Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaa

Co sądzicie o Olfie?

Polecane posty

Gość gość
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Ktoś pisze o Januszu, że Szusz i Andziaks go widziały. A zwróciliście uwagę, w tych filmikach z wyjazdu do willi rodziców Andziaks, rok temu chyba, gdzie zaprosiła właśnie Szusz z mężem i Olfę z „Januszem”, w filmiku Andzi była kamera ustawiona w taki sposób, ze ukazywała cały stół, przy którym siedzieli ze swoimi gośćmi i nie tylko nie było żadnego „Janusza” obok Olfy, nie było nawet nakrycia dla niego 😂 Zobaczcie sobie. A inne vlogerki przecież nie będą jej demaskować, bo wszystkie jadą na jednym wózku i same by nie chciały by coś na nich temat wypłynęło. 

Naucz się poprawnie układać zdania. Nad przecinkami też popracuj. Ciężko czyta się taki bełkot. 

Gość Aaaa

Jakby ktoś nie wiedział o jaki filmik chodzi to 

Otwarcie pierwszego salonu mon credo Bracka warszawa

0:57 

byl to rok 2012 i był to Kuba t

Gość gosc

Tak, to on, ale to nie jest jej facet, tylko znajomy 🙂 który robi we wszystkich filmikach za Janusza. A faceta prawdziwego brak.

Gość gość

Olfa ma syndrom typowej dziewczyny, która w dzieciństwie zmagała się ze skrajną biedą i patologią. Konsumpcjonizm, kupowanie ciuchów, przedmiotów, obnoszenie się markami i podkreślanie  co ile kosztowało i jakie to jest "luksusowe". Jej ścieżka kariery też jest zastanawiająca. Dziwi mnie też kwestia wynajmu mieszkania. Dorośli ludzie, o niby tak wysokim statusie nie mają żadnej nieruchomości na własność? Myślę że to wykreowana postać tak samo jak jej Janusz. Pewnie wiecie jakie układy panują w takim mediakrafcie (kanał Olfy do nich należy?) i do czego zmuszani są twórcy. Olfa wiadomo że chce zarobić dlatego godzi się na taką działalność w internecie. Poza tym wydaje się być mocno zagubiona, nie wykluczam że w realu jest sympatyczna.

Gość pppp
1 godzinę temu, Gość Gupek napisał:

Mylisz się. Janusz siedział naprzeciwko chłopa Szusz. Ona sama kamerując "przypadkowo" go pokazała. Filmik niedługo po tym zniknał z kanału Szusz.

Jest to ten sam chłop, którego widać z Olfą na jednym z filmików Mon Credo.

Jak wygląda ten mężczyzna? Bardzo mnie ciekawi ta tajemnicza postać. Na ile lat wygląda mniej więcej?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość pppp napisał:

Jak wygląda ten mężczyzna? Bardzo mnie ciekawi ta tajemnicza postać. Na ile lat wygląda mniej więcej?

Wyglada na 35 - 40. Niski, kurpulentny, kwadratowa glowa. Wyobraz sobie artura rojka tylko o glowe nizszego, z blond wlosami i tezszego o jakies 20 kg. 

Gość GośćJoris

Filmik na jutubach ,,Otwarcie nowego salonu Mon Credo Bracka Warszawa" 0:57 , czy to Janusz?

Gość Jejdjd
15 minut temu, Gość pppp napisał:

Ciężko sprawdzić w internetach? Padło tu jego imię i nazwisko , a nawet filmik, w którym występuje.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Naucz się poprawnie układać zdania. Nad przecinkami też popracuj. Ciężko czyta się taki bełkot. 

Hahah już się biorę do pracy. Rozbawiłaś mnie 😂

Gość A sioo

Przecinkowa u Olfy za niedługo całą kafe przeleci i instruowac będzie wszystkich piszących

Gość gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahah już się biorę do pracy. Rozbawiłaś mnie 😂

A powinnaś.

Nie umiesz poprawnie sklecić kilku zdań. A szkołę podstawową skończyłaś? Bo to są podstawy. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość A sioo napisał:

Przecinkowa u Olfy za niedługo całą kafe przeleci i instruowac będzie wszystkich piszących

Przeczytaj jeszcze raz to co tam wyzej napisałaś i się zastanów. Jeden wielki bełkot. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość A sioo napisał:

Tak, to ta sama wariatka co na wątku o siwej ostatnio szalała 😂

Gość Przecinkowa
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Przeczytaj jeszcze raz to co tam wyzej napisałaś i się zastanów. Jeden wielki bełkot. 

Puknij się w łeb , zrozumiałaś czy przeliterować 😂

Gość gosc
48 minut temu, Gość Przecinkowa napisał:

Puknij się w łeb , zrozumiałaś czy przeliterować 😂

Ale ty jesteś pusta..... 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość A sioo napisał:

No prosze - widze ze oszolomka od kanapkowej i pielegniarki i tu dokazuje.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No prosze - widze ze oszolomka od kanapkowej i pielegniarki i tu dokazuje.

Widzę ,że obeznana jesteś we wszystkich tematach na kafe. Gratuluję.

Gość Gosc
14 godzin temu, Gość gosc napisał:

Mieszkam w Wa-wie i pracuję tu. I o ile autem nie poruszam się do pracy, to podczas urlopów i odzwiedzin znajomych moje auto jest w ciągłym użytku. Nie wiem jak Ty sobie wyobrażasz, że podczas urlopu  musiałabym wszystkie bagaże pakowac do taxi, a potem ciągle przesiadac się z całym  majdanem? Chyba że mówisz o kimś, kto tylko siedzi w domu i rusza do pracy. Ale zdaje się że Olfaktoria kręci filmiki tylko w domu i restauracji, nigdzie nie pracuje, wiec tym bardziej ten wpis nie ma sensu.

No właśnie twój post nie ma sensu. Po co auto komuś, kto jak sama piszesz, kręci w domu filmy, chodzi w centrum miasta do restauracji i nie wyjeżdża poza miasto? Wybitnie nielogiczna z ciebie istota. Ja też samochodu używam w okresie wakacyjnym, na co dzień w mieście nawet większym niż Warszawa - nie. A to zdaje się miała na myśli przedmowczyni, a ty to zresztą powtórzyłas jak papuga. Gdzie pracujesz w tej Warszawie? Przybijasz znaczki na poczcie? Bo do tego czytania ze zrozumieniem nie potrzeba.

Gość Goscccc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Wyglada na 35 - 40. Niski, kurpulentny, kwadratowa glowa. Wyobraz sobie artura rojka tylko o glowe nizszego, z blond wlosami i tezszego o jakies 20 kg. 

"Kurpulentny" - tak, tak...

Gość Goscccc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Goscccc napisał:

No właśnie. Te co robią największe ,,byki" do krytykowania pierwsze 🤦‍♀️

Gość Ala
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Tak, to ta sama wariatka co na wątku o siwej ostatnio szalała 😂

Jeżeli Ty i jakaś jeszcze jedna przylazlyscie z wątku o Szusz, to nie przynoście tego szamba tutaj. Zostańcie na tym kafeteryjnym dnie i tam mąćcie i zagryzajcie się nawzajem, jak to macie w zwyczaju. Skaczecie po wątkach i szukacie tylko zaczepki, chore baby.

Gość Gość

W akcie desperacji, Olfa wygrzebała stare foty które jej Darek Breś pół roku temu robił i wrzuca na insta.🙂 Oj musi jej brakować fotografa. Ładnie ją Majka wydutkała. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Na wyjazdach Olfy bywa czasem Trzetrzelewski i Olfa dodaje do tych sytuacji takie komentarze, zeby widzowie, po polaczeniu hasla Janusz z widokiem Kuby, wydedukowali ze jednak ma faceta. Ale to, ze u Andzi byla i Olfa u Kuba, nie oznacza przeciez z automatu, ze oni sa para. I dziwi mnie, ze ludzie tak latwo daja sie jej manipulowac. Jakby zupelnie zapomnieli, ze to sa wystepy tej samej Olfy ktora jeszcze nie tak dawno temu zrobila zdjecie rekawa obcego faceta podpisujac je, ze to Janusz...

kim jest Trzetrzelewski? nie ma nic za bardzo o nim w necie

Gość kręcio
15 minut temu, Gość Gość napisał:

W akcie desperacji, Olfa wygrzebała stare foty które jej Darek Breś pół roku temu robił i wrzuca na insta.🙂 Oj musi jej brakować fotografa. Ładnie ją Majka wydutkała. 

a co jej zrobiła?

Gość Seghj
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Na wyjazdach Olfy bywa czasem Trzetrzelewski i Olfa dodaje do tych sytuacji takie komentarze, zeby widzowie, po polaczeniu hasla Janusz z widokiem Kuby, wydedukowali ze jednak ma faceta. Ale to, ze u Andzi byla i Olfa u Kuba, nie oznacza przeciez z automatu, ze oni sa para. I dziwi mnie, ze ludzie tak latwo daja sie jej manipulowac. Jakby zupelnie zapomnieli, ze to sa wystepy tej samej Olfy ktora jeszcze nie tak dawno temu zrobila zdjecie rekawa obcego faceta podpisujac je, ze to Janusz...

Ale Wy mnie nie rozumiecie. Olfa mówi że ma faceta i umownie nadała mu imię Janusz.  Dziewczyny - YouTuberki,  które były z nią u Andzi  mówiły, że jest Janusz czyli jej facet . Chyba nie podejrzewacie, że ona by im powiedziała : 'słuchajcie ja przyjechałam z kolegą ale jak coś to mówimy że to jest ten mój Janusz".   Myślę,  że Olfa by się do czegoś takiego nie posunęła bo by po prostu przekroczyłaby  granicę śmieszności.  A przy okazji zapytam dlaczego z taką pewnością mówicie że ten Kuba to nie może być facet Olfy ?Może właśnie to jest ten jej facet , bo niby jaki by miał interes w tym żeby się z nią spotykać i gdzieś z nią jeździć? 

Gość zzz

A słuchajcie ten Kuba to nie jest ten znawca pereł z wcześniejszych filmików?

Gość gosc
15 minut temu, Gość Seghj napisał:

Ale Wy mnie nie rozumiecie. Olfa mówi że ma faceta i umownie nadała mu imię Janusz.  Dziewczyny - YouTuberki,  które były z nią u Andzi  mówiły, że jest Janusz czyli jej facet . Chyba nie podejrzewacie, że ona by im powiedziała : 'słuchajcie ja przyjechałam z kolegą ale jak coś to mówimy że to jest ten mój Janusz".   Myślę,  że Olfa by się do czegoś takiego nie posunęła bo by po prostu przekroczyłaby  granicę śmieszności.  A przy okazji zapytam dlaczego z taką pewnością mówicie że ten Kuba to nie może być facet Olfy ?Może właśnie to jest ten jej facet , bo niby jaki by miał interes w tym żeby się z nią spotykać i gdzieś z nią jeździć? 

A gdzie z nią jeździ? Raz na rok w góry na sponsorowany wyjazd? Obydwoje mają z tego korzyści. To oczywiste, że nie mówi o nim, że to jej znajomy, tylko facet.

Czy spędziła z nim święta? Urodziny? Czy nabierasz się na to, że jej sponsorowana biżuteria to prezent od Janusza? Błagam, ludzie, jakie wy macie IQ.

Gość zzz
4 minuty temu, Gość zzz napisał:

Nie Kuba tylko ,,Janusz" , chodzilo mi o Janusza.

Gość gość
12 minut temu, Gość zzz napisał:

Nie, ona by pewnie chciała mieć takiego faceta, ale niedoczekanie.