Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy czujecie się fajnie gdy facet patrzy na was inaczej

Polecane posty

Gość gosc

Jak na ideal

Gość Ona

Kiedy patrzy facet, który jest w moim typie to robi mi sie mokro. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ona napisał:

Kiedy patrzy facet, który jest w moim typie to robi mi sie mokro. 

Serio? 

Gość Ona

Ale 

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Serio? 

Tak, ale tylko wtedy kiedy facet mi się podoba, czuje takie wzajemne przyciąganie, taką chemię pomiędzy nami, mam ciarki na całym ciele. 

Gość gość

dokładnie, to jest miłe gdy facet też mi się podoba...komplementów napalonego stalkera nie potrzebuje...jest to wtedy bardziej wqrfiające a nie miłe. 

Gość Gość
49 minut temu, Gość Ona napisał:

Ale 

Tak, ale tylko wtedy kiedy facet mi się podoba, czuje takie wzajemne przyciąganie, taką chemię pomiędzy nami, mam ciarki na całym ciele. 

I od jego spojrzenia ci mokro? 

Gość Ons
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I od jego spojrzenia ci mokro? 

Nie, zazwyczaj wtedy coś wisi w powietrzu jakby jakaś siła przyciągania, niewidzialna magia a może porządanie i wydaje mi się, że on to też czuje.  Do tego kiedy facet znajduje sie  blisko mnie, tak że czuje jego zapach to totalnie odpływam. Pozatym taki zaopatrzony w kobiete facet jest całkiem słodki. 

Gość Kasia
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Jak na ideal

Ja lubię, chociaż czasem się zawstydzam, gdy to bardzo intensywne spojrzenie. Domyślam się, że masz w polu widzenia ten swój ideał? 🙂

Gość praff

hehe, to tak jakbym ja kochał dziewczyne i nazywał ją facetka 😄

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Ons napisał:

Nie, zazwyczaj wtedy coś wisi w powietrzu jakby jakaś siła przyciągania, niewidzialna magia a może porządanie i wydaje mi się, że on to też czuje.  Do tego kiedy facet znajduje sie  blisko mnie, tak że czuje jego zapach to totalnie odpływam. Pozatym taki zaopatrzony w kobiete facet jest całkiem słodki. 

Ja tak patrzę na jedną jakbym poza nią świata nie widział. Mam nadzieję że zauwazyla

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja tak patrzę na jedną jakbym poza nią świata nie widział. Mam nadzieję że zauwazyla

A masz jakieś poważne zamiary wobec niej czy tylko tak się na nią gapisz bo lubisz popatrzeć? Uważaj żeby się ciebie nie przestraszyła. 

Gość Kwiatuszek.
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdyby to na mnie padło to szybko by mi się mokro zrobiło, jakaś dziwna jestem pod tym względem.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

A masz jakieś poważne zamiary wobec niej czy tylko tak się na nią gapisz bo lubisz popatrzeć? Uważaj żeby się ciebie nie przestraszyła. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Marzę o niej ale wydaje mi się nieosiągalna

Gość 🧩🧩🧩

Kiedyś Przyjaciel wyznał mi że się we mnie zakochał . Współczuję mu. 😔 Patrzył na mnie jak zahipnotyzowany jakby chciał zapamiętać każdą kropkę , detal na mojej twarzy , każdy grymasy, minę czasem aż mu się usta otwierały. To patrzenie było dla mnie uciążliwe mimo że on niczego ode mnie nie oczekiwał ale ja czułam się osaczona jak mała dziewczynka . Pewien mężczyzna patrzył na mnie podobnie choć w tym.spojrzeniu miał więcej dy niż ten mój nieszczęsny przyjaciel . Miałam wrażenie że mu się podobam czasem nawet siadał żeby nie patrzeć na mnie z góry . Odnosiłam wrażenie że dba o mój komfort psychiczny i próbuje stworzyć w okół nas atmosferę spokoju. Oczy ma chyba zielono-szare. Bardzo szkliste i takie "pieskie" ale to zdaje się oprawa oka sprawia takie wrażenie. Źrenice raczej w normie, ale oczy miał często przekrwione więc zastanawiam się czy nie nadużywa zioła. Ogólnie bardzo kulturalny, pewny siebie i zrownoważony. Ale tak, to był chyba drugi mężczyzna w moim życiu i którym mogłabym powiedzieć że patrzy na mnie jak na wyjątkową kobietę .

Gość 🧩🧩🧩
1 minutę temu, Gość 🧩🧩🧩 napisał:

Kiedyś Przyjaciel wyznał mi że się we mnie zakochał . Współczuję mu. 😔 Patrzył na mnie jak zahipnotyzowany jakby chciał zapamiętać każdą kropkę , detal na mojej twarzy , każdy grymasy, minę czasem aż mu się usta otwierały. To patrzenie było dla mnie uciążliwe mimo że on niczego ode mnie nie oczekiwał ale ja czułam się osaczona jak mała dziewczynka . Pewien mężczyzna patrzył na mnie podobnie choć w tym.spojrzeniu miał więcej dy niż ten mój nieszczęsny przyjaciel . Miałam wrażenie że mu się podobam czasem nawet siadał żeby nie patrzeć na mnie z góry . Odnosiłam wrażenie że dba o mój komfort psychiczny i próbuje stworzyć w okół nas atmosferę spokoju. Oczy ma chyba zielono-szare. Bardzo szkliste i takie "pieskie" ale to zdaje się oprawa oka sprawia takie wrażenie. Źrenice raczej w normie, ale oczy miał często przekrwione więc zastanawiam się czy nie nadużywa zioła. Ogólnie bardzo kulturalny, pewny siebie i zrownoważony. Ale tak, to był chyba drugi mężczyzna w moim życiu i którym mogłabym powiedzieć że patrzy na mnie jak na wyjątkową kobietę .

*Więcej dumy 

Gość Idalia
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego odrazu nieosiągalna? Z góry spisujesz się na straty? Może masz większe szanse niż przypuszczasz. Nie poddaj się tylko walcz o nią jeśli tylko czujesz, że to ta jedyna. Może ona tylko czeka na twój ruch. 

Gość Ona
12 minut temu, Gość Gość napisał:

To zawalcz o te marzenia. Nie ma nic gorszego niż brak wiary w siebie i nic nie robienie z tego powodu. Ja też wydaję się ludziom niedostępna, a po bliższym poznaniu się przekonują, że jestem ciepła i troskliwy tylko i sami się dziwią, że tak się okazuje 🙂

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Idalia napisał:

Dlaczego odrazu nieosiągalna? Z góry spisujesz się na straty? Może masz większe szanse niż przypuszczasz. Nie poddaj się tylko walcz o nią jeśli tylko czujesz, że to ta jedyna. Może ona tylko czeka na twój ruch. 

Kobieta Marzenie dla ktorej dałbym się pokroić, a za jej miłość byłbym wdzięczny 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jesteś ten jęczący o kobiecie i nic nie robiący realnie w jej kierunku, by nawiązac/rozwinąć znajomość? Jęcząc w necie szczęścia nie znajdziesz, jak zadziałasz,  będziesz wiedział co dalej,  wóz czy przewóz,  działasz dalej lub zmieniasz obiekt

Gość Zagadka
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kobieta Marzenie dla ktorej dałbym się pokroić, a za jej miłość byłbym wdzięczny 

Życzę Ci żebyście byli razem. Ja już nie wierzę w miłość . Mam wryte w mózg że mnie nie da się kochać .

Gość gosc

Zakochałem się, kocham, szaleje i nie mogę wytrzymać z tęsknoty. Siedzi mi w głowie, wybudzac że snu, jest jak cierń wbity w głowę 

Gość J.38

To cudowne uczucie. Tak przyjemne. To tzw.motyle w brzuchu

Gość J.38

Ja gość mam to samo.

Gość Zsazsa

Moj mąż tak potrafił na mnie patrzeć , ze widziałam miłość w jego oczach .

juz nie żyje 

Gość Kobieta
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Zakochałem się, kocham, szaleje i nie mogę wytrzymać z tęsknoty. Siedzi mi w głowie, wybudzac że snu, jest jak cierń wbity w głowę 

Minie. Zbiegiem czasu będzie ulga. Obiecuję. 

Gość Ciekawska
46 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jaka ona jest że aż kobieta Marzenie? Tak pytam z ciekawości jako kobieta, też chciałabym żeby ktoś tak o mnie myślał... 

Gość Rkr

Nie to nie mija. Tylko człowiek przyzwyczaja się do tego cholernego bólu

Gość Aaa
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pięknie piszesz "kobieta marzenie" dlaczego nie możesz z nią być? nie chce cię ?