradni, przystojni faceci, szcupli, wysocy, zarysowana szczęka a nie niskie nalane twwrze w dresie. Cała filozofia tego świata 🙂

Gość gość

Kobiety mają lepsze tyłki od nas .

Gość dewast
11 minut temu, Gość Krystian Grey napisał:

Ładna = może mieć dobrze

...

mylisz sie.

Bogaty i przystojny = może miec dobrze(w pewnym sensie), o ile te pieniądze będzie przekazywał na konta kobiece.

Ładna = raj na ziemi już na starcie.

Gość gosc

nawet brzydka kobieta może uprawiać prostytucje, bo zawsze sie jakiś znajdzie? dlaczego tak jest? niewiem, bo może wiecej jest mężczyzn, wiec wiecej niewyżytych, albo sperma jest bardziej szkodliwa

Gość Kiss

Lubie w dupe xD

Gość gosc

A ja bardzo lubię być kobietą i w życiu bym się nie zamieniła. Ja tam się w życiu nie przemęczam, nigdy nie musiałam nawet walizki nieść po schodach np. na dworcu, bo zawsze jakiś facet się rzuca do pomocy. Zarabiam w lekkiej pracy tyle samo, co mój mąż, który musi się ciężko narobić. Od facetów się więcej wymaga. A babka, czego nie dopowie, czego się nie douczy, to "dowygląda".

Gość gość gość
55 minut temu, Gość Prawda napisał:

A to jakieś zawody? Ile masz lat bo chyba gimnazjum bez obrazy xd Faceci zawsze wola mlodziutkie, ładna cera itp bo to biologia! Najlepsza kandydatka i geny do splodzenia potomstwa. Problem w tym, że na tak idealne kobiety mogą sobie pozwolić zaradni, przystojni faceci, szcupli, wysocy, zarysowana szczęka a nie niskie nalane twwrze w dresie. Cała filozofia tego świata 🙂

i geny ta? Ale wiesz,że Ty przekazujesz geny nie? Nie tylko kobieta? Jak masz pryszcze,czy ogólnie ciało beznadziejne,sklonności do tycia to tez je przekazujesz? A jednak brzydsi faceci mają i tak większe szanse niż brzydsze kobiety. Poprosu nie zaru...acie innej niż kobiety min. 7/10,a nie ze najlepsza kandydatka do przekazu genów. To...swoja droga

Gość cvbn
1 godzinę temu, Gość gość gość napisał:

Tak jak wyżej. Faceci mają prawie raj na ziemi. Wybierają kobiety,które musza robić sie na bóstwo,kusić by taki sie nimi zainteresował,więcej zarabia,nie rodzi,czyli nie czuje tego totalnego bólu,nie okresują a więc nie plamią,nie zyją w bólu co miesiąc. Ja mam bardzo bolesne i niestety ginekolog powiedział,że taka jest juz moja natura. Faceci moga być brzydcy a i tak znajdą kobietę,każda przecież chce miłości a ci nie moga znaleźć bo stawiają wymagania wyżej niż ustawa przewiduje. A kobieta? Miej bardzo małe piersi,nadwagę z nie twojej winy to już jesteś skreślona. Moja kolezanka ma nadwage  i ciężko jej kogoś znaleźć bo jednak faceci patrza tylko i wylącznie na wygląd. Faceci ogólnie mają lepiej a to tylko dlatego że maja kiełbasę między nogami. Jakie to niesprawiedliwe 😞 Kobietki,jakie my jesteśmy silnymi bohaterkami,że jakoś potrafimy żyć na tym niesprawiedliwym świecie 😞

pitolisz babo, własnie wam jest łatwiej,baba choćby najgłupsza i najbrzydsza i tak znajdzie desperata któemu ciśmienie rozwala majty.Baba wystarzy by miała w miarę wygląd i już ma z górki, facet musi walczyć i starać sie utrzymać rodzine na przyzwoitym poziomie,dzisiejszy sfeminizoany świat nie m lirtości dla facetów,nie możey okazywać uczuć ,zawse być naj i być na pierwszym miejscu - stąd tyle samobójstw między acetami a mniej między kobietami. Facet oprócz wygladu musi mieć talent do zarabiania kasy babie wystarcza tylko wygląd choć nawet najbrzydsza kogos znajdzie a najbrzydszy - juz niekoniecznie.

Gość ona ona ona 30

Kobieta jak wygląda kiepsko i nie jest przy tym super utalentowana, zaradna, przebojowa to ma przerąbane po całości, tylko faceci takie kobiety macie gdzieś i nie zastanawiają się nad ich losem.

Gość gość
1 minutę temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Kobieta jak wygląda kiepsko i nie jest przy tym super utalentowana, zaradna, przebojowa to ma przerąbane po całości, tylko faceci takie kobiety macie gdzieś i nie zastanawiają się nad ich losem.

Ja lecę na takie z ciałkiem .

Gość ona ona ona 30
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja lecę na takie z ciałkiem .

No i?

Gość hmm

w sumie uważam że dzisiaj bardziej przewalone mają faceci, bo świat został mocno sfeminizowany i mężczyzń już dzisiaj sami nie wiedzą jakie maja odgrywać role - czy byc chudą spe daloną wersją biebera z ge jowską zaczeską na bok czy umięśnionym karkiem o iq nosorożca w stadium przedmacicznym. Za po kobiety mogą być dosłownie każdym i chcą być każdym pomimo faktu że do wielu rzeczy sie po prostu nie nadają ( nie,nie jestem korwinem). ale i tak mie chciałbym być babą bo jakbym pomyslał że mam jakiemuś facetowi zrobic dobrze ustami to aż mnie wszystko cofa do ty łu.

Gość ona ona ona 30
6 minut temu, Gość hmm napisał:

jakbym pomyslał że mam jakiemuś facetowi zrobic dobrze ustami to aż mnie wszystko cofa do ty łu

Najmądrzejsze słowa z całej wypowiedzi. Ode mnie za to zdanie wielki +

Gość gość gość
14 minut temu, Gość hmm napisał:

w sumie uważam że dzisiaj bardziej przewalone mają faceci, bo świat został mocno sfeminizowany i mężczyzń już dzisiaj sami nie wiedzą jakie maja odgrywać role - czy byc chudą spe daloną wersją biebera z ge jowską zaczeską na bok czy umięśnionym karkiem o iq nosorożca w stadium przedmacicznym. Za po kobiety mogą być dosłownie każdym i chcą być każdym pomimo faktu że do wielu rzeczy sie po prostu nie nadają ( nie,nie jestem korwinem). ale i tak mie chciałbym być babą bo jakbym pomyslał że mam jakiemuś facetowi zrobic dobrze ustami to aż mnie wszystko cofa do ty łu.

no widzisz...a kobieta musi inaczej zdrada do innej ktora zrobi ustami lepiej xDD

Gość dfd
53 minuty temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

jestem ciekaw czy ty byś chodż przez moment pomyslała jak czuje się facet o analogicznym wyglądzie

Gość 123
1 godzinę temu, Gość gość gość napisał:

to co jest napisane w Bibii to jest symbolika a nie że tak było naprawdę w rzeczywistości 🙂 To poprostu bajka,może nie bajka...historyjka o tym 🙂 Tak samo jak historyjka o miejscach pozagrobowym 🙂 Prosze mi tu religii nie wpychać bo akurat religia ma mało wspólnego z realnym życiem,gdyby było jak w Biblii nie byloby tak dużo zła bo TEN  na górze zrobiłby coś z glodującymi dziećmi w Afryce,czy umierającymi dziećmi na raka. A tak? Więc skończ temat Biblii

Każdy ma inną role dana od Boga kobiety są słabsze i delikatniejsze, mężczyźni twardsi i silniejsi.

Kobiety po to są słabsze by mężczyzna mógł się nimi opiekować, a mężczyzna po to jest silniejszy by dobrze mógł spełnić swoją funkcje. Można narzekać, że ma się słabsze ciało, ale na pewno jest miło jak ktoś się o ciebie troszczy.

A co do głodujących i chorych dzieci, tu też każdy ma swoją role, oni są biedni, by okazało się serce bogatych, którzy powinni im pomóc, dając z tego nadmiaru który dał im Bóg. Jedzenia jest w bród!

Gość ona ona ona 30
46 minut temu, Gość dfd napisał:

jestem ciekaw czy ty byś chodż przez moment pomyslała jak czuje się facet o analogicznym wyglądzie

Ależ oczywiście - o ile nie jest prymitywnym bucem groteskowo faworyzującym panienki przypominające Natalkę Siwiec i chamsko gardzący tymi przypominającymi Dorotkę Wellmann.