Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony

Kórfa jakie tu są poperdolone tematy. Sex z bratem z ojcem z siostrą z matką. Kórfa ludzie co z wami? Rzygać się chce

Polecane posty

Gość Zniesmaczony

Zastanawia mnie jedno. Bo nie chce mi się wierzyć że ludzie są naprawdę tacy zryci. Czy ktoś sponsoruje zakładanie takich tematów? Czy lewactwo opłaca trolli aby urabialy i przyzwyczajały ludzi do tego tematów przed globalną ofensywą ideologii gender na Polskę? Czy dla tubylców ma stać się normalne że córka pieprzy się z bratem a potem idzie zrobić łaskę ojcu a wszystko na oczach masturbującego matki (cytuję jeden z obrzydliwszych wpisów). Wreszcie czy wy naprawdę jesteście wszyscy tacy tępi aby nie dostrzec że ktoś was rozgrywa? Że wysyp tych tematów jest równoczesny na niemal wszystkich otwartych forach? Naprawdę dalej myślicie że to przypadki?

Ręce opadają...

😞

Gość ...

gdzieś się trzeba wygadać, problem nie w tym, że są takie tematy, tylko że większość to spam lub ściema. jak ci się nie podoba, to nie wchodź na forum ero/zbo itp.

Gość Gffhjj

Bzyknij się z matką. To zrozumiesz

Gość gość#

Czy nachodzą was myśli, by skończyć z tym wszystkim, by przerwać tą złą passę, ulżyć sobie i ziemi, która was nosi? 

Gość z Kafe
1 godzinę temu, Gość Zniesmaczony napisał:

Bo nie chce mi się wierzyć że ludzie są naprawdę tacy zryci.

Są. Uwierz. To nie żaden lewacki spisek, to tylko płody chorych umysłów

Gość paprykarz

gosciu wiesz ze pomyslalam o tym samym hehe bekunia jedynkomert pod tym postem bedzie kk? chrum cheum chrum chrum chrum chrum chrum pac pac pac pac pac siorb janusz ...i minetke hehehhehehe zostaw juz nie nie mowie stop narkotykom ja tez siorb

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Zniesmaczony napisał:

Zastanawia mnie jedno. Bo nie chce mi się wierzyć że ludzie są naprawdę tacy zryci. Czy ktoś sponsoruje zakładanie takich tematów? Czy lewactwo opłaca trolli aby urabialy i przyzwyczajały ludzi do tego tematów przed globalną ofensywą ideologii gender na Polskę? Czy dla tubylców ma stać się normalne że córka pieprzy się z bratem a potem idzie zrobić łaskę ojcu a wszystko na oczach masturbującego matki (cytuję jeden z obrzydliwszych wpisów). Wreszcie czy wy naprawdę jesteście wszyscy tacy tępi aby nie dostrzec że ktoś was rozgrywa? Że wysyp tych tematów jest równoczesny na niemal wszystkich otwartych forach? Naprawdę dalej myślicie że to przypadki?

Ręce opadają...

😞

Nie, nie. Nic z tych rzeczy. To nie jest żaden lewacki spisek czy coś. Tu po prostu siedzi od kilku lat 1 max 2 zboczeńców, ktorych jarają tematy zdrad, cuckoldów, seksu z siostrą itp. i produkują te historie, pod które się trzepią. Cała filozofia. A dlaczego teraz to takie widoczne? Bo forum świeci pustkami i tematy zboczeńca są na górze strony. On to produkował i 10 lat temu, ale jego wyrzygi szybko ginęły wśród normalnej dyskusji. Teraz jak forum prawie opustoszało, to jest jak jest. 

Gość problematyczny
12 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Nie, nie. Nic z tych rzeczy. To nie jest żaden lewacki spisek czy coś. Tu po prostu siedzi od kilku lat 1 max 2 zboczeńców, ktorych jarają tematy zdrad, cuckoldów, seksu z siostrą itp. i produkują te historie, pod które się trzepią. Cała filozofia. A dlaczego teraz to takie widoczne? Bo forum świeci pustkami i tematy zboczeńca są na górze strony. On to produkował i 10 lat temu, ale jego wyrzygi szybko ginęły wśród normalnej dyskusji. Teraz jak forum prawie opustoszało, to jest jak jest. 

Całkiem sensowne wytłumaczenie problematyki zaproponowanego problemu

Gość logicznie myślący

Żenadą jest to że co niektórym tutaj wszystko przeszkadza i szukają atencji tworząc tematy takie jak ten czyli wyrzyganie co się nie podoba, autor tego tematu to z pewnością stary, zakompleksiony, samotny zbok, szukający atencji forumowiczów i ich zrozumienia... zamiast tworzyć takie denne tematy jak ten to za robotę się weź to może coś pożytecznego zrobisz dla siebie i społeczeństwa. Ja was ludzie nie rozumiem, jak wam się temat nie podoba to nie wchodźcie i nie czytajcie a nie tworzycie taki gówniany temat i uskarżacie się na inny, robiąc tak tworzycie na tym forum jeszcze większy syf niż jest. Bo zamiast jednego gówna mamy dwa gówna, myślcie kur... to przecież nie boli...

Gość Gosc
7 minut temu, Gość logicznie myślący napisał:

Żenadą jest to że co niektórym tutaj wszystko przeszkadza i szukają atencji tworząc tematy takie jak ten czyli wyrzyganie co się nie podoba, autor tego tematu to z pewnością stary, zakompleksiony, samotny zbok, szukający atencji forumowiczów i ich zrozumienia... zamiast tworzyć takie denne tematy jak ten to za robotę się weź to może coś pożytecznego zrobisz dla siebie i społeczeństwa. Ja was ludzie nie rozumiem, jak wam się temat nie podoba to nie wchodźcie i nie czytajcie a nie tworzycie taki gówniany temat i uskarżacie się na inny, robiąc tak tworzycie na tym forum jeszcze większy syf niż jest. Bo zamiast jednego gówna mamy dwa gówna, myślcie kur... to przecież nie boli...

Aaaaaaaa😉 zabolało zboczka, który tworzy te wysrywy swojej fantazji. 

Otóż nie. Bedziemy wchodzić na twoje tematy o cuckoldach, zdradach i innych seksach z córką, mamą i babcią, żeby uświadamiać tę ostatnią część niedobitków na forum, że to nie są realne historie, tylko chore wymysły twojego zboczonego łba. 👋

Gość logicznie myślący
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Aaaaaaaa😉 zabolało zboczka, który tworzy te wysrywy swojej fantazji. 

Otóż nie. Bedziemy wchodzić na twoje tematy o cuckoldach, zdradach i innych seksach z córką, mamą i babcią, żeby uświadamiać tę ostatnią część niedobitków na forum, że to nie są realne historie, tylko chore wymysły twojego zboczonego łba. 👋

Proponuje wrócić do szkoły bo masz problemy z interpretacją... Nigdzie nie napisałem że tworze tamte tematy ani tym bardziej że je popieram bo jest to takie same ... jak ten temat. Tworząc ten temat tworzycie drugie ... bo tamten nie zniknie a wasz dojdzie i tym sposobem forum składa się w większości z ...nych tematów bo wartościowe giną w natłoku waszych gówien i tych kazirodczych gówien.