Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Wiem o jego klamstwie...

Polecane posty

Gość Kasia

Hej! Mam problem. Otóż w sierpniu byłam na Woodstock'u z moim chlopakiem. Wtedy przeczytalam jego wiadomosci z jego byłą i dowiedziałam się, że się z nią tam spotkał, a mnie okłamał, że się z nią nie widział. Nic mu nie mówiłam, jakoś to przebolałam, bo bałam się mu mówić, że przeczytalam jego rozmowę, bo wiem jak on bardzo ceni sobie prywatność. Ten temat jakoś mnie męczy i zastanawiam się czy nie powinnam w końcu wyjaśnić z nim tej sprawy, chodź minęło już sporo czasu. Wiem tyle, że teraz nie ma z nią już kontaktu. Jesteśmy ze sobą szczęśliwi, mieszkamy razem i niby wszystko jest super, ale jednak mam cały czas w głowie tamtą sytuację z wakacji. Co myślicie o tym? Co powinnam zrobić? Doradźcie coś, proszę 

Gość Gość

W czym problem, bo nie rozumiem? Z jakichś powodów chciał 1 raz się z nią zobaczyć i nie mówił Ci po to, żebyś mu nie robiła scen z tego powodu, więc wróć do swoich zajęć. Skoro nie mają kontaktu to koniec finito szlus 🙂

Gość Gosc

On może nadal ja kochac...gdyby był taki szczęśliwy z Toba to miałby w d...e była, nie miałby porzeby się z nią spotkać za Takimi plecami! Skąd wiesz ze nadal nie maja kontaktu? 

Gość nfpa704

Za kłamanie zrywam kontakt choćby łączyły mnie z daną jednostką silne więzi...

Gość Gość

Robisz z igły widły. 😄 Ja byłam 2 miesiące temu na kawie ze swoim byłym. Pogadaliśmy, uwaga przeprosił za swoje zachowanie i ustaliliśmy, że nie ma między nami wrogości (a kiedyś była, bo ostra kłótnia była powodem zerwania). Ani nie wlazł mi do łóżka, ani nawet nie kontaktujemy się od tamtej pory. Takie po prostu spotkanie pojednawcze, ale bez ciągu dalszego. 

Gość Gość

Robisz z igły widły. 😄 Ja byłam 2 miesiące temu na kawie ze swoim byłym. Pogadaliśmy, uwaga przeprosił za swoje zachowanie i ustaliliśmy, że nie ma między nami wrogości (a kiedyś była, bo ostra kłótnia była powodem zerwania). Ani nie wlazł mi do łóżka, ani nawet nie kontaktujemy się od tamtej pory. Takie po prostu spotkanie pojednawcze, ale bez ciągu dalszego. 

Gość Kasia
Dnia 22.12.2019 o 21:14, Gość Gosc napisał:

On może nadal ja kochac...gdyby był taki szczęśliwy z Toba to miałby w d...e była, nie miałby porzeby się z nią spotkać za Takimi plecami! Skąd wiesz ze nadal nie maja kontaktu? 

Bo sprawdzam jego wiadomosci od czasu do czasu i nie mają kontaktu, w ogóle nie piszą ze sobą 

Gość gosc
28 minut temu, Gość Kasia napisał:

Bo sprawdzam jego wiadomosci od czasu do czasu i nie mają kontaktu, w ogóle nie piszą ze sobą 

o naiwności...

Gość Gosc
45 minut temu, Gość Kasia napisał:

Przecież on może te wiadomości kasowac. Sprawdzasz po kryjomu czy ,,poprosilas go by dal Ci telefon do sprawdzenia"? 😂