Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasmina

Czy dac sobie spokój?

Polecane posty

Gość Yasmina

Czesc, pisze z chlopakiem przez internet i poznalismy sie przez portal randkowy a teraz piszemy przez messengera (fb) nie wiem zaproponowalam mu spotkanie ale on szedl z kolegami na piwo a ja szlam na zakupy swiateczne. Napisal  mi zyczenia na swieta i ja zapytalam jak mu mijaja i odpisal ale nie wiem co mam zrobic czy on planuje sie ze mna spotkac? Czy on chce kontynuowac relacje ? Piszemy juz 3 tygodnie ze soba i nie wiem co dalej? 

Gość Gość

A dlaczego nas pytasz? Chłopaka zapytaj, tylko on wie czy chce się tobą spotkać.

Gość lotomoto

jezu……….…..ale problem 

Gość Gosc

Nie narzucają się dziewczyno! Juz raz go zapytalas jako pierwsza o spotkanie (co jest błędem, bo to.on powinien zapytać), zbył Cie bo miał inne plany i juz nie zaproponował innego terminu, a na Święta pewnie pierwsza napisalas mu życzenia? Popelniasz podstawowy błąd.i.pokazujesz ze Ci bardziej zależy, a wtedy wielu facetów się zniechceca bo nie jesteś dla. nich zadnym wyzwaniem. Chyba juz schrzanilas ta znajomość... Lepiej nic juz pierwszą nie pisz. Moze jeszcze się odezwie ale szanse marne

Gość Gosc

Nie narzucaj się dziewczyno! Juz raz go zapytalas jako pierwsza o spotkanie (co jest błędem, bo to.on powinien zapytać), zbył Cie bo miał inne plany i juz nie zaproponował innego terminu, a na Święta pewnie pierwsza napisalas mu życzenia? Popelniasz podstawowy błąd.i.pokazujesz ze Ci bardziej zależy, a wtedy wielu facetów się zniechceca bo nie jesteś dla. nich zadnym wyzwaniem. Chyba juz schrzanilas ta znajomość... Lepiej nic juz pierwszą nie pisz. Moze jeszcze się odezwie ale szanse marne

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Yasmina napisał:

Jaśminka? 

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie narzucają się dziewczyno! Juz raz go zapytalas jako pierwsza o spotkanie (co jest błędem, bo to.on powinien zapytać), zbył Cie bo miał inne plany i juz nie zaproponował innego terminu, a na Święta pewnie pierwsza napisalas mu życzenia? Popelniasz podstawowy błąd.i.pokazujesz ze Ci bardziej zależy, a wtedy wielu facetów się zniechceca bo nie jesteś dla. nich zadnym wyzwaniem. Chyba juz schrzanilas ta znajomość... Lepiej nic juz pierwszą nie pisz. Moze jeszcze się odezwie ale szanse marne

on nic nie powinien, co najwyżej może

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

on nic nie powinien, co najwyżej może

Fakt ze może,.widocznie NIE CHCE