Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aaaaa

Co s膮dzicie o Olfie?

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

A propo spedzania czasu z youtuberkami typu Andziaks i Szusz. W czym widzicie problem ? Przyjechala z jakims facetem, on sie przedstawil, ona powiedziala, ze to jest Janusz i tyle. Przeciez jak ja jestem z jakas grupa ludzi na jakis wyjazdach, z ktorymi jestem w roznym stopniu zazylosci to nie dopytuje o relacje. W zyciu mi sie chyba nie zdazylo dopytywac czy ktos jest z kims w zwiazku, w malzenstwie itp. Mysle, ze to wszedzie tak dziala, po prostu ludzie nie dopytuja, a jesli juz to mozna udzielic wymijajacych odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc
12 minut temu, Go艣膰 Omg napisa艂:

Ja si臋 zgadzam z Tob膮 , 偶e to wygl膮da tak jakby ona nie mia艂a faceta i normalnie te偶 bym my艣la艂a 偶e ona to wszystko wymy艣li艂a tylko nie mog臋 uwierzy膰, 偶e ona聽聽by robi艂a takie przedstawienie przed osobami kt贸re zna w realnym 偶yciu.聽 Widz贸w聽to wiadomo,聽聽偶e ma gdzie艣 , ale wyobra藕cie sobie,聽偶e ona przyje偶d偶a do hotelu rodzic贸w Andzi z bratem i ona oraz wszystkie obecne tam osoby z zachwytem powtarzaj膮 偶e Janusz przyjecha艂 razem z ni膮聽 gdzie聽wiadomo, 偶e Janusz = jej facet. Przecie偶 one by tam ze 艣miechu pod st贸艂 wpad艂y,聽 偶e szumnie zapowiadany facet to tak naprawd臋 jej brat i ma艂o tego jeszcze wszystkie musz膮 jej wt贸rowa膰 w tym k艂amstwie.聽 Szczerze .....za du偶e ryzyko 偶e to si臋 wszystko wysypie.聽聽

W tym caly sek. Nie sadze, ze ktokolwiek sie tym podnieca- z kim ona przyjezdza. Sama tez pewnie w takich sytuacjach minimalizuje zainteresowanie facetem, z ktorym przyjechala. Ja mysle, ze to raczej jest tak, ze szmer idzie po pokoju "czy to ten caly Janusz?" I tyle. Zadnych fanfarow, zadnych rozmow w stylu gdzie sie poznaliscie, ile jux jestescie razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 Omg napisa艂:

Mo偶e i masz racj臋,聽 ma to jaki艣 sens, ale聽 dalej uwa偶am, 偶e za du偶e jest ryzyko, 偶e kt贸ra艣 z nich si臋 wygada albo pok艂贸c膮 si臋 i w聽odwecie wyjawi jaka jest prawda. 聽K艂amstwo ma kr贸tkie nogi.聽 A聽tak przy okazji zapytam ....kt贸ra艣 z dziewczyn tutaj pisa艂a 偶e Szusz聽przez przypadek pokaza艂a tego ch艂opaka kt贸ry przyjecha艂 wtedy z Olfa do Zakopanego.聽聽聽To by艂 ten Kuba ?聽

Tak. To by艂 Kuba. Ale na konferencji to nie by艂 Kuba tylko kolega Olivera kt贸ry siedzia艂 pomiedzy nim i Olf膮 i Olfa te偶 twierdzi艂a, 偶e to jest Janusz mimo tego, 偶e wszyscy kt贸rzy tam byli wiedzieli 偶e sfotografowa艂a obcego sobie kolesia kt贸ry jej facetem nie jest. I jako艣 Olfie nie by艂o g艂upio tak膮 szop臋 robi膰 przy nich, a to s膮 powazni kolesie ze 艣rodowiska naukowego. To przy jakich艣 Majkach srajkach czy Andziaksach by艂oby jej g艂upio? Zreszt膮, Olfa kiedy艣 te偶, jad膮c taks贸wk膮 z Majk膮 i swoim bratem twierdzi艂a, pokazuj膮c na brata (kt贸rego odbicie by艂o wida膰 w lusterku), 偶e to Janusz. Wi臋c wszyscy, 艂膮cznie z Majk膮, wiedzieli 偶e 艣ciemnia. I Majka po dzi艣 dzie艅 s艂owa nie pisn臋艂a. Podejrzewam, 偶e to nie jest na zasadzie, 偶e ona wszystkim m贸wi - s艂uchajcie, ja udaj臋, 偶e mam faceta i 偶e jest nim Kuba. Ona po prostu sobie robi jaja z widz贸w, nazywa kogo popadnie Januszem, z kole偶ankami maj膮 ubaw 偶e Dorota tak膮 gr臋 prowadzi 偶eby nikt nie wiedzia艂 o co chodzi. I wszyscy dobrze si臋 bawi膮 a nie robi膮 jak膮艣 mystyfikacj臋 w celu krycia Olfy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka

Ka偶da youtuberka ma jakie艣 tajemnice, wi臋c jedna drugiej nie wyda, bo wszystko by si臋 posypa艂o. Facet Dory to ma艂y piku艣 w pr贸wnaniu do innych sekret贸w, kt贸re o sobie wiedz膮.聽Dorota te偶 nie przyzna jak to jest z Januszem, bo to nakr臋ca zainteresowanie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie podam

A na instagramie same stare letnie zdj臋cia, 偶adnego w klimacie zimy/艣wiat. Nuuuuda聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
28 minut temu, Go艣膰 Anka napisa艂:

Ka偶da youtuberka ma jakie艣 tajemnice, wi臋c jedna drugiej nie wyda, bo wszystko by si臋 posypa艂o. Facet Dory to ma艂y piku艣 w pr贸wnaniu do innych sekret贸w, kt贸re o sobie wiedz膮.聽Dorota te偶 nie przyzna jak to jest z Januszem, bo to nakr臋ca zainteresowanie.聽

Ot贸偶 to! One o sobie wiedz膮 sporo i 偶adna nie ma interesu by wydac druga, nawet jak si臋 pok艂贸c膮. Majka mia艂aby zdradzi膰 偶e Janusz to ka偶dy z facet贸w w zasi臋gu ich wzroku, to Dorcia sypne艂aby info o jej ex,dlaczego si臋 rozstali itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

To u Olfiszonka bez zmian.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Tyle si臋 Olfa nagada艂a o tych setkach tysi臋cy z艂otych wydanych na sprz臋t foto, a wystarczy艂o, 偶e Bre艣 si臋 zwin膮艂 ze swoim aparatem i nagle nie ma jej kto zrobi膰 porz膮dnego zdj臋cia i musi wygrzebywa膰 stare foty kt贸re jej kiedy艣 zrobi艂. To jest do艣膰 ciekawe bior膮c pod uwag臋 to, 偶e sprz臋t nalezy do jej brata a jak wida膰, Olfa sama uzna艂a, 偶e jako艣膰 zdj臋膰 robionych przez niego jej nie pasuje i zamiast nich, publikuje stare zdj臋cia zrobione przez Bresia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Makaron
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Tyle si臋 Olfa nagada艂a o tych setkach tysi臋cy z艂otych wydanych na sprz臋t foto, a wystarczy艂o, 偶e Bre艣 si臋 zwin膮艂 ze swoim aparatem i nagle nie ma jej kto zrobi膰 porz膮dnego zdj臋cia i musi wygrzebywa膰 stare foty kt贸re jej kiedy艣 zrobi艂. To jest do艣膰 ciekawe bior膮c pod uwag臋 to, 偶e sprz臋t nalezy do jej brata a jak wida膰, Olfa sama uzna艂a, 偶e jako艣膰 zdj臋膰 robionych przez niego jej nie pasuje i zamiast nich, publikuje stare zdj臋cia zrobione przez Bresia.聽

To jest w艂a艣nie Olfowa logika.

Nie interesuje mnie te偶 czy ma faceta czy te偶 nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhtv

No to przecie偶 wypisz wymaluj jedna Pani z youtube - zgadnij kt贸ra 馃槈

馃槄

Dnia 29.12.2019 o 16:49, Go艣膰 Anka napisa艂:

Ja my艣l臋, 偶e Olfa by bardzo zyska艂a gdyby w ko艅cu przesta艂a si臋 spina膰 i udawa膰 kogo艣, kim nie jest. Ewidentnie sta艂a si臋 wi臋藕niem swojego wizerunku, a osoby, kt贸re maj膮 troch臋 poj臋cia o prawdziwym luksusie widz膮, 偶e w jej wykonaniu to takie udawane bogactwo i zaczyna to by膰 艣mieszne. Nie mam jej tego za z艂e, bo na polskim聽YT nie ma osoby,聽kt贸ra pokazywa艂aby prawdziwy luksus,聽z prostej przyczyny- osoby prawdziwie maj臋tne nie b臋d膮 chwali膰 si臋 na wizji now膮聽torebk膮, czy kremem, bo zostan膮 uznane w swoim gronie za nuworyszy i ludzi bez klasy. Te wszystkie kosmetyki, torebki, ciuchy, restauracje, to luksus dla ubogich. Prawdziwy luksus zaczyna si臋, kiedy pojawiaj膮 si臋 inwestycje- kilka nieruchomo艣ci, prawdziwa bi偶uteria z prawdziwymi kamieniami szlachetnymi (nie ten poz艂acany plastik), dzie艂a sztuki, wyjazdy, kt贸re wzbogacaj膮 duchowo i kulturowo.聽Mam nadziej臋, 偶e uda si臋 kiedy艣 komu艣 (mo偶e mi :D) za艂o偶y膰 taki kana艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 dhtv napisa艂:

No to przecie偶 wypisz wymaluj jedna Pani z youtube - zgadnij kt贸ra 馃槈

馃槄

Wandzia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999

A czemu Bre艣 si臋 zwin膮艂? Majka wrzuca jego foty, pok艂贸ci艂y si臋 o niego?

Obstawiam, 偶e Olficzka by艂a zazdrosna, 偶e nie ona jedyna jest obiektem jego zdj臋膰聽i Darek mia艂 do艣膰 jej foszk贸w 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pro

W艂a艣nie zauwa偶y艂am, 偶e ona nawet nie podpisuje go jako autora zdj臋膰, kt贸re wrzuca. 聽A wcze艣niej podpisywa艂a i oznacza艂a jego profil. Czy聽prawa autorskie dotycz膮 tylko jej film贸w ze 艣miesznymi klauzulami i straszeniem prawnikami? A jak si臋 posprzecza z fotografem to ju偶 nie ma tu zastosowania ustawa, kt贸r膮 ta pani wyciera sobie sztuczne usta?聽U nas na aplikacji nawet by艂a podawana jako przyk艂ad braku znajomo艣ci prawa (np. upublicznianie wideo w serwisie YT, przy jednoczesnym zastrzeganiu sobie rzeczy, o kt贸rych stanowi regulamin serwisu. Upubliczniaj膮c tam tre艣ci godzi si臋 z regulaminem, dlatego w te klauzule uwierz膮 tylko ci, co maj膮 poj臋cie o prawie r贸wnie wielkie jak wspania艂a Dorota). Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post