Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jacek

Dziewczyny, jak was wyrwac馃榾

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
2 minuty temu, jbsg napisa艂:

Kiedy艣 w艂a艣nie nadesz艂o... masz spore braki do nadrobienia... 馃槈

We藕 si臋, a偶 mi si臋 gor膮co zrobi艂o... ze strachu przed Tob膮. 馃槈

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
5 minut temu, Go艣膰 Jacek napisa艂:

Arab powiadasz i to ognisty. Al... AK.. IBUM

Odpowiem tak yolo Jacek.聽Nie czekajmy. Patataj pok艂usujmy w rozkoszn膮 dal. 馃槈

Udost臋pnij ten post

2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

We藕 si臋, a偶 mi si臋 gor膮co zrobi艂o... ze strachu przed Tob膮. 馃槈

Oj tam oj tam... mo偶e nie jestem Mister Universum, ale kobiety nie uciekaj膮 na m贸j widok... chyba...聽馃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 minuty temu, jbsg napisa艂:

Oj tam oj tam... mo偶e nie jestem Mister Universum, ale kobiety nie uciekaj膮 na m贸j widok... chyba...聽馃

Oj tak, oj tak. Nie o wygl膮d mi si臋 rozchodzi.聽A o delikatno艣膰, subtelno艣膰, wra偶liwo艣膰 i聽czu艂o艣膰 pod kt贸r膮 ukryta jest dominacja i ch臋膰 zaw艂adni臋cia... chyba.聽馃

Udost臋pnij ten post

5 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Oj tak, oj tak. Nie o wygl膮d mi si臋 rozchodzi.聽A o delikatno艣膰, subtelno艣膰, wra偶liwo艣膰 i聽czu艂o艣膰 pod kt贸r膮 ukryta jest dominacja i ch臋膰 zaw艂adni臋cia... chyba.聽馃

Znasz mnie?馃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, jbsg napisa艂:

Znasz mnie?馃

Troch臋 zmy艣lam, wybacz mi prosz臋... robi臋 to bez kontroli, to znaczy to co o Tobie my艣l臋.聽Nie cieszysz si臋?聽馃

Udost臋pnij ten post

2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Troch臋 zmy艣lam, wybacz mi prosz臋... robi臋 to bez kontroli, to znaczy to co o Tobie my艣l臋.聽Nie cieszysz si臋?聽馃

Niekontrolowane podejrzenie o dominacj臋 i sadyzm..., no pewnie! ka偶dy by si臋 cieszy艂..., ale je艣li jeste艣 taka strachliwa to trafi艂a艣 do bardzo z艂ej dzielnicy... i porzu膰 wszelk膮 nadziej臋 je艣li tu wesz艂a艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10 minut temu, jbsg napisa艂:

Niekontrolowane podejrzenie o dominacj臋 i sadyzm..., no pewnie! ka偶dy by si臋 cieszy艂..., ale je艣li jeste艣 taka strachliwa to trafi艂a艣 do bardzo z艂ej dzielnicy... i porzu膰 wszelk膮 nadziej臋 je艣li tu wesz艂a艣...

Nadziej臋 na to, 偶e b臋dziesz mnie g艂aska艂 i pie艣ci艂? Ale jak tak chc臋! Chc臋! I po i przed i w trakcie te偶.聽Wymigujesz si臋... Pomy艣l聽o聽kobiecie聽ca艂kiem bezbronnej w Twoich r臋kach ze strachem w oczach, kt贸ra b艂aga聽o jeszcze i o wi臋cej. A potem na odwr贸t. Dobranoc, pami臋taj o dacie, b臋d臋.聽

Udost臋pnij ten post

1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Nadziej臋 na to, 偶e b臋dziesz mnie g艂aska艂 i pie艣ci艂? Ale jak tak chc臋! Chc臋! I po i przed i w trakcie te偶.聽Wymigujesz si臋... Pomy艣l聽o聽kobiecie聽ca艂kiem bezbronnej w Twoich r臋kach ze strachem w oczach, kt贸ra b艂aga聽o jeszcze i o wi臋cej. A potem na odwr贸t. Dobranoc, pami臋taj o dacie, b臋d臋.聽

Nie ku艣! Bo ja tak szybko ulegam, 偶e a偶 sam na siebie jestem z艂y...

B臋d臋 pami臋ta艂 o dacie!... jakiej dacie?馃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, jbsg napisa艂:

Nie ku艣! Bo ja tak szybko ulegam, 偶e a偶 sam na siebie jestem z艂y...

B臋d臋 pami臋ta艂 o dacie!... jakiej dacie?馃

艢lubu! Nie sp贸藕nij si臋...聽Nie kusz臋, raczej zniech臋cam jak mog臋. Dlaczego tego nie rozumiesz? Bardzo zacina si臋 forum i wiesz co sobie pomy艣la艂am? 呕e to mi si臋 nie podoba i jeszcze to, 偶e super by艂oby mie膰 Tw贸j numer telefonu, bo wtedy bym Ci wysy艂a艂a spro艣ne sms i fotki. 馃槈 Data... jeste艣my um贸wieni w kawiarnii... na forum.聽

Udost臋pnij ten post

12 godzin temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

艢lubu! Nie sp贸藕nij si臋...聽Nie kusz臋, raczej zniech臋cam jak mog臋. Dlaczego tego nie rozumiesz? Bardzo zacina si臋 forum i wiesz co sobie pomy艣la艂am? 呕e to mi si臋 nie podoba i jeszcze to, 偶e super by艂oby mie膰 Tw贸j numer telefonu, bo wtedy bym Ci wysy艂a艂a spro艣ne sms i fotki. 馃槈 Data... jeste艣my um贸wieni w kawiarnii... na forum.聽

Acha! 艢lubu! B臋d臋 pami臋ta艂! Na pewno!... mam robi膰 za Twoj膮 druhn臋?馃聽Nie znasz mojego numeru?! Dwa razy w rynn臋 raz w parapet...馃槾聽Czy w kawiarni na forum podaj膮 ciasteczka czy trzeba wzi膮膰 swoje? Szybko ustalaj termin bo Miko艂aj jest bardzo zaj臋ty i ma kilka galaktyk do obskoczenia... i jeszcze musi upiec聽pasztet, makowiec i sernik... 馃檪

Udost臋pnij ten post