Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotaryngia

Dlaczego nie chce się mną zainteresować?

Polecane posty

Gość Lotaryngia

Ma około 32 lat, a ja jestem od niego 3 lata młodsza. Pracuje, zarabia chyba całkiem nieźle, ponieważ buduje dom. No i uważam, że idealnie byśmy do siebie pasowali. Jestem też po studiach, na polskie warunki zarabiam całkiem ok. Ale on spotyka się tylko z dziewczynami koło 25 lat. Wiadomo, takie nie mają jeszcze dobrej pracy, nie są też ustabilizowane. Wiem od jego znajomych, że rzadko był w związkach, w poważniejszym był jeszcze na studiach, ale dziewczyna go rzuciła i bardzo do przeżył. Między innymi dlatego zaczął studiować drugi kierunek, żeby mieć cały wolny czas zajęty. Niestety mało wiem, jak spędza wolny czas, żeby np. przypadkiem go gdzieś spotkać. Znamy się tylko z widzenia, z 2 imprez. Jak to rozegrać, zagadywałam go na drugiej imprezie, ale nie wziął nawet numeru telefonu.

Gość Gość

Już pustak który leci na dom i haje

Gość Lotaryngia

Nie lubię takiego upraszczania, sama mam własne mieszkanie i po prostu cenię, że też nie prowadzi typowo konsumcyjnego życia i ma jakieś cele.

Gość krzysiekteria92

Ja nie miałem nigdy dziewczyny a mam 27 lat ponad.

Gość gosc
54 minuty temu, Gość Lotaryngia napisał:

Nie lubię takiego upraszczania, sama mam własne mieszkanie i po prostu cenię, że też nie prowadzi typowo konsumcyjnego życia i ma jakieś cele.

Tez mi cel, mieszkanie

Gość karramba123

Widac,nie podobasz mu sie z wygladu lub charakteru...poprostu nic muedzy wami nie pyknelo

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość karramba123 napisał:

Widac,nie podobasz mu sie z wygladu lub charakteru...poprostu nic muedzy wami nie pyknelo

No walsnie, mial okazje a numeru nie wziął wiec nie jest zainteresowany, przyjmij to do wiadomosci i nie narzucaj się.