Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

Agnieszka Liberska będzie miała już 3 wyrok na sumieniu, ponieważ kaleka, który zawierzył swoją przyjażń jej osobie dostanie 3 wyrok! Mam nadzieję że Bóg jej wybaczy bo ja chyba nie.

Polecane posty

Tyle napisałem na go work: 

Życzę pracownikom magny oraz ich dzieciom śmierci. Przecież za darmo wam tego nie życzę. 36 pensji zalega mi magna o raz go work, który ukrywa posty z dosadną prawdą

NIESPODZIANKA !! wcale was tak nienawidze, ponieważ ..... nie napisze, gdyż mnie zbesztaliście do poziomu kormnika... choj wie co to jest.... dlatego nie jesteście godni wiedzieć za goko się uważam, ale za to co mnie zrobiliście jesteście godni śmierci, a na pewno śmierci duchowej. Nie jesteście godni żadnego sakramentu świętego, który jest nieważny, z grzechu śmiertelnego, który wobec mnie uczyniliście.

A tutaj ciuol napisał - pracownik magny automotive z Dąbrowy Górniczej na rozdzieńskiego 12:

W tej chwili sprawa twoich wpisów została zgłoszona na Policję. Prokuratura ustali czy doszło do przestępstwa. Nie wolno nikomu grozić. A ty grozisz mojej rodzinie.

Będę miał trzeci wyrok....  głupia policja życzenia i opinię o tym, że są godni śmierci weżmie za grożby!

Nie znam gościa i nigdy go wcześniej nie widziałem - takimi chojami są magnańskie psy!

Nie będę już pomagał narodowi polskiemu - niech sam się martwi ustawą stop 447 i brakami wiedzy w innych tematach.

jak się dowiem kto to to podam nazwisko i imię na forach publicznych... może go z magny przynajmniej wywalą!

A ja od 9 lat czekam na to, że okaże się, że Agnieszka mnie lubi chciaż.... może bym zaczął leczyć impotencję.  Taki był cel podczas pierwszych dwóch wyroków, ale okazało się, że są ważniejsze cele dla prokuratury...

0---- wyimaginowany strach moniki tarasiuk

pretensje moniki tarasiuk, ze nazwałem ją po czynach jej i to ją bolało podczas drugiego wyroku.

Za wszystko także obciążenie będzie na sumieniu także Agnieszki, gdyż nie zdołałem się z nią zaprzyjażnić  a wciąż mi na tym zależy.... wszystko przez psy magnańskie.

zajebiści są pracownicy magny automotive z rozdzieńskiego 12 w Dąbrowie Górniczej.  _ potrafią 3 razy wysłać do więzienia niewinnego kalekę podwójnego.