Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaa

Co sądzicie o Olfie?

Polecane posty

Gość Anka

Ja myślę, że Olfa by bardzo zyskała gdyby w końcu przestała się spinać i udawać kogoś, kim nie jest. Ewidentnie stała się więźniem swojego wizerunku, a osoby, które mają trochę pojęcia o prawdziwym luksusie widzą, że w jej wykonaniu to takie udawane bogactwo i zaczyna to być śmieszne. Nie mam jej tego za złe, bo na polskim YT nie ma osoby, która pokazywałaby prawdziwy luksus, z prostej przyczyny- osoby prawdziwie majętne nie będą chwalić się na wizji nową torebką, czy kremem, bo zostaną uznane w swoim gronie za nuworyszy i ludzi bez klasy. Te wszystkie kosmetyki, torebki, ciuchy, restauracje, to luksus dla ubogich. Prawdziwy luksus zaczyna się, kiedy pojawiają się inwestycje- kilka nieruchomości, prawdziwa biżuteria z prawdziwymi kamieniami szlachetnymi (nie ten pozłacany plastik), dzieła sztuki, wyjazdy, które wzbogacają duchowo i kulturowo. Mam nadzieję, że uda się kiedyś komuś (może mi :D) założyć taki kanał.

Gość Ups

Życie na zdecydowanie wyższym poziomie prezentują dziewczyny z Fortissimy, ciekawe podróże, luksusowe restauracje i drogie torebki, plus dużo fajnych pogadanek 🙂 miła odmiana od kanałów typowo reklamowych i nic poza tym 

Gość Gosc
59 minut temu, Gość zzz napisał:

Nie Kuba tylko ,,Janusz" , chodzilo mi o Janusza.

Ale nie ma zadnego Janusza. Olfa na swojego wyimaginowego faceta mowi Janusz. Nazywa tak Kube, swojego brata, obcego faceta ktory obok niej siedzi. Janusz to taka umowna ksywka zeby nie podawac prawdziwego imienia. Olfa udaje ze Kuba jest jej facetem, dlatego Kuba = Janusz.

Gość Hehe

Alez Kuba istnieje:) wielokrotnie na kafe nawet jego nazwisko bylo podawane.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Hehe napisał:

Alez Kuba istnieje:) wielokrotnie na kafe nawet jego nazwisko bylo podawane.

Przeciez nikt nie twierdzi ze jest inaczej...

Gość Hehe
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Przeciez nikt nie twierdzi ze jest inaczej...

To co w takim razie twierdzisz? Jej bratem raczej nie jest, ma inne nazwisko;)

Gość gość
32 minuty temu, Gość Ups napisał:

Życie na zdecydowanie wyższym poziomie prezentują dziewczyny z Fortissimy, ciekawe podróże, luksusowe restauracje i drogie torebki, plus dużo fajnych pogadanek 🙂 miła odmiana od kanałów typowo reklamowych i nic poza tym 

Co ty za bzdury gadasz. Koło luksusu to te stare torby nie stały. W dodatku inteligencja mocno przeciętna. Reklamowanie tych pań przy każdej możliwej okazji jest żałosne, naprawdę. "Dziewczyny" - litości...

Może to nawet one same o sobie piszą.

Gość Ups
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Co ty za bzdury gadasz. Koło luksusu to te stare torby nie stały. W dodatku inteligencja mocno przeciętna. Reklamowanie tych pań przy każdej możliwej okazji jest żałosne, naprawdę. "Dziewczyny" - litości...

Może to nawet one same o sobie piszą.

Skoro tak twierdzisz to zakładam, że w garderobie masz same torebki Hermes, a w garażu coś lepszego niż Porshe, którym jeździ Kinga. Pochwal się zatem 🙂
Pozdrawiam 

Gość gosc
24 minuty temu, Gość Ups napisał:

Skoro tak twierdzisz to zakładam, że w garderobie masz same torebki Hermes, a w garażu coś lepszego niż Porshe, którym jeździ Kinga. Pochwal się zatem 🙂
Pozdrawiam 

Tak mam cos lepszego niz PorsCHe 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

No proshe Cię... Może ona rzeczywiście jeździ PorSHe? 

Gość Oojhf
1 godzinę temu, Gość Hehe napisał:

Dziewczynie zapewne chodzi o to że Kuba to jej kolega, którego ona w pewnym sensie wynajmuje żeby udawał jej chłopaka. Możecie mnie nazwać naiwną, ale absolutnie nie wierzę w to, że ona przed kilkunastoma osobami udaje że Kuba to jej chłopak. 

Gość Ups
44 minuty temu, Gość gosc napisał:

Mój Błąd w pisowni, twoja wygrana ! 🙂 brawo ! Wygrałaś ten pojedynek na argumenty.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Hehe napisał:

Ty totalnie nie kumasz o co chodzi. Kuba Trzetrzelewski istnieje. Brat Olfy istnieje. To sa dwie rozne osoby. Olfa twierdzi ze ma faceta. Kiedy mowi o tym swoim facecie, uzywa imienia Janusz. Olfa, kiedy chce przypomniec innym ze ma faceta, mowi ze robi/robila cos z Januszem czy ze dostala cos od niego. Tym Januszem jest czasem jej brat, czasem Trzetrzelewski, czasem, jak na konferencji, zupelnie obcy jej facet, a czasem firma podajaca jej gadzety do reklamowania we vlogach. Juz nie wiem jak ci to inaczej wytlumaczyc.

Gość Nie wiem o co chodzi

Jednego tylko nie rozumiem- czemu ona w takim razie udaje, że ma faceta? Jaki w tym jest sens? Po co ta cała szopka z ,,Januszem"? Wybaczcie, ale naprawdę nie mogę znaleźć żadnego rozsądnego wytłumaczenia. Co  byłoby w tym złego i uwłaczającego gdyby była po prostu singielką? Jedyne co mi przychodzi do głowy, że Kuba z nią mieszka i jest jej sponsorem, a ona stara się wmówić widzom, że to jej mężczyzna.

Gość Gość
53 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ty totalnie nie kumasz o co chodzi. Kuba Trzetrzelewski istnieje. Brat Olfy istnieje. To sa dwie rozne osoby. Olfa twierdzi ze ma faceta. Kiedy mowi o tym swoim facecie, uzywa imienia Janusz. Olfa, kiedy chce przypomniec innym ze ma faceta, mowi ze robi/robila cos z Januszem czy ze dostala cos od niego. Tym Januszem jest czasem jej brat, czasem Trzetrzelewski, czasem, jak na konferencji, zupelnie obcy jej facet, a czasem firma podajaca jej gadzety do reklamowania we vlogach. Juz nie wiem jak ci to inaczej wytlumaczyc.

Januszem jest kazdy facet, ktory sie nawinie, kiedy Olfa tego potrzebuje. W glownej  mierze jest to Kuba T., ale czasami role Janusza odgrywał brat Olfy. Kiedyś odniosłam wrażenie ze w jakims wlogu Januszem został pies olfy. Na kanapie siedziała Olfa, Marta, Majka i chyba ktoś jeszcze może Hania? Majka czy Olfa coś krzyknęła do Janusza i w tym samym momencie wszystkie spojrzaly się na podłogę. 😅😂

Gość Gość
9 minut temu, Gość Nie wiem o co chodzi napisał:

Jednego tylko nie rozumiem- czemu ona w takim razie udaje, że ma faceta? Jaki w tym jest sens? Po co ta cała szopka z ,,Januszem"? Wybaczcie, ale naprawdę nie mogę znaleźć żadnego rozsądnego wytłumaczenia. Co  byłoby w tym złego i uwłaczającego gdyby była po prostu singielką? Jedyne co mi przychodzi do głowy, że Kuba z nią mieszka i jest jej sponsorem, a ona stara się wmówić widzom, że to jej mężczyzna.

Jak to nie kumasz? A pamiętasz film o cechach idealnego faceta? I teraz wyobraź sobie jaka pompa byłaby z olfy, gdyby powiedziała wprost ze od kilku lat faceta nie ma. Wszyscy by z niej beczeli. 

Gość Gur
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jak to nie kumasz? A pamiętasz film o cechach idealnego faceta? I teraz wyobraź sobie jaka pompa byłaby z olfy, gdyby powiedziała wprost ze od kilku lat faceta nie ma. Wszyscy by z niej beczeli. 

A wiadomo, że Kuba T. na pewno nie jest jej facetem?

Gość Fftykk
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Januszem jest kazdy facet, ktory sie nawinie, kiedy Olfa tego potrzebuje. W glownej  mierze jest to Kuba T., ale czasami role Janusza odgrywał brat Olfy. Kiedyś odniosłam wrażenie ze w jakims wlogu Januszem został pies olfy. Na kanapie siedziała Olfa, Marta, Majka i chyba ktoś jeszcze może Hania? Majka czy Olfa coś krzyknęła do Janusza i w tym samym momencie wszystkie spojrzaly się na podłogę. 😅😂

Ja nie jestem autorką tego posta na którego odpowiadałaś, ale mam wrażenie że my mówimy o dwóch różnych rzeczach.  To, że Olfa  oszukuje widzów  przyjmuję do wiadomości. Powiedzieć i napisać można wszystko.  Ale są osoby które twierdzą że poznały Janusza. Mnie zastanawia kogo ona przedstawiła swoim realnym znajomym jako Janusza . Zaraz powiecie, że ona mało  wychodzi do ludzi . Faktycznie niewiele,  ale uzbierało się już grono osób które rzekomo widziało na żywo Janusza.   To towarzystwo, co było wtedy  u Andzaks,  te jej koleżanki  - Majka i spółka,  Honorata . Ona przed nimi wszystkimi odgrywa taka szopke? Sądzicie, że ona za każdym razem tego Kubę prosi żeby pojechał z nią albo poszedł z nią gdzieś ?  Przecież to by nie wyszło. 

Gość Fftykk
16 minut temu, Gość Gur napisał:

A wiadomo, że Kuba T. na pewno nie jest jej facetem?

Ja właśnie też tego nie rozumiem.  Może dziewczyny które bardziej śledza temat się wypowiedzą, bo też nie rozumiem dlaczego ten Jakub jest wykluczony że to nie jest jej facet .  Na pewno był z nią  na evencie body boom,  bo ktoś tutaj wytropił chyba ze strony tej marki jakiś filmik na którym ich widać. Później też pamiętam że on się przewijał w jej towarzystwie tylko nie pamiętam już co to były za wydarzenia. 

Gość Gosc

Być może o Kuba t to jej facet, ale wiele rzeczy świadczy o tym, Ze to  tylko dobry kumpel albo sponsor mieszkania. Co to za facet, który przy każdej okazji ma olfe w d u p i e?! Częściej ona jemu coś kupuje, niż on jej. 

Gość Gosc

Być może o Kuba t to jej facet, ale wiele rzeczy świadczy o tym, Ze to  tylko dobry kumpel albo sponsor mieszkania. Co to za facet, który przy każdej okazji ma olfe w d u p i e?! Częściej ona jemu coś kupuje, niż on jej. 

Gość Gupek

Biedna Dorotka nie ogarnia maili.

Na snapie pokazuje, że jakiś gość do niej pisał wiadomość wieczorem.

Nie wie, że takie takie maile można wysłać z opóźnieniem dostarczenia. Podpis również jest na stałe przypisany. Nikt nie musi się popisywać:(((

Gość gosc
30 minut temu, Gość Gupek napisał:

Biedna Dorotka nie ogarnia maili.

Na snapie pokazuje, że jakiś gość do niej pisał wiadomość wieczorem.

Nie wie, że takie takie maile można wysłać z opóźnieniem dostarczenia. Podpis również jest na stałe przypisany. Nikt nie musi się popisywać:(((

Tak samo głupie jest pokazywanie czyjegoś mieszkania. Co ja obchodzi kto jaki ma gust. Zachowuje się jak glupiutka nastolatka 🤦‍♀️

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Fftykk napisał:

Ja nie jestem autorką tego posta na którego odpowiadałaś, ale mam wrażenie że my mówimy o dwóch różnych rzeczach.  To, że Olfa  oszukuje widzów  przyjmuję do wiadomości. Powiedzieć i napisać można wszystko.  Ale są osoby które twierdzą że poznały Janusza. Mnie zastanawia kogo ona przedstawiła swoim realnym znajomym jako Janusza . Zaraz powiecie, że ona mało  wychodzi do ludzi . Faktycznie niewiele,  ale uzbierało się już grono osób które rzekomo widziało na żywo Janusza.   To towarzystwo, co było wtedy  u Andzaks,  te jej koleżanki  - Majka i spółka,  Honorata . Ona przed nimi wszystkimi odgrywa taka szopke? Sądzicie, że ona za każdym razem tego Kubę prosi żeby pojechał z nią albo poszedł z nią gdzieś ?  Przecież to by nie wyszło. 

Sa osoby ktore twierdza ze poznaly Janusza ale zadna z nich nie powiedziala, ze poznala faceta Olfy...Olfa juz mowila Janusz na swojego brata, fotografa, Kube, obcego faceta, a teraz czytam, ze nawet na swojego psa. Ktorego z tych Januszow poznaly te osoby?...Kuba byl widziany z na tej samej imprezie na ktorej byla Olfa DWA razy. Jesli to juz wystarczy zeby uznac ze ktos jest para, to ja w takim razie mam conajmniej kilkunastu partnerow...

Gość Gosc

Sa takie youtuberki typu Szusz, ktore z poczatku nie pokazywaly facetow, ale spedzaly z nim czas, jezdzily ich samochodem, jadly posilki, ogolnie bylo widac, ze ci goscie istnieja, ale nie pokazuja sie w kamerze. U Olfy to jest takie dziwne wrazenie niebytu tego calego Janusza. Nie ma po nim sladu w jej zyciu, jak rowniez ona nie wyglada na kogos kto bylby w zwiazku. Zachowuje sie caly czas tak samo, mowi o nim jednym tonem, nie ma jakiejkolwiek interakcji miedzy nimi. Poza tym jezdza zawsze wypozyczonym samochodem. To jest takie zabawne dla mnie 🙂 takim napuszonym tonem informuje ile zaplacili za trzy dni uzywania jakiejs tam toyotki plus noclegi w Czarnym Potoku, o pardon w Krynicy Zdroju hehe.

Zazdroscicie girls?😂

Gość gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Sa takie youtuberki typu Szusz, ktore z poczatku nie pokazywaly facetow, ale spedzaly z nim czas, jezdzily ich samochodem, jadly posilki, ogolnie bylo widac, ze ci goscie istnieja, ale nie pokazuja sie w kamerze. U Olfy to jest takie dziwne wrazenie niebytu tego calego Janusza. Nie ma po nim sladu w jej zyciu, jak rowniez ona nie wyglada na kogos kto bylby w zwiazku. Zachowuje sie caly czas tak samo, mowi o nim jednym tonem, nie ma jakiejkolwiek interakcji miedzy nimi. Poza tym jezdza zawsze wypozyczonym samochodem. To jest takie zabawne dla mnie 🙂 takim napuszonym tonem informuje ile zaplacili za trzy dni uzywania jakiejs tam toyotki plus noclegi w Czarnym Potoku, o pardon w Krynicy Zdroju hehe.

Zazdroscicie girls?😂

Zazdroszczę jej braku poczucia obciachu. Zdecydowanie.

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Fftykk napisał:

Mam na to swoją teorię. Gdyby nie fakt, że sama się przyznała (zrobiła to pod naciskiem, bo widzowie wytropili nieścisłości w tym co mówiła i pokazywała), że określała mianem 'Janusz' wszystkich obecnych wokół niej facetów, żeby rzekomo celowo zagrać z widzami w grę typu "kim naprawdę jest Janusz", to jeszcze wierzyłabym że on faktycznie istenieje. W sensie Janusz jako życiowy partner, przyjaciel, kochanek Dory. Ale po tym co mówiła uważam, że nie przestała grać w tę swoją grę. Czyli jej koleżanki uznają za Janusza każdego gościa, który gdzieś tam się plącze w ich towarzystwie i nie oznacza to że kłamią. Po prostu znają "grę" Doroty i też w nią grają, skoro dla Dorki to niby taka rozrywka, to czemu mają powiedzieć jej: "Nie, wydam cię że ten gosciu to nie twój facet". Niby wszystko bez kłamstw, tylko obrócone w żart. I tak to się kręci.

Gość Omg

Ja się zgadzam z Tobą , że to wygląda tak jakby ona nie miała faceta i normalnie też bym myślała że ona to wszystko wymyśliła tylko nie mogę uwierzyć, że ona  by robiła takie przedstawienie przed osobami które zna w realnym życiu.  Widzów to wiadomo,  że ma gdzieś , ale wyobraźcie sobie, że ona przyjeżdża do hotelu rodziców Andzi z bratem i ona oraz wszystkie obecne tam osoby z zachwytem powtarzają że Janusz przyjechał razem z nią  gdzie wiadomo, że Janusz = jej facet. Przecież one by tam ze śmiechu pod stół wpadły,  że szumnie zapowiadany facet to tak naprawdę jej brat i mało tego jeszcze wszystkie muszą jej wtórować w tym kłamstwie.  Szczerze .....za duże ryzyko że to się wszystko wysypie.  

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Omg napisał:

Ja się zgadzam z Tobą , że to wygląda tak jakby ona nie miała faceta i normalnie też bym myślała że ona to wszystko wymyśliła tylko nie mogę uwierzyć, że ona  by robiła takie przedstawienie przed osobami które zna w realnym życiu.  Widzów to wiadomo,  że ma gdzieś , ale wyobraźcie sobie, że ona przyjeżdża do hotelu rodziców Andzi z bratem i ona oraz wszystkie obecne tam osoby z zachwytem powtarzają że Janusz przyjechał razem z nią  gdzie wiadomo, że Janusz = jej facet. Przecież one by tam ze śmiechu pod stół wpadły,  że szumnie zapowiadany facet to tak naprawdę jej brat i mało tego jeszcze wszystkie muszą jej wtórować w tym kłamstwie.  Szczerze .....za duże ryzyko że to się wszystko wysypie.  

Ale tam się nie ma co wysypywać. Zresztą, myślisz, że Olfa by się tym przejmowała? Przecież na konferencji była u znajomego i zrobiła zdjęcia rękawa jego kolegi podpisując je 'jest i Janusz'. A przecież ten kolega doskonale wiedział, że ten facet którego sfotografowała nie jest żadnym facetem Olfy. I Olfie to nie przeszkadzało, że cała przynajmniej czwórka jej znajomych wie, że ona kłamie z tym zdjęciem. 

Gość Omg
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Mam na to swoją teorię. Gdyby nie fakt, że sama się przyznała (zrobiła to pod naciskiem, bo widzowie wytropili nieścisłości w tym co mówiła i pokazywała), że określała mianem 'Janusz' wszystkich obecnych wokół niej facetów, żeby rzekomo celowo zagrać z widzami w grę typu "kim naprawdę jest Janusz", to jeszcze wierzyłabym że on faktycznie istenieje. W sensie Janusz jako życiowy partner, przyjaciel, kochanek Dory. Ale po tym co mówiła uważam, że nie przestała grać w tę swoją grę. Czyli jej koleżanki uznają za Janusza każdego gościa, który gdzieś tam się plącze w ich towarzystwie i nie oznacza to że kłamią. Po prostu znają "grę" Doroty i też w nią grają, skoro dla Dorki to niby taka rozrywka, to czemu mają powiedzieć jej: "Nie, wydam cię że ten gosciu to nie twój facet". Niby wszystko bez kłamstw, tylko obrócone w żart. I tak to się kręci.

Może i masz rację,  ma to jakiś sens, ale  dalej uważam, że za duże jest ryzyko, że któraś z nich się wygada albo pokłócą się i w odwecie wyjawi jaka jest prawda.  Kłamstwo ma krótkie nogi.  A tak przy okazji zapytam ....któraś z dziewczyn tutaj pisała że Szusz przez przypadek pokazała tego chłopaka który przyjechał wtedy z Olfa do Zakopanego.   To był ten Kuba ?