Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka344455

wargi sromowe

Polecane posty

Gość Lilka344455

Moim wielkim kompleksem są wystające wargi Sromowe. Myślicie że facetom one się podobają? Jak stanę w rozkroku widać że wystają... przez to nie mogę ułożyć sobie życia 😑😑

Gość gość

Jak to? Przez wargi sromowe nie możesz sobie ułożyć życia? Pokazujesz je wszystkim czy jak? Facetom podoba się wszystko, każda cipka, każda waga, każda twarz. To jeebane zwierzęta są i wstyd mi czasami za tych cucków, że jestem z ich gatunku. 

A wystające wargi to nic złego. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Lilka344455 napisał:

Moim wielkim kompleksem są wystające wargi Sromowe. Myślicie że facetom one się podobają? Jak stanę w rozkroku widać że wystają... przez to nie mogę ułożyć sobie życia 😑😑

Jak byłam chuda, to też mi wystawały, ale jak zaczęłam tyć to zaczęły się chować. Teraz od tamtej pory przytyłam 40 kg i teraz ich nie widać.

Gość Lilla34455

Tak, to prawda nie mogę sobie ułożyć życia bo się wstydzę. Wydaje mi się że facet ucieknie gdy he zobaczy na filmach czy stronach one są takie ładne i myślę że każda kobieta takie ma 😑

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Facetom podoba się wszystko, każda cipka, każda waga, każda twarz. To jeebane zwierzęta są i wstyd mi czasami za tych cucków, że jestem z ich gatunku. 

A wystające wargi to nic złego. 

Nieprawda, jestem facetem i często rozmawiamy w pracy z kolegami o cipkach i każdy z nas jest tego samego zdania, że wystające wargi sromowe z cipki, to coś ohydnego. Cipka musi wyglądać jak bułeczka.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Lilla34455 napisał:

Tak, to prawda nie mogę sobie ułożyć życia bo się wstydzę. Wydaje mi się że facet ucieknie gdy he zobaczy na filmach czy stronach one są takie ładne i myślę że każda kobieta takie ma 😑

Twoje wargi wyglądają tak samo jak wargi twojej mamy/babci/prababci, może mamy od strony ojca, a jednak wszystkie miały facetów. Nie bądź głupia, temat uważam za zamknięty. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nieprawda, jestem facetem i często rozmawiamy w pracy z kolegami o cipkach i każdy z nas jest tego samego zdania, że wystające wargi sromowe z cipki, to coś ohydnego. Cipka musi wyglądać jak bułeczka.

Nieprawda. Jestem facetem i często rozmawiamy w pracy z kolegami o kobietach w przerwach od wsadzania sobie kuutasów w duupy i tylko raz temat zszedł na cipki i również tylko raz, na kształt samych warg sromowych. 

Gość gość

Ja takie motylki uwielbiam , nie lubię bułeczek bo nie wyglądają jak prawdziwa cipka . Fajnie gdy jeszcze włosięta są .

Gość dfdfdf
27 minut temu, Gość gość napisał:

Ja takie motylki uwielbiam , nie lubię bułeczek bo nie wyglądają jak prawdziwa cipka . Fajnie gdy jeszcze włosięta są .

z krwia mentruacyjną na buszu

Gość Gość

Jest wyjście, zbieraj na operację, w tych czasach to nic wielkiego.Tylko poszukaj dobrego chirurga.

Gość Lil xan
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jest wyjście, zbieraj na operację, w tych czasach to nic wielkiego.Tylko poszukaj dobrego chirurga.

Chirurg szczekowy oświadczył,  że chciałby abym został jego chłopakiem I że mnie kocha . Miał 32 lata 

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Lilka344455 napisał:

Jest jedno wyjście. Nigdy nie rozbieraj się przed przyszłym partnerem, a seks uprawiaj tylko po ciemku. Może znajdziesz jelenia który ożeni się z tobą.

Gość Misia

Come on, każdy ma inne wargi sromowe, nie ma w tym nic złego! Jeżeli Ci przeszkadza to bardziej i chciałabyś to zmienić, jest masa specjalistów, ginekologów w tej dziedzinie. Polecam doktora Tomasza Bastę z Krakowa. Moja siostra korzystała z podobnego zabiegu – perineoplastyki i była naprawdę bardzo zadowolona.

Gość prawi 124

ht tps://whatboyswant.com/babes/flashing-babes/2903299?c=n

ocen sylwetkę