Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honita

antykoncepcja - krążek albo plastry

Polecane posty

Gość Honita

Biorę pod uwagę zmianę tabletek na krążek albo plastry ze względu na to, że zapominam o regularnym zażywaniu tabletek. Czytałam sporo o PolaRing i nie ukrywam, że to mnie przekonuje, jednak większość moich bliskich ma doświadczenia z plastrami. Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami w tym względzie?

Kwestia zapominania to znaczy, że zapominasz jakoś tak na co dzień czy zapominasz kiedy zacząć nowe opakowanie - bo jeśli Twój problem jest z zaczynaniem opakowania to polecam Vibin - to jest 21 tabletek anty + 7 plecebo - i bierzesz ciągiem

Gość ostina

Moim zdaniem Pola Ring jest świetnym rozwiązaniem. Zakładasz taki krążek raz na trzy tygodnie, więc nie masz problemu z zapamiętaniem kazdego dnia 😉 Ja mam już trzeci i żałuję, że nie zdecydowałam się wcześniej 🙂

Gość malana

ja kiedyś miałam krążek ale mi przeszkadzał i wróciłam do moich tabletek belara. jeśli masz problemy z tym że zapominasz to ustaw przypomnienie w telefonie i po kłopocie

Gość kasia

to ja zaś vines miałam, dośc spoko metoda ma bardzo mało hormonów, jakoś specjalnie nie czuję ze stosuje jakiekolwiek hormony 

Gość Hexa

Ani jedno ani drugie. Bardziej polecam spiralę.