Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelec

Internet stacjonarny do firmy w Kielcach

Polecane posty

Gość pawelec

Szukam dobrej oferty. Zależy mi na niezawodność i rozsąnej cenie, ale najważniejsze, żeby po prostu z tym internetem nie było żadnych problemów. Jakaś sprawdzona propozycja? Coś konkretnego?

Gość babeks

A jakiś konkretny adres? Nie istnieje oferta, która jest dostępna wszędzie. Nawet internet mobilny nie jest dostępny w każdej części miasta. Sprawdź sobie za lasem 😉 Podaj adres, to ci podpowiem, co możesz brać pod uwagę.

Gość pawelec

A to nie mogę tego sprawdzić sam? Podawanie publicznie adresu jest mi średnio na rękę, a poza tym - tutaj nie ma jak wysłać prywatnej wiadomości. Gdzie to sprawdzasz?

Gość babeks

Wystarczy porównywarka PanWybierak. Podajesz dane adresowe i nazwę usługi. Szybko i łatwo to ogarniecie. Przynajmniej za każdym razem, jak sprawdzaliśmy, to dane się zgadzały. Aktualizacje są bardzo częste. Ogólnie - bardzo przydatne rozwiązanie. 

Gość radekzet

Tak, działa to, też używaliśmy. Wybieraliśmy tak internet i telewizję. Dużo łatwiejsze rozwiązanie niż ręczne szukanie. To, co porównywaliśmy, w 100 proc. się zgadzało. Wszystkie dane aktualne. A zresztą - i tak ostatecznie przed podpisaniem umowy sprawdza się ręcznie, czy na pewno wszystko jest OK.