Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Co byście zrobili i jak się czuli gdyby młodsza koleżanka z pracy się Wami zauroczyła?

Polecane posty

Gość Ona

Mam 23 lata i pracuje w jednej firmie z pewnym 43-latkiem. Ogólnie to bardzo się lubimy, zależnie od dnia i specyfiki pracy- czasem mamy ze sobą dłuższy kontakt, rozmawiamy o wszystkim i o niczym, On jest bardzo miły, często sobie żartuje, opowiada mi dowcipy, jakieś anegdoty ze swojego życia, generalnie mega facet, prima sort. Jakiś czas temu, gdy tak sobie rozmawialiśmy, spojrzałam mu w oczy i dosłownie coś mi odbiło. Na ten moment myślę o Nim bez przerwy, fantazjuję, układam w głowie jakieś sytuacje, scenariusze, strasznie się zauroczyłam. Chciałabym zrobić jakiś krok ale obawiam się jednego. Nie chcę go spłoszyć. Jednak między Nami jest różnica 20 lat, jedno środowisko pracy. Nie chcę żeby mnie unikał albo co gorsza, śmieszkował, że jakaś małolata się w Nim buja. Ale z drugiej strony, czuję że muszę dać mu jakiś znak i chociaż spróbować. Myślałam o najprostszej metodzie głębokich spojrzeń w oczy i na krocze. Jak Wy czulibyście się na Jego miejscu, że koleżanka z pracy z którą czasem współpracujecie, młoda dziewczyna zapłonęła do Was żarem i dosłownie "gwałci" Was wzrokiem? Fajnie, czy dyskomfort? 

Gość Grażyna

Jak pryma sort to bym szarpla. 

Gość Profesor

A tutaj zgorzkniał stare panny głoszą brednie że niby facet 40+ nie ma szans na dwudziestolatkę xD

Gość Mewa

Przystojny chociaż?

Gość frekwencja

43 lata i singiel? bez dzieci i bez ex żon? co z nim nie tak? może jest gejem?

Gość Gość

Mną się zauroczyla starsza i się czuję fantastycznie. Ma 31 a wygląda na 26. Jest cudowna delikatna ale mnie oniesmielać bo też bystra

Gość Gość

Tak jak powyżej. Sprawdziłabym najpierw , czy facet nie ma żony, byłej żony z dzieckiem (wtedy uciekaj), albo partnera. Poza tym, jeżeli wiążesz przyszłość z tą firmą to bym naprawdę powstrzymała się z zakochaniem, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. 

Gość Gosc

Wolny? Jeśli nie to daj sobie na luz, no będziesz cierpieć.