Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta dziewczyna

Mam ochotę na Pawła

Polecane posty

Gość Ta dziewczyna

Podoba mi się mój starszy o 20 lat znajomy z pracy. Obiło mi się o uszy, że prawdopodobnie ma żonę ale... Może już jest zmęczony i znudzony tym wieloletnim związkiem i nie czerpie z Niego radości a flirt z młodszą kobietą dodałby mu wigoru i byłby szczęśliwszy? Mam ochotę napisać do Niego smsa, najpierw anonimowo, wybadać sprawę, zobaczyć czy jest skory do takich figlów a potem iść na całość. Co w sumie szkodzi gdybyśmy zaszaleli raz czy dwa w absolutnej tajemnicy, On miałby radoche i nieziemski orgazm z 20 lat młodszą kompanką, ja także nasyciłabym się moim Pawełkiem, bez żadnego niszczenia Jego związku i komplikowania życia. Dobry pomysł? 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Ta dziewczyna napisał:

Podoba mi się mój starszy o 20 lat znajomy z pracy. Obiło mi się o uszy, że prawdopodobnie ma żonę ale... Może już jest zmęczony i znudzony tym wieloletnim związkiem i nie czerpie z Niego radości a flirt z młodszą kobietą dodałby mu wigoru i byłby szczęśliwszy? Mam ochotę napisać do Niego smsa, najpierw anonimowo, wybadać sprawę, zobaczyć czy jest skory do takich figlów a potem iść na całość. Co w sumie szkodzi gdybyśmy zaszaleli raz czy dwa w absolutnej tajemnicy, On miałby radoche i nieziemski orgazm z 20 lat młodszą kompanką, ja także nasyciłabym się moim Pawełkiem, bez żadnego niszczenia Jego związku i komplikowania życia. Dobry pomysł? 

Co jak ma 10 cm w portkach? Rozczarowanie? 😞  Sama mineta to zdecydowanie za mało.

Gość Paweł
33 minuty temu, Gość Ta dziewczyna napisał:

Tak myślałem że ci się podobam. Więc napisz do mnie. Czekam

Gość Klara
17 godzin temu, MaestroSyntetyczny napisał:

..To wystarczy by kobieta była młodsza bym miał nieziemski orgazm?! Kur/wa, ja się zdecydowanie marnuję na tej Ziemi.

Nie tylko ty gamonku.. Nigdy nie pomyslalam o tym że mając mlodszego faceta mogę na sam jego widok odplynac. Chyba jestem zacofana jak kosciol😞😢😭