Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livka

Pink test super czuły

Polecane posty

Gość Livka

Hey dziewczyny podzielcie sie swoimi doswiadczeniami z tymi super czulymi testami ... Czy sa przypadki ze mimo czulego testu robionego dwa dni przed spodziewana @ wychodzą negatywne po mimo ciąży ?? Dodam ze ostatni stosunek był 13 dni temu w dni płodne mniej wiecej dzień dwa przed owulka . Co myślicie ? Moze sie okazać ze jednak jest za wcześnie zeby co kolwiek wykrył ?? 

Gość Livka

Dodam jeszcze ze mialam wczoraj i dziś lekko brązowe plamienia... Czy mimo ze test negatywny jest szansa ze tak.późno zarodek sie zagniezdza ?? I jest za wcześnie ... 

Gość Janina

Wątpię, raczej nie jesteś w ciąży.

Gość Livka

W 1 ciąży test pozytywny wyszedł mi dość późno bo aż 2 tygodnie po spodziewanej @ testy wychodziły negatywnie byłam nawet u lekarza ... Okres sie spoznial nadal ... I pozytywny dopiero około 2 tyg i to słaba drugi kreska ... 

Gość Livka

I czy ma to jakieś znaczenie ze robiłam go wieczorem ?? Bo niby piszą ze o każdej porze dnia...

Gość Mama27

Moim zdaniem musisz powtórzyć w dzień spodziewanej albo nawet dzień po jesli sie nie pojawi miesiączka. Podobno to tylko pitolenie ze tak wcześnie wykrywa. Owulacja zawsze sie może przesunac

Gość Leokadia

Ja robiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki i był negatywny. Okresu nie dostałam, więc po trzech dniach zrobiłam kolejny test i był pozytywny.

Gość Livka
30 minut temu, Gość Leokadia napisał:

Ja robiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki i był negatywny. Okresu nie dostałam, więc po trzech dniach zrobiłam kolejny test i był pozytywny.

Jaki test robilas? Jak czuły 😉 

Gość Livka

Moze ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z testami które nie wychodziły pozytywne bardzo długo ??

Gość Livka

Serio tak nas tu mało ze nie ma sie kto.podzielić swoimi doawiadczeniami ?? 

Gość Leokadia
23 godziny temu, Gość Livka napisał:

Jaki test robilas? Jak czuły 😉 

Nie pamiętam jaki, pierwszy lepszy z apteki, po trzech dniach tak samo. Nie zwracam uwagi na takie rzeczy.