Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiekteria92

Czy ludzie w wieku 27 lat chodzą jeszcze na imprezy?

Polecane posty

Gość Krzysiekteria92

bo ja bliżej liceum miałem o to straszny ból duupy że ja nie chodzę na imprezy. A teraz już nie mam kontaktu z ludźmi taki jaki był chociaż w liceum i nie wiem czy ludzie w moim wieku i starsi chodzą jeszcze na imprezy czy też nie?

Chodzą ale rzadziej. 

Ja se sam chodzę jak nie mam z kim 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Krzysiekteria92 napisał:

bo ja bliżej liceum miałem o to straszny ból duupy że ja nie chodzę na imprezy. A teraz już nie mam kontaktu z ludźmi taki jaki był chociaż w liceum i nie wiem czy ludzie w moim wieku i starsi chodzą jeszcze na imprezy czy też nie?

chooj cie to obchodzi pier/dolony ped/ofilu skazany prawomocnym wyrokiem z art 202kk!!!!!!! 

Gość gość
2 minuty temu, ElitexD napisał:

Chodzą ale rzadziej. 

Ja se sam chodzę jak nie mam z kim 

popierasz ped/ofilie, ze z ped/ofilem sobie piszesz krva???? 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

popierasz ped/ofilie, ze z ped/ofilem sobie piszesz krva???? 

Ja nie wiem kim tu jest kto 

Ale jak pedo to choooj z nim i nie będę 

Gość gość
3 minuty temu, ElitexD napisał:

Ja nie wiem kim tu jest kto 

Ale jak pedo to choooj z nim i nie będę 

powaznie ci pisze. 

Jakies dwaata temu lolicja wjecha mu na chate i płakał cwel, ze mu zabrali komputer i telefon do ekspertyzy. 

Potem sie żalił ze dostal wyrok za pisanie tresci o charakterze ped/ofilskim na kafe. 

cwelisko pisał ze chcialby zgwalcic 4 letnie dziecko i ze dziecko zgwŁcone to dziecko zadowolone i ogolnie zakladal podobme tematy z nicku 92 roskosmos dziewięćdziesiątdwa. 

7 minut temu, Gość gość napisał:

powaznie ci pisze. 

Jakies dwaata temu lolicja wjecha mu na chate i płakał cwel, ze mu zabrali komputer i telefon do ekspertyzy. 

Potem sie żalił ze dostal wyrok za pisanie tresci o charakterze ped/ofilskim na kafe. 

cwelisko pisał ze chcialby zgwalcic 4 letnie dziecko i ze dziecko zgwŁcone to dziecko zadowolone i ogolnie zakladal podobme tematy z nicku 92 roskosmos dziewięćdziesiątdwa. 

No to dzięki za info. Coś kojarzę on miał komunistyczne avatary też? 

Gość Osteczka

Chodzą, ale raczej napić się i pogadać, czasem może potańczą, ale niewiele.

Gość Gość

całkiem regularnie leczę kaca więc tak, jak najbardziej są tacy co chodzą na imprezy 🙂

Gość gość
16 minut temu, ElitexD napisał:

No to dzięki za info. Coś kojarzę on miał komunistyczne avatary też? 

tak dokladnie, ogolnie ciagle cwel pisze ze nie ma dziesczyny i mam kilka jego fot. 

Zdjecia z kałem w misce tez. byly jego, widziałeś je? 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

tak dokladnie, ogolnie ciagle cwel pisze ze nie ma dziesczyny i mam kilka jego fot. 

Zdjecia z kałem w misce tez. byly jego, widziałeś je? 

Nie, nie wchodzilem na jego tematy coś tylko kojarzę że chyba Fiu.ta wstawił kiedyś 

Gość gość
1 minutę temu, ElitexD napisał:

Nie, nie wchodzilem na jego tematy coś tylko kojarzę że chyba Fiu.ta wstawił kiedyś 

nie raz, wstawil tez kiedys fote jak wali w kaloryfer i jest obwiazany paskiem pod pachami.

ogolnie freak jak chooj. 

Gość krzysiekteria92

Ja nigdy nie byłem na imprezie

Aaa i chyba maturę zdawal 5 lat pod rząd bo nie mógł zdać dopiero jak matka mu załatwiła to dostał te 30% xd

Gość Dret

To był Cwaniak 84 a nie Krzychu. Obaj grubasy ale to nie ta sama osoba.

Gość Kiss

Rzadko... ale czasem ze znajomymi umawiam się na planszówki. A tak to raczej nawet nie zapraszam ludzi do domu tylko do kawiarni itp.

Gość gość
5 minut temu, Gość Dret napisał:

To był Cwaniak 84 a nie Krzychu. Obaj grubasy ale to nie ta sama osoba.

stul ryja 92 ped/ofilu!!!! 

cwaniak84 to twoje konto!!! 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Krzysiekteria92 napisał:

Takie pytanie to tylko w polsce można zadać, gdzie istnieje dziwne przekonanie, że gdy masz ok 30 lat musisz być nudziarzem bez życia towarzyskiego i za to KONIECZNIE mieć gromade dzieci, męża i brac zasiłki. 

Autorze, jesteś młody chłop. Jak ktoś lubi chodzić na imprezy to sobie chodzi, wiek nie ma nic do rzeczy. 

Gość gość

Chodzą, chociaż już nie z taką częstotliwością jak wcześniej. Mnie się na ten przykład już w ogóle nie chce, a kiedy już się znajdę na jakiejś imprezie to najczęściej za czyjąś namową albo przypadkiem, bo akurat znajduję się w pobliżu jakiejś tańcbudy i grzechem byłoby nie wejść na dwa szybkie 😛

Gość gość
20 minut temu, Gość Kiss napisał:

Rzadko... ale czasem ze znajomymi umawiam się na planszówki. A tak to raczej nawet nie zapraszam ludzi do domu tylko do kawiarni itp.

Chodzisz na planszówki do jakiegoś lokalu czy gracie w domu?

Gość krzysiekteria92

Ja nie byłem nigdy na imprezie bo nie ma z kim chodzić i nikt mnie nigdy nie zaprosił nigdzie. A sam to bez sensu się pakować do jakiegoś klubu, ściany podpierać. Źle mi z tym.

Gość toja1

ja mam 29 lat i ostatnio zacząłem chodzić po klubach po kilku letniej przerwie, a chodze tam tylko dlatego żeby zapoznać tam jakąś dziewczyne, ale powiem Ci że jest ciężko, bo 95% dziewczyn to poniżej 20 roku życia tam jest więc za młode, no ale jeszcze pochodze przez jakiś czas, pozdro z Rzeszowa

Gość toja1

a i ostatnio z jakims typem tam gadalem i sie pytalem ile ma lat, i sie okazało że też ma 29 więć jak masz 27 to luźno, chłopaki w klubie to są tak w wieku 20-32, dziewczyny 17-21.