Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvvvv

Każda kobieta ma przygody na imprezach

Polecane posty

Gość Yvvvv

Wiem bo chodzę po imprezach regularnie i widzę jak zaliczyć kobietę na imprezie

Gość sylwia s

Też chodzę po imprezach rodzinnych w strażnicy i nikt nikogo nie zalicza! Moja rodzina nie jest amoralna.

Gość Gość

Jestem kobietą,dla pewności pomacalam się właśnie po tzipie. Nigdy nie miałam przygody na imprezie, nie że względu na brak urody, ale po prostu nie obracam się wśród patologii i nie mam potrzeby mieć takie przygody.

Gdyby to było takie proste jak mówisz, to nie byłoby tu tylu płaczących przegrywów, którzy są załamani swoim prawictwem 🙂 Oni się boją iść do burdelu (tak, boją - nie, że są tacy porządni i sie szanują), a co dopiero mówić o zagadaniu do kobiety na imprezie? Poza tym na imprezy właśnie się po to idzie, żeby mieć przygody. Tylko dla każdego to słowo znaczy co innego 🙂

Gość Gość

No raczej. Bynajmniej nie seksualne. Faceci są obleśni. Z byle kim byle gdzie i byle jak.

Gość sylwia s
53 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem kobietą,dla pewności pomacalam się właśnie po tzipie. Nigdy nie miałam przygody na imprezie, nie że względu na brak urody, ale po prostu nie obracam się wśród patologii i nie mam potrzeby mieć takie przygody.

dokładnie ,ja bym dodała jeszcze że ,,pochodzę z porządnej rodziny ,jestem wierząca i przestrzegam Bożych przykazań.Kobiety nie używają tak ordynarnych wulgaryzmów fuj! obrzydliwe!

Gość sylwia s
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No raczej. Bynajmniej nie seksualne. Faceci są obleśni. Z byle kim byle gdzie i byle jak.

dokładnie.Obrzydliwość .Braki moralne widać gołym okiem

Gość sylwia s
50 minut temu, Mizo napisał:

Gdyby to było takie proste jak mówisz, to nie byłoby tu tylu płaczących przegrywów, którzy są załamani swoim prawictwem 🙂 Oni się boją iść do burdelu (tak, boją - nie, że są tacy porządni i sie szanują), a co dopiero mówić o zagadaniu do kobiety na imprezie? Poza tym na imprezy właśnie się po to idzie, żeby mieć przygody. Tylko dla każdego to słowo znaczy co innego 🙂

byłam na imprezie u wujka bo organizowalismy mu urodziny na,, 50'' w straznicy i jakos wszyscy normalnie sie zachowywali ,moja rodzina nie jest patologiczna tylko wrecz bardzo wierząca .Na imprezie u babci połączonej z Sylwestrem(babcia ma urodziny w Sylwestra) wtedy,, 80'' zorganizowalismy jej w straznicy a my przy okazji mieliśmy ,,Sylwestra' i jakoś tez nie przyp[ominam sobie ekscesów. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość sylwia s napisał:

byłam na imprezie u wujka bo organizowalismy mu urodziny na,, 50'' w straznicy i jakos wszyscy normalnie sie zachowywali ,moja rodzina nie jest patologiczna tylko wrecz bardzo wierząca .Na imprezie u babci połączonej z Sylwestrem(babcia ma urodziny w Sylwestra) wtedy,, 80'' zorganizowalismy jej w straznicy a my przy okazji mieliśmy ,,Sylwestra' i jakoś tez nie przyp[ominam sobie ekscesów. 

Mąż cie zdradza a ty z nim jesteś  ale nie to nie jest patologia. Szwagierka rzekomo cie prześladuje z bratem ale to także nie jest patologia. Święta sylwio. 

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mąż cie zdradza a ty z nim jesteś  ale nie to nie jest patologia. Szwagierka rzekomo cie prześladuje z bratem ale to także nie jest patologia. Święta sylwio. 

jesemt porzadna i z porzadnej rodziny pochodze nie zycze sobioe takich wpisów! Podam cie o zniesławienie i publiczne nękanie!!!!!!!

patologicze są wpisy osob takich jak ty! jakim prawem piszech o moichj sprawach prywatnych? owszem jestem święta za meza szwagierke brata oraz matkę nie odpowiadam!!! sami przed Bogiem odpowiedzą! Nie zycze sobie takich komentarzy nie na temat!!! Wara od mojego życia! Zgłaszam!

Gość Gość
11 minut temu, Gość sylwia s napisał:

jesemt porzadna i z porzadnej rodziny pochodze nie zycze sobioe takich wpisów! Podam cie o zniesławienie i publiczne nękanie!!!!!!!

patologicze są wpisy osob takich jak ty! jakim prawem piszech o moichj sprawach prywatnych? owszem jestem święta za meza szwagierke brata oraz matkę nie odpowiadam!!! sami przed Bogiem odpowiedzą! Nie zycze sobie takich komentarzy nie na temat!!! Wara od mojego życia! Zgłaszam!

To twoja wina bo to ty opisujesz swoje patologiczne życie. Chyba jesteś dorosła i znasz mechanizm przyczyny i skutku . 

Gość sylwia s
15 minut temu, Gość Gość napisał:

tak jestem bo jestem odpowiedzialna ! bo ślubowałam! bo jestem wierząca ! bo trzeba być w życiu konswekwentnym! Nie odpowiadam za drugiego człowieka ! nie od[powiadam za jego sumienie za to jak sie prowadzi ,nie odpowiadam za to co robia mi brat z matką i szwagierką! Od takich ludzi trzymam sie z daleka .Widze ze masz niezłe informacje a moze policja powinna sie toba zainteresować to wtedy zajmiesz sie swoim zyciem zamiast cudzym co? Jaki to ma zwioazek z tematem? jakim prawem piszesz publicznie po moim zyciu prywatnym? jakim prawem sie interesujesz? Masz jakis problem to do psychatry.

Gość Gość

Czy jest na sali psychiatra? Ta kobieta potrzebuje pomocy. 

Gość sylwia s
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To twoja wina bo to ty opisujesz swoje patologiczne życie. Chyba jesteś dorosła i znasz mechanizm przyczyny i skutku . 

nie pieprz bzdur!  Ta wpadka bedzie cie drogo kosztowac chyba zdajesz sobie z tego sprawe ze wiem doskonale kim jesteś! Nigdzie nie pisałam tutaj o bracie i szwagierce widzisz oj jaka wpadka!!!!!! to jak przyznanie sie do winy ! Dzięki za kolejny dowód w sprawie! Teraz to juz na pewno wam nie popuszcze! 

22 minuty temu, Gość Gość napisał:

tak jestem bo jestem odpowiedzialna ! bo ślubowałam! bo jestem wierząca ! bo trzeba być w życiu konswekwentnym! Nie odpowiadam za drugiego człowieka ! nie od[powiadam za jego sumienie za to jak sie prowadzi ,nie odpowiadam za to co robia mi brat z matką i szwagierką! Od takich ludzi trzymam sie z daleka .Widze ze masz niezłe informacje a moze policja powinna sie toba zainteresować to wtedy zajmiesz sie swoim zyciem zamiast cudzym co? Jaki to ma zwioazek z tematem? jakim prawem piszesz publicznie po moim zyciu prywatnym? jakim prawem sie interesujesz? Masz jakis problem to do psychatry.

Gość sylwia s
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy jest na sali psychiatra? Ta kobieta potrzebuje pomocy. 

owszem, potrzebujesz! biorac pod uwage  twój ostatni wyczyn! Wiesz o czym mowa!

Gość Gość

No to kim jestem? 

Gość sylwia s
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

No to kim jestem? 

wnosze o wydanie IP zresztą to tylko formalnosc tak swoją drogą to niezłe info i na czasie bo nigdzie tu nie  było słowa o bracie i szwagierce! Ta wpadka bedzie cie drogo kosztować.Podajesz poufne informacje publicznie i bez mojej zgody! w dodatku informacje do których tylko osoby z rodziny wlasnie mają dostęp! i ich polplecznicy! widzisz ! po nitcce do kłębka!

Gość sylwia s
28 minut temu, Gość Gość napisał:

No to kim jestem? 

a teraz do garów bo Wigilia jest!

Gość Gość
Przed chwilą, Gość sylwia s napisał:

a teraz do garów bo Wigilia jest!

Już skończyłam sylwju. 

Gość Gość

Znowu kompleksy się odezwały i w ruch poszedł stworzony profil Sylwii. Jak zwykle żałośni,  niezmiennie żałośni jesteście.

Gość winn

niewiem, ale dziewczyy to sie wyżywają seksualnie w wieku nastoletnim, przynajmiej wiem, że jak sie mialo nascie lat, to zawsze sie jakies znajdywały do samochodu do macania

Gość sylwia s
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Znowu kompleksy się odezwały i w ruch poszedł stworzony profil Sylwii. Jak zwykle żałośni,  niezmiennie żałośni jesteście.

stworzony? kogo ty chcesz oszukać? nigdy wam sie nie uda wygrac ze mną! co powiedziałam w domu? albo mnie wszyscy po kolei przeprosicie albo moja noga wiecej tam nie stanie! Skonczyłam z wami wszystkimi !

Gość Ona
8 godzin temu, Gość Yvvvv napisał:

Wiem bo chodzę po imprezach regularnie i widzę jak zaliczyć kobietę na imprezie

Nie prawda

Gość Gosc

Bo Ty takie widziales to znaczy ze KAZDA? 😂😂

Gość tylko ...ki

:P

Gość taki obraz wasz
Dnia 24.12.2019 o 12:36, Mizo napisał:

Nikt się nie boi iść do burdelu, nas to po prostu brzydzi.

Gość Rybnik

Kobiety kochają przygodnych seks

Gość nice

Nie chodzę na imprezy, a jak chodziłam, to po to żeby tańczyć, a nie uprawiać przygodny seks. Dlatego uważaj na kwantyfikatory. Nie każda. 

Gość Gość

Seks jest super. I przygody są super.