Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek

milosc czy chec zemsty skorpiona?

Polecane posty

Gość aniolek

Hej, bylam w 4 letnim zwiazku z mezczyzna spod znaku Skorpiona (ja Bliznieta) i bylo ciezko w sprawach zrozumienia/ zyciu codziennym ale tez cudownie i wyjatkowo. 

Po 2 latach zapowiedzialam rozstanie ale jak wiadomo Skorpionow nie mozna porzucic wiec zostalam poproszona o szanse i ja dalam...

Bylo dobrze ale ja za malo edukowalam sie o jego charakterze i zodiaku i ciagle bylam nie pewna tej milosci choc mialam wystarczajace dowody. Minely 4 lata i on postanowil ze mna zerwac po dluzszym przemysleniu spraw. Spakowalam sie i wyprowadzilam, on zaproponowal przyjazn ale ja stanowczo odmowilam. Niemniej jednak czasem przyjezdzalam odebrac listy i chcac nie chcac zawsze tak wychodzilo ze zostalam na noc...jednak po kilku takich razach stanowczo zapowiedzialam, ze nie mozemy w ten sposob kontynuowac naszej znajomosci. Sporo pisalismy i powiedzialam ze chcialam poprosic go o szanse jak ze mna zerwal ale sie strasznie balam...niedawno pojawil sie na mojej drodze pewnien mezczyzna i dalam do zrozumienia mojemu bylemu, ze chcialabym zaczac nowy etap w zyciu.

W Wigilie wydarzyl sie cud, zadzwonil i powiedzial ze chcialby dac nam szanse mimo ze to krok w tyl...powiedzial, ze mnie kocha (wiem jak ciezko jest Skorpionom to powiedziec). Zastanawiam sie czy skorpion ktorego zranilam pare razy niechcacy bylby w stanie odslonic swoje wnetrze tylko dla zemsty? Bardzo chce wierzyc ze on naprawde kocha ale tak bardzo sie boje, powiedzial tez ze wybaczyl mi to wszystko, choc wiem ze nie zapomni nigdy...

Prosze o opinie 

Gość Skorpion

Skorpiony nie są msciwe, kierują się miłością, nie działają wbrew swoim uczuciom. 

Gość aniolek

Skorpion dzieki za odpowiedz. Czy jest cos czym moge sobie pomoc, zeby poglebic ta relacje. Mysle ze on jest bardzo podejrzliwy a chce zeby mi zaufal. Moja natura jest gadatliwa, roztrzepana ale zaczelam panowac nad soba. 

Jakie bylyby najlepsze dowody milosci w oczach Skorpiona?