Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denzel

mam problem, pewna ukrainka nie chce mi dac... a myslalem, ze pójdzie łatwo

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

musisz byc wstretny z wygladu jak przez dwa lata "nic"nie upolowales...i w dodatku golodupiec bo go nie stac.nawet na rokse

zostaw w spokoju normalna dziewczyne.

True, musi latać 2 miesiące za laską aby ją tylko przelecieć 🤣🤣🤣🤦 normalny chłop jak nic nie upoluje w klubie wtedy idzie na dzi/wki

Jak ktoś wyżej napisał jesteś przegrywem i tyle 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość denzel napisał:

problem polega na tym, ze ona w cale nie jest jakas mega atrakcyjna, raczej bardzo mocno przecietna .. i myslalem, ze mi z nia pojdzie raz dwa, z braku laku mysle sobie- w sumie to moge ja por0chac,

mijają juz 2 miesiace odkad sie "staram" a ona ciagle nie chce mnie zaprosic do siebie do pokoju.. tylko spotkania koncza sie buziakiem w polik i papa... ku.rwa juz mnie to irytuje, zebym mial tyle czasu latac za jakas srednia ukrainka?? bo gdyby to byla jakas mega super laska i do tego polka, to ok.. moge nawet rok latać, no ale ku.rwa nie w takim przypadku

Co na to twoja narzeczona? I ta w galerii poznana gimnazjalistka, bo na gimnazjum skończyła edukację,  to chyba dobre określenie? Ukrainka,  jak widać, nie chce dziw&karza.  

Gość to źle myślałeś
3 godziny temu, Gość denzel napisał:

bo gdyby to byla jakas mega super laska i do tego polka, to ok.. moge nawet rok latać, no ale ku.rwa nie w takim przypadku

a co to, Polki jakieś lepsze od Ukrainek?

Gość gosc

Ukrainka chce ciągnąć kasę, a nie ch..., jak to mają w zwyczaju wszystkie sowieckie żenszczyny.  Rzuć ją w ...du, bo tylko tracisz czas i kłopotów sobie narobisz. Od ruskich najlepiej trzymać się z daleka.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ukrainka chce ciągnąć kasę, a nie ch..., jak to mają w zwyczaju wszystkie sowieckie żenszczyny.  Rzuć ją w ...du, bo tylko tracisz czas i kłopotów sobie narobisz. Od ruskich najlepiej trzymać się z daleka.

Z tego co pisałeś to najlepiej ciągnie polska galerianka, poza tym nie możesz rzucić czegoś,  czego nie trzymasz ani kogoś,  kogo nie masz.

Gość Gość
27 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak on nie ma kasy na roksi, to skąd ma mieć kasę na ukrainkę 😂😂😂 za darmo nic w życiu nie ma 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z tego co pisałeś to najlepiej ciągnie polska galerianka, poza tym nie możesz rzucić czegoś,  czego nie trzymasz ani kogoś,  kogo nie masz.

Galerianki też za darmo nic nie dadzą, tez trzeba z kasy wyskoczyć 

Gość gość

Czyżby temat założony przez to odrażające indywiduum, które pisało tu jakiś czas temu pod nickiem: "Arystoteles"?