Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiutka99

Co robicie

Polecane posty

1 minutę temu, 555333222 napisał:

No a po co oni jeszcze graja... Sto milionow dolarow jeat wygrane, puchary sa, 10 wygranych na kazdym turnieju... A inni dopiero zaczynaja, i musza z takimi dziadami grac i przegrac z gory. Chciwosc??

Lepiej grac ile mozna a potem pod koniec kariery sie kompromitowac,jak Radwanska hahah

może nie wiedzą co po tenisie mieliby robić, a ja mogą grać to grają. Kobieta może się zdecydować np na macierzyństwo i przyśpieszyć decyzję o końcu kariery. Ale np Martina Hingis zakończyła karierę, a potem wznowiła, grała więcej w deblu, no i też wygrywała.

Gość z miasta Katowice

Najbwrdziej mnie bawi jak taki nadal sie nabiega na korcie  i napoci i 150 milionow dolarow a taki dicaprio dostaje tyle za jeden film hahah...

a ty golasie jesteś biedakiem pustym jak bęben 

2 minuty temu, 555333222 napisał:

Najbwrdziej mnie bawi jak taki nadal sie nabiega na korcie  i napoci i 150 milionow dolarow a taki dicaprio dostaje tyle za jeden film hahah...

Ale Nadalowi nikt tyle co Di Caprio za gre w filmach by nie płacił, no a za tenis tak

Widzisz gdyby stare wygi szybciej konczyli kariere, to takie zawodniczki jak Ty mialyby szanse grac w wielkim szremie, a tak to ciezko.

A swoja droga dzisiaj pokazywali zone federera,to niezla jej karyna... Nieatety kolczyki z brylantami a taka upasiona, nie wiem jak zona sportowca moze byc taka tega ble

No ale ja i tak  w wielkim szlemie bym nie zagrała. 

Co do żony Federera, no wygląd to nie wszystko, chce mieć taką żonę, to ma. 

2 minuty temu, 555333222 napisał:

Slyszalem ze ostatnio dicaprio za avtar 2 podobno miliard dolcow mial w umowie a nadal sie napoci i ledwo dwiescie milionow hhah

No a myślisz, że aktor to ma mało pracy. A Nadal zarabia na czymś co przynajmniej kiedyś musiał bardzo lubić, pieniądze jakich 99% ludzi nigdy nie zarobi. No i ilu ludzi ma pieniądze z tego co lubi i ich to interesuje?.

Gość Stanford

Kopie kryptowaluty na apce minepi.com/AndyMk44