Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaa

Co sądzicie o Olfie?

Polecane posty

Gość Gosc

A propo spedzania czasu z youtuberkami typu Andziaks i Szusz. W czym widzicie problem ? Przyjechala z jakims facetem, on sie przedstawil, ona powiedziala, ze to jest Janusz i tyle. Przeciez jak ja jestem z jakas grupa ludzi na jakis wyjazdach, z ktorymi jestem w roznym stopniu zazylosci to nie dopytuje o relacje. W zyciu mi sie chyba nie zdazylo dopytywac czy ktos jest z kims w zwiazku, w malzenstwie itp. Mysle, ze to wszedzie tak dziala, po prostu ludzie nie dopytuja, a jesli juz to mozna udzielic wymijajacych odpowiedzi.

Gość gosc
12 minut temu, Gość Omg napisał:

Ja się zgadzam z Tobą , że to wygląda tak jakby ona nie miała faceta i normalnie też bym myślała że ona to wszystko wymyśliła tylko nie mogę uwierzyć, że ona  by robiła takie przedstawienie przed osobami które zna w realnym życiu.  Widzów to wiadomo,  że ma gdzieś , ale wyobraźcie sobie, że ona przyjeżdża do hotelu rodziców Andzi z bratem i ona oraz wszystkie obecne tam osoby z zachwytem powtarzają że Janusz przyjechał razem z nią  gdzie wiadomo, że Janusz = jej facet. Przecież one by tam ze śmiechu pod stół wpadły,  że szumnie zapowiadany facet to tak naprawdę jej brat i mało tego jeszcze wszystkie muszą jej wtórować w tym kłamstwie.  Szczerze .....za duże ryzyko że to się wszystko wysypie.  

W tym caly sek. Nie sadze, ze ktokolwiek sie tym podnieca- z kim ona przyjezdza. Sama tez pewnie w takich sytuacjach minimalizuje zainteresowanie facetem, z ktorym przyjechala. Ja mysle, ze to raczej jest tak, ze szmer idzie po pokoju "czy to ten caly Janusz?" I tyle. Zadnych fanfarow, zadnych rozmow w stylu gdzie sie poznaliscie, ile jux jestescie razem.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Omg napisał:

Może i masz rację,  ma to jakiś sens, ale  dalej uważam, że za duże jest ryzyko, że któraś z nich się wygada albo pokłócą się i w odwecie wyjawi jaka jest prawda.  Kłamstwo ma krótkie nogi.  A tak przy okazji zapytam ....któraś z dziewczyn tutaj pisała że Szusz przez przypadek pokazała tego chłopaka który przyjechał wtedy z Olfa do Zakopanego.   To był ten Kuba ? 

Tak. To był Kuba. Ale na konferencji to nie był Kuba tylko kolega Olivera który siedział pomiedzy nim i Olfą i Olfa też twierdziła, że to jest Janusz mimo tego, że wszyscy którzy tam byli wiedzieli że sfotografowała obcego sobie kolesia który jej facetem nie jest. I jakoś Olfie nie było głupio taką szopę robić przy nich, a to są powazni kolesie ze środowiska naukowego. To przy jakichś Majkach srajkach czy Andziaksach byłoby jej głupio? Zresztą, Olfa kiedyś też, jadąc taksówką z Majką i swoim bratem twierdziła, pokazując na brata (którego odbicie było widać w lusterku), że to Janusz. Więc wszyscy, łącznie z Majką, wiedzieli że ściemnia. I Majka po dziś dzień słowa nie pisnęła. Podejrzewam, że to nie jest na zasadzie, że ona wszystkim mówi - słuchajcie, ja udaję, że mam faceta i że jest nim Kuba. Ona po prostu sobie robi jaja z widzów, nazywa kogo popadnie Januszem, z koleżankami mają ubaw że Dorota taką grę prowadzi żeby nikt nie wiedział o co chodzi. I wszyscy dobrze się bawią a nie robią jakąś mystyfikację w celu krycia Olfy. 

Gość Anka

Każda youtuberka ma jakieś tajemnice, więc jedna drugiej nie wyda, bo wszystko by się posypało. Facet Dory to mały pikuś w prównaniu do innych sekretów, które o sobie wiedzą. Dorota też nie przyzna jak to jest z Januszem, bo to nakręca zainteresowanie. 

Gość Nie podam

A na instagramie same stare letnie zdjęcia, żadnego w klimacie zimy/świat. Nuuuuda 

Gość gosc
28 minut temu, Gość Anka napisał:

Każda youtuberka ma jakieś tajemnice, więc jedna drugiej nie wyda, bo wszystko by się posypało. Facet Dory to mały pikuś w prównaniu do innych sekretów, które o sobie wiedzą. Dorota też nie przyzna jak to jest z Januszem, bo to nakręca zainteresowanie. 

Otóż to! One o sobie wiedzą sporo i żadna nie ma interesu by wydac druga, nawet jak się pokłócą. Majka miałaby zdradzić że Janusz to każdy z facetów w zasięgu ich wzroku, to Dorcia sypnełaby info o jej ex,dlaczego się rozstali itp.

Gość Gosc

To u Olfiszonka bez zmian.

Gość Gość

Tyle się Olfa nagadała o tych setkach tysięcy złotych wydanych na sprzęt foto, a wystarczyło, że Breś się zwinął ze swoim aparatem i nagle nie ma jej kto zrobić porządnego zdjęcia i musi wygrzebywać stare foty które jej kiedyś zrobił. To jest dość ciekawe biorąc pod uwagę to, że sprzęt nalezy do jej brata a jak widać, Olfa sama uznała, że jakość zdjęć robionych przez niego jej nie pasuje i zamiast nich, publikuje stare zdjęcia zrobione przez Bresia. 

Gość Makaron
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Tyle się Olfa nagadała o tych setkach tysięcy złotych wydanych na sprzęt foto, a wystarczyło, że Breś się zwinął ze swoim aparatem i nagle nie ma jej kto zrobić porządnego zdjęcia i musi wygrzebywać stare foty które jej kiedyś zrobił. To jest dość ciekawe biorąc pod uwagę to, że sprzęt nalezy do jej brata a jak widać, Olfa sama uznała, że jakość zdjęć robionych przez niego jej nie pasuje i zamiast nich, publikuje stare zdjęcia zrobione przez Bresia. 

To jest właśnie Olfowa logika.

Nie interesuje mnie też czy ma faceta czy też nie.

Gość dhtv

No to przecież wypisz wymaluj jedna Pani z youtube - zgadnij która 😉 

😅

Dnia 29.12.2019 o 16:49, Gość Anka napisał:

Ja myślę, że Olfa by bardzo zyskała gdyby w końcu przestała się spinać i udawać kogoś, kim nie jest. Ewidentnie stała się więźniem swojego wizerunku, a osoby, które mają trochę pojęcia o prawdziwym luksusie widzą, że w jej wykonaniu to takie udawane bogactwo i zaczyna to być śmieszne. Nie mam jej tego za złe, bo na polskim YT nie ma osoby, która pokazywałaby prawdziwy luksus, z prostej przyczyny- osoby prawdziwie majętne nie będą chwalić się na wizji nową torebką, czy kremem, bo zostaną uznane w swoim gronie za nuworyszy i ludzi bez klasy. Te wszystkie kosmetyki, torebki, ciuchy, restauracje, to luksus dla ubogich. Prawdziwy luksus zaczyna się, kiedy pojawiają się inwestycje- kilka nieruchomości, prawdziwa biżuteria z prawdziwymi kamieniami szlachetnymi (nie ten pozłacany plastik), dzieła sztuki, wyjazdy, które wzbogacają duchowo i kulturowo. Mam nadzieję, że uda się kiedyś komuś (może mi :D) założyć taki kanał.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość dhtv napisał:

No to przecież wypisz wymaluj jedna Pani z youtube - zgadnij która 😉 

😅

Wandzia?

Gość 999

A czemu Breś się zwinął? Majka wrzuca jego foty, pokłóciły się o niego?

Obstawiam, że Olficzka była zazdrosna, że nie ona jedyna jest obiektem jego zdjęć i Darek miał dość jej foszków 😄

Gość pro

Właśnie zauważyłam, że ona nawet nie podpisuje go jako autora zdjęć, które wrzuca.  A wcześniej podpisywała i oznaczała jego profil. Czy prawa autorskie dotyczą tylko jej filmów ze śmiesznymi klauzulami i straszeniem prawnikami? A jak się posprzecza z fotografem to już nie ma tu zastosowania ustawa, którą ta pani wyciera sobie sztuczne usta? U nas na aplikacji nawet była podawana jako przykład braku znajomości prawa (np. upublicznianie wideo w serwisie YT, przy jednoczesnym zastrzeganiu sobie rzeczy, o których stanowi regulamin serwisu. Upubliczniając tam treści godzi się z regulaminem, dlatego w te klauzule uwierzą tylko ci, co mają pojęcie o prawie równie wielkie jak wspaniała Dorota). Pozdrawiam!