Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

ludzie są okrutni

Polecane posty

Gość Gość
16 minut temu, Gość Marzena napisał:

W porządku ale ładnie byłoby podziękować że poświęciłam Ci swój czas. Przecież starałam się pomóc a Ty odpowiadasz niegrzecznie

Po pierwsze zrobiłaś to ze swojej woli, a ja Ciebie o to nie prosiłem. Piszę tu o poświęconym czasie. Po 2. Spędziłaś tu zaledwie kilka chwil i udzieliłaś się pomijając ostatnią wypowiedź zaledwie 3 razy. Po 3. Napisałem, WYBACZ, ale..... to jest równoznaczne z przepraszam. 

Gość gość

Wcale się nie dziwię że tak Cię traktują. Człowieku ogarnij się i zacznij od siebie😬

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Wcale się nie dziwię że tak Cię traktują. Człowieku ogarnij się i zacznij od siebie😬

Bez powodu nie jest starym kawalerem, widać to po wpisach.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie znasz mnie, a co za tym idzie wyciągasz pochopne wnioski i to tylko dlatego, że sugerujesz się niesprawiedliwą oceną jednej osoby. Z całym szacunkiem, ale nie uważam aby ktokolwiek mógł uzyskać pełen obraz sytuacji. Wymagało by to poznania mnie osobiście. Dlatego też nie będę przejmował się bezpodstawną krytyką. Ponadto podkreślam, że temat nie dotyczy tego jak ja się zachowuję w stosunku do osób zaglądających na to forum tylko tego jak ludzie postrzegają osoby samotne. Reakcja ich często dotyka nas i w ten sposób budzi się frustracja. Owszem mogę być dla niektórych zwłaszcza tutaj mniej miły, ale to nie znaczy, że jestem taki dla wszystkich. To jakże specyficzne miejsce pełne roszczeniowych osób, trolli, hejterów, nastolatków i ludzi niezrównoważonych psychicznie nie jest warte moich emocji. Chcę przez to powiedzieć, że nawet jak ktoś się będzie bardzo starał to nie naruszy mojej równowagi. 🙂 W przeciwieństwie do innych unikam konfliktów i zamykam wątek ucinając wszelkie dyskusje i prowokacje. 
Nie będę dziękował komuś tylko dlatego, że tego oczekuje. Ja tez oczekiwałem wiele rzeczy po tym miejscu, ale no cóż... tutejsze realia są bardzo specyficzne i trzeba patrzeć na to z przymrużeniem oka. Ponadto słowo wybacz i przepraszam są bliskoznaczne i oznaczają w kontekście mojej wypowiedzi praktycznie to samo. Zatem wnioskuję, że chcesz mnie sprowokować... co tym bardziej mnie zaczyna bawić. No ale cóż... takie życie. 😄 
Przynajmniej sobie mogę pofilozofować i popisać o pierdołach. Zapomnę o tym co mnie spotkało i skoncentruje się na was. Jedyne co z tej rozmowy mogę jednak wynieść to chyba fakt, że zarówno w realu jak i tutaj ludzie są na swój sposób okrutni, a zatem nie wnoszą w moje życie nic wartościowego. 
Kończąc ten przydługawy i niezrozumiały dla niektórych z was wywód streszczenie. Należy się to wam.
Kończę 😄 
Dzięki za poświęconą uwagę i przepraszam za to, że ktoś przeze mnie poczuł się źle. Oczywiście piszę to do tej powiedzmy "normalnej" części odbiorców mojego przekazu. 😉
Dobrej nocy 🙂 

Gość gość

Stara śpiewka,jeden cudowny a cała reszta zła 🤔

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Stara śpiewka,jeden cudowny a cała reszta zła 🤔

Znasz to bo sam tak śpiewasz. 😛 

Gość Gosc

To taka polska przypadlosc. Potrzeba wpierniczania sie w czyjąś prywatność i wywieranie presji. Autorze, uwierz mi, nie tylko samotnym po 30tce sie obrywa. Mnie tez sie dzisiaj z mezem oberwalo od tesciow i moich rodzicow za to, ze nie splodzilismy jeszcze potomka. Te swieta to jakas maskarada i zenada. 

Gość gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Znasz to bo sam tak śpiewasz. 😛 

Tak, razem z Tobą.😀